De winkelwagen is leeg

Nieuwsbrief

Voor een eerste indruk:
https://www.youtube.com/watch?v=ME_fTGKtWEA

Dr. Babak Mahdavian Delavary is op de volgende data's aanwezig:


U kunt telefonisch een afspraak maken voor een vrijblijvende intake.
 

Guinot

Model Hydra Peeling110% korting op de HYDRA PEELING
Dag doffe huid… Tijd om te stralen!

Dit is dé ideale periode voor een peeling, een ware voorjaarsschoonmaak voor de huid! De huid wordt vernieuwd, de stralende teint wordt hersteld en pigmentatie verminderd.

De Hydra Peeling is er in twee varianten:

 • Hydra PH geschikt voor alle huidtypen met een enzymatische werking voor het beste resultaat.
 • Hydrabrasion is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en heeft een mechanische werking.

15% KORTING OP ONDERSTAANDE PRODUCTEN
Het mooie resultaat van de Hydra Peeling wil je uiteraard zo lang mogelijk vasthouden… Daarom hieronder een selectie producten voor thuisgebruik gemaakt die perfect aansluiten op de behandeling, producten die ervoor zorgen dat de huid er weer fris en stralend uitziet!

 • Hydra Summum
 • Bioxygene
 • Matizone
 • Beaute Neuve
 • De gehele newhite lijn

CADEAU!! GRATIS VOOR HAND & LIPPEN IN EEN LEUK TASJE
Geef de huid energie en vitaliteit na de Hydra Peeling met onze bestseller Longue Vie Cellulaire… U ontvangt gratis bij aanschaf van de Longue Vie Cellulaire een leuk tasje met hierin de 15 ml Baume Levres Confort én 15 ml Longue Vie Mains!

CADEAU!! GRATIS 50 ML HYDRA TENDRE
U ontvangt nu bij aanschaf van een tube crème gratis de luxe travel size reiniging Hydra Tendre.
Guinot tubes1Reinigers Guinot Poster1


Ze zijn er weer…
Set Lait Hydra Fraicheur + Lotion Hydra Fraicheur voor €49,20

Set Lait Hydra Beauté + Lotion Hydra Beauté voor €49,20
Eau Démaquillante Micellaire voor €25,50

 

 

 Hydrazone corps2018

 Hydrazone Corps 400 ml voor de prijs van 200 ml…
Én u ontvangt GRATIS 100 ml Gommage Facile Body Scrub.
Nu voor € 38,50

 

Decaar 

Duidelijk, eerlijk en... zeer effectief!

De kracht van DÉCAAR? Duidelijkheid, eerlijkheid en effectiviteit. Producten zonder poespas, maar wel met de meest krachtige ingrediënten die de natuur ons te bieden heeft. Een sterk team van doctoren en dermatologen ontwikkelen de producten van DÉCAAR.Algae Peeling Regimen

Zo ontwikkelden de doctoren en dermatologen ook de effectieve Oxygen Line waarbij de Oxygen Gel (voorheen bekend als Blue Blood Gel) zelfs 15% Perfluorcarbon ipv 6% Perfluorcarbon bevat. De Oxygen Line bevat ook het Oxygen Serum, dit product bevat zelf 35% Perfuorcarbon.

Perfuorcarbon/ Voor verbluffende verbetering van jouw huid

De oxygen-lijn van DÉCAAR zorgt voor significante verbetering van de huidvitaliteit, revitalisatie en hydratatie door de toevoeging van het ingredient Perfluorcarbon. Dit ingredient verbeterd de werking van cellen, zodat zij meer zuurstof krijgen en beter voedingsstoffen kunnen opnemen. De collageen- en elastineproductie wordt hiedoor gestimuleerd, de diepere huidlagen gehydrateerd. Het resultaat is een natuurijke, gezonde glans, zonder (droogte) lijntjes en oneffenheden. Daarnaast wordt de huid op een zeer unieke wijze beschermd tegen schadelijke UV-straling.

Verrichten wij wonderen?
Of wij wonderen verrichten bij het behandelen van de huid? Nee.. Dat zal geen enkele crème doen. Wel zal je een indrukwekkende verbetering zien van de huidconditie. De combinatie tussen producten en schoonheidsbehandelingen bij een gecertificeerd DÉCAAR-specialist, versnellen en maximaliseren dit proces.

Duidelijk
100% zuivere ingrediënten

Duidelijk, omdat wij staan voor zuivere ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen.

EerlijkDecaar Peeling
Cosmetica voor zichtbare huidverbetering
Eerlijk? Ja, wij staan voor eerlijkheid. Bij ons geen loze beloften over een wondercrème die al je problemen doet verhelpen.. Bij ons gewoon goede cosmetica, die jouw huid gezond en stralend maakt.

Effectief
Cosmeticalijnen voor specifieke huidproblemen

Last van acne, pigmentvlekken, een gevoelige huid of merk je dat de tijd van invloed begint te zijn op jouw huid? DÉCAAR heeft cosmeticalijnen samengesteld voor deze specifieke huidproblemen.

Algae Peeling Regimen/ Bio Peeling
De combinatie van natuurlijke ingredienten gebaseerd op algen, kruiden en fluorkoolstof is zeer effectief bij het behandelen van veel uiteenlopende huidproblemen. Acne, een onzuivere en vette huid, rimpels, verslapte huid, pigmentatie en ouderdomsvlekken, rosacea en couprose, littekens en grove porien worden effectief behandeld met deze speciale Algae Peeling Treatment!

Kenmerken:

 • Het verminderen van ontstekingen
 • Het normaliseren van de talgklieren
 • Diepe reiniging van de porien, zodat huidige ontstekingen worden behandeld en nieuwe ontstekingen worden voorkomen.
 • Regeneratie (het vernieuwen van de huid).

Actie: Als u nu 3 behandelingen van de Bio Peeling boekt dan krijgt u bij de 3e behandeling het liftende masker ipv het gewone masker!

 

Image10 % korting op de Perfection Lift Peel
Deze peeling is geschikt voor gevorderde huidveroudering, pigmentatie en acne. Een mix van salicylzuur, resorcinol en melkzuur in combinatie met retinol en geeft een heftige vervelling die na ± 3 dagen zal beginnen. Hierdoor vindt regeneratie van nieuwe cellen en collageenproductie plaats, om zo een jongere, gezondere huid te verkrijgen. Deze peeling behandelt lichte tot zware beschadiging door zonlicht, een vale of gevlekte huid, ruwe huid, verstopte huid en fijne lijntjes en rimpels. Deze peeling kan alleen ondergaan worden met de juiste voorbehandeling. 
Incl. post treatment kit voor thuisgebruik en een tube resque balm t.w.v. € 49,90 gratis.

 Image Skincare Peel banner 4 770x385