De winkelwagen is leeg

Biopeeling

Biopeeling 
Deze behandeling is evenals de andere Neoderma producten gebaseerd op de werking van verschillende kruidencocktails en perfluorcarbon. Doordat de Neoderma Biopeeling puur natuurlijk is, heeft deze in tegenstelling tot chemische peelings vrijwel geen bijwerkingen. De behandeling is geschikt voor ieder huidtypen, zowel voor vrouwen als mannen en is speciaal geschikt voor de blanke, donkere, gevoelige, allergische en dunne (couperose) huid.331 Bio Peeling Treatment1

Wat doet de BIOPEELING ? 
De Biopeeling doet de celdeling versnellen waardoor het metabolisme van de huid en de productie van collageen gestimuleerd wordt. De peeling heeft een therapeutische en verjongende werking en geen van de huidlagen wordt aangetast. Hiedroor is de behandeling dus zeer geschikt voor de verslapte en slecht doorbloede (rokers) huid. De behandeling is toepasbaar in kuurverband of in plaats van een schoonheidsbehandeling. Omdat de peeling de celdeling van de huid doet versnellen komen er na de behandeling veel afvalstoffen vrij. Om deze af te voeren is het noodzakelijk om veel water te drinken. Bovendien worden alle huid functies genormaliseerd. Met de peeling kunnen dus meerdere problemen in één keer behandeld worden.

Het is aan te raden om minimaal 10 dagen na afloop van de behandeling alleen de Neoderma huidverzorgingsproducten te gebruiken. Het effect van de behandeling wordt hierdoor aanmerkelijk versterkt. Dit komt met name door de perfluorcarbon die in de producten van Neoderma zit. De perfluorcarbon vormt een unieke combinatie met de kruiden door de werking van zuurstof en heeft een sterk therapeutische, vochtregulerende, verjongende, ontstekingremmende en regenererende werking. Tevens activeert de perfluorcarbon het metabolisme en de immuniteit van de huid en het verbeterd de opname van alle werkstoffen in de huid.
De BIOPEELING kan ook gecombineerd worden met de andere treatments van Neoderma. Bij deze behandeling is niet de gezichtsmassage inbegrepen. Voor deze behandeling komt u mogelijk in aanmerking voor een vergoeding vanuit de zorgverzekering. (als u behandeling bij Lieke, Soraya, Wendy of Jolanda boekt zijn namelijk in acne gespecialiseerd)
Prijs: € 76,00