De winkelwagen is leeg

Biopeeling

Biopeeling 
Deze behandeling is evenals de andere Neoderma producten gebaseerd op de werking van verschillende kruidencocktails en perfluorcarbon. Doordat de Neoderma Biopeeling puur natuurlijk is, heeft deze in tegenstelling tot chemische peelings vrijwel geen bijwerkingen. De behandeling is geschikt voor ieder huidtypen, zowel voor vrouwen als mannen en is speciaal geschikt voor de blanke, donkere, gevoelige, allergische en dunne (couperose) huid.331 Bio Peeling Treatment1

Wat doet de BIOPEELING ? 
De Biopeeling doet de celdeling versnellen waardoor het metabolisme van de huid en de productie van collageen gestimuleerd wordt. De peeling heeft een therapeutische en verjongende werking en geen van de huidlagen wordt aangetast. Hiedroor is de behandeling dus zeer geschikt voor de verslapte en slecht doorbloede (rokers) huid. De behandeling is toepasbaar in kuurverband of in plaats van een schoonheidsbehandeling. Omdat de peeling de celdeling van de huid doet versnellen komen er na de behandeling veel afvalstoffen vrij. Om deze af te voeren is het noodzakelijk om veel water te drinken. Bovendien worden alle huid functies genormaliseerd. Met de peeling kunnen dus meerdere problemen in één keer behandeld worden.

Het is aan te raden om minimaal 10 dagen na afloop van de behandeling alleen de Neoderma huidverzorgingsproducten te gebruiken. Het effect van de behandeling wordt hierdoor aanmerkelijk versterkt. Dit komt met name door de perfluorcarbon die in de producten van Neoderma zit. De perfluorcarbon vormt een unieke combinatie met de kruiden door de werking van zuurstof en heeft een sterk therapeutische, vochtregulerende, verjongende, ontstekingremmende en regenererende werking. Tevens activeert de perfluorcarbon het metabolisme en de immuniteit van de huid en het verbeterd de opname van alle werkstoffen in de huid.
De BIOPEELING kan ook gecombineerd worden met de andere treatments van Neoderma. Bij deze behandeling is niet de gezichtsmassage inbegrepen. Voor deze behandeling komt u mogelijk in aanmerking voor een vergoeding vanuit de zorgverzekering. (als u behandeling bij Lieke, Soraya, Wendy of Jolanda boekt zijn namelijk in acne gespecialiseerd)
Prijs: € 76,00 

Afdrukken E-mail

Gerrie

Vanaf medio 2016 zal ik het team bij Jolanda komen versterken voor twee dagen per week. Ik ben nu al diverse dagen aanwezig om mezelf het gehele “reilen en zeilen” in het instituut eigen te maken en zal ook de komende maanden diverse producttrainingen gaan volgen.

Sinds 2004 ben ik schoonheidsspecialiste en na 12 jaar ligt mijn grootste interesse toch wel bij werkelijke huidverbetering. Ik vind dat er een duidelijk verschil bestaat tussen huidverzorging en huidverbetering. “Bij huidverzorging wordt alleen de bovenste laag van de opperhuid behandeld.  Bij huidverbetering worden juist de diepe lagen van de opperhuid behandeld. Dat kan op verschillende manieren door bijvoorbeeld het gebruik van apparatuur, diverse peelings en de zogenaamde cosmeceuticals voor thuis.

Mijn specialisatie is:
*Alle anti-age behandelingen van Image en Guinot


Het aanbod aan behandelingen en de producten die Jolanda in huis heeft sluiten dan ook helemaal aan bij datgene wat ik in samenwerking met de klant wil bereiken. Een blije klant is uiteindelijk waar je het allemaal voor doet.

Daarnaast ga ik in een super enthousiast team werken wat het werken extra leuk maakt en waar ik ook weer van de dames, die ieder hun eigen specialiteit hebben, veel kan leren.

Ik heet u dan ook van harte welkom in ons intituut. Tot ziens 

 

Afdrukken E-mail

Mayke

Sinds Juli 2015 ben ik werkzaam bij Beauty Centre “Jolanda” voor 3 dagen per week. Ik ben afgestudeerd in all-round schoonheidsspecialiste (niveau 4) en medisch pedicure.

Ik ben gespecialiseerd in:* Alle anti-ageings en huidverbeterende behandelingen van Guinot binnenkort ook voor Neoderma.
* Alle acnebehandelingen met de merken Neoderma, Tyro en Guinot (vanaf medio augustus 2016 ook vergoeding zorgverzekeraar mogelijk)
* Alle wellnessbehandelingen.
* Pedicure en Medisch pedicure
* Manicure
* Make up
* Epileren volgens de anastasia techniek

Ik vind de combinatie en afwisseling van de schoonheids- en pedicure behandelingen erg leuk. Ook vind ik het erg leuk om steeds nieuwe dingen te leren. Door het brede aanbod van Beauty Centre “Jolanda” kan ik blijven leren en verbeteren. Ik kijk er naar uit, hier veel te leren en mijn kennis te verbreden.

 

Bianca

Graag wil ik mezelf even voorstellen; Bianca website1
Mijn naam is Bianca, ben 37 jaar, getrouwd en moeder van 2 zoons. Voorheen was ik al lange tijd werkzaam bij Beauty Centre Jolanda. Nu ben ik na een "kleine onderbreking" vol enthousiasme weer terug in het Beauty Centre! De schoonheidsverzorging heeft altijd al mijn volle aandacht gehad. Als jong meisje vond ik de make-up en crèmes van m'n moeder al heel erg interessant. Het was dan ook niet gek dat ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste ging volgen. Het mooiste aan mijn beroep is om te zien hoe een huid in korte tijd kan veranderen en verbeteren. Die mooie resultaten te zien en daarnaast iemand in de watten te leggen in de salon dat maakt het beroep schoonheidsspecialiste zo leuk!

Mijn specialisatie’s zijn:

* Alle anti aging behandelingen en huidverbeterende behandelingen met de merken Neoderma, Guinot, en Tyro.
* Alle wellnessbehandelingen

* Alle lichaamsbehandelingen
* Manicure en Gellak
* Cryo therapie
* Make up advies
* Elleebana one shot lash lift
* Pedicure
* Epileren volgens de Anastasia techniek

* Alle acnebehandelingen (vergoeding zorgverzekeraar mogelijk)

Ik hoop u snel te zien bij Beauty Centre Jolanda.

Afdrukken E-mail

Ons Team

Graag stel ik mezelf aan u voor.

In het jaar 1985 ben ik begonnen als schoonheidsspecialiste in mijn salon, toen nog gevestigd in het huis bij mijn ouders. Vanaf die tijd is de passie voor mijn vak alleen maar gegroeid.

Op mijn achttiende was ik al overtuigd dat je aan een huid kan zien of dat een mens "gezond" is. Voor mij is het belangrijk dat je menselijk lichaam zowel van binnenuit en van buitenaf verzorgt. Natuurlijk kunnen er ook nog andere oorzaken zijn. Door een uitgebreide intake kijken we samen met de klanten wat het beste behandelplan is.

We proberen iedereen tegemoet te komen in wat mogelijk is voor ons, zolang het niet schadelijk is voor het lichaam.

Ons team bestaat uit gediplomeerde huidverzorging specialistes en daarom kunnen wij u deskundig en vooral eerlijk advies geven. Zij oefenen, net zoals ik, hun vak graag en met liefde uit en respecteren elkaar zoals ze zijn. Ieder die hier werkt heeft haar eigen specialisaties en we leren elke dag weer opnieuw van elkaar en van onze klanten.

Na diverse opleidingen te hebben gevolgd, studeer ik nog steeds en iedere dag ga ik nog steeds met plezier naar mijn werk. In 1999 heb ik samen met mijn vader het oude kantoorpand van mijn vader verbouwd tot een Beauty Centre.

Voor overbeharing in het gezicht , acne en camouflagetherapie hebben wij contracten met het VGZ en CZ en natuurlijk ook andere zorgverzekeraars. Wanneer klanten hiermee belast zijn kunnen zij voor een vergoeding in aanmerking komen (lees uw polisvoorwaarden). Voor al onze specialisatie's zijn we aangesloten bij de ANBOS.

Ik ben gespecialiseerd in

* Alle anti-ageingbehandelingen en huidverbeterende behandelingen met de merken Neoderma, Guinot en Image.
* Alle acnebehandelingen (vergoeding zorgverzekeraar mogelijk)
* Electrische epilatie en IPL (vergoeding zorgverzekeraar mogelijk)
* Camouflagetherapie (vergoeding zorgverzekeraar mogelijk)
* Permanente make up
* Cryotherapie
* Lymfedrainage na een ooglidcorrectie.
* Ook werk ik samen met Dr.B. Mahadavian Devalary en kunt u ben ons terecht voor een gratis intake voor alle behandelingen die hij uitvoert. Zelfs voor een ooglidcorrectie.

Ik wens u veel plezier met het lezen van onze website, en hoop u in ons Instituut te mogen verwelkomen!

Afdrukken E-mail

Meer artikelen...