Afbeeldingsresultaat voor find us on facebook  

Gerelateerde afbeelding

De winkelwagen is leeg
Jolanda Peeters

Jolanda Peeters

dinsdag, 14 november 2017 11:13

Decaar Cosmetics

Logo WHITE200

Decaar Cosmetics staat voor duidelijk, eerlijk en zeer effectief!
Producten zonder poespas, maar wel met de meest krachtige ingrediënten die de natuur ons te bieden heeft. Simpel in samenstelling, maar zeker niet simpel in onderzoek en ontwikkeling. Een sterk team van doctoren en dermatologen ontwikkelden de producten van Decaar Cosmetics.

Duidelijk: 100% zuivere producten
Duidelijk, omdat Decaar staat voor zuivere ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen.

Eerlijk: De juiste cosmetica voor zichtbare huidverbetering
Eerlijk? Ja, Decaar staat voor eerlijkheid. Bij Decaar geen loze beloften over een wondercrème die al je problemen doet verhelpen… Nee, bij Decaar gewoon goede cosmetica, die jouw huid gezond en stralend maakt.


Zeer effectief: Effectieve cosmeticalijnen voor specifieke huidproblemen
Last van acne, pigmentvlekken, een gevoelige huid of merk je dat de tijd van invloed begint te zijn op jouw huid? Decaar Cosmetics heeft cosmeticalijnen samengesteld voor deze specifieke huidproblemen.


Decaar Cosmetics onderscheid zich van andere merken door haar effectieve gezichtspeeling op basis van algen en de daarbij behorende Oxygen lijn met hoge concentraties Perfluorcarbon.

Verrichten wij wonderen?
Of wij wonderen verrichten bij het behandelen van de huid? Nee.. Dat zal geen enkele crème doen. Wel zal je een indrukwekkende verbetering zien van de huidconditie. De combinatie tussen producten en schoonheidsbehandelingen bij een gecertificeerd DECAAR-specialist, versnellen en maximaliseren dit proces.

vrijdag, 01 juli 2016 12:40

Acne

Wij bieden verschillende soorten acnebehandelingen aan in onze salon. Als je voor de eerste keer hier komt, dan beginnen wij met een intakegesprek. Samen met jou kijken we naar jouw huid en bepalen we samen welke behandeling het beste past bij jouw huid. 

Acne

Ons advies

Voor acné is het verstandig om meerdere keren achter elkaar terug te komen. Alle onzuiverheden kunnen namelijk niet in één keer weggehaald worden en daarom is het belangrijk dat hier niet te veel tijdsduur tussen zit. Vaak is de tijdsduur 1 á 2 weken, dit is afhankelijk van de mate waarin de huid verkeerd. Tevens raden wij aan om de producten thuis te gebruiken, op deze manier wordt de huid iedere dag goed gereinigd en heeft de huid minder snel kans om weer verstopt te raken en zal er sneller resultaatworden geboekt.

Zorgverzekeraar

*Vergoeding via zorgverzekering is mogelijk. Wij zijn gediplomeerd in acne en aangesloten bij alle zorgverzekeraars. 

Hieronder vind je een overzicht van alle acnebehandelingen die wij uitvoeren in onze salon.

- Standaard acnebehandeling
Deze acné behandeling is een korte maar effectieve behandeling. Tijdens deze 30 minuten wordt de huid goed gereinigd en worden onzuiverheden weggehaald. De speciale acné producten zijn zeer effectief op de huid, dit komt o.a. door de werkstoffen die in de producten zitten.

De behandeling:
De behandeling begint met een oppervlakte reiniging gevolgd door een diepte reiniging met een scrub. Deze is zeer zacht voor de huid omdat er niet een te grove korrel in zit, de scrub is wel effectief genoeg om alle dode huidcellen te verwijderen en de huid goed voor te bereiden. Daarna worden zoveel mogelijk onzuiverheden weggehaald. Hierna volgt een masker om de huid optimaal te verzorgen en te kalmeren. Nadat het masker 10 minuten heeft ingewerkt wordt er een passend product aangebracht.
Prijs: €38,00 per 30 minuten

 

- Decaar Acne
De acné behandeling van Decaar is een korte maar effectieve behandeling. Tijdens deze 45 minuten wordt de huid goed gereinigd en worden onzuiverheden weggehaald. De speciale acné producten van Decaar zijn zeer effectief op de huid, dit komt o.a. door de werkstoffen die in de producten zitten.

De Behandeling:
De behandeling begint met een oppervlakte reiniging gevolgd door een diepte reiniging met een scrub. Deze is zeer zacht voor de huid omdat er niet een te grove korrel in zit, de scrub is wel effectief genoeg om alle dode huidcellen te verwijderen en de huid goed voor te bereiden. Daarna worden zoveel mogelijk onzuiverheden weggehaald. Hierna volgt een masker om de huid optimaal te verzorgen en te kalmeren. Nadat het masker 10 minuten heeft ingewerkt wordt er een passend product aangebracht.

Prijs: €55,00 per 45 minuten

 

- Decaar Algen Peeling 

Deze behandeling is evenals de andere Decaar producten gebaseerd op de werking van verschillende kruidencocktails en perfluorcarbon. Doordat de Decaar algenpeeling puur natuurlijk is, heeft deze in tegenstelling tot chemische peelings vrijwel geen bijwerkingen. 

Geschikt voor: De behandeling is geschikt voor ieder huidtypen, zowel voor vrouwen als mannen.

 • Acne & de vette huid.
 • Droge huid.
 • Pigmentatieproblemen & pigmentvlekken.
 • Couperose.
 • Rosacea.
 • Littekens.
 • Grove poriën.

Werking:

De Algen peeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van de peelingpoeder gaan diep de huid en waardoor ze de doorbloeding verhogen en de producten van nieuwe cellen stimuleren voor de aanmaak an collageen en elastine. 331 Bio Peeling Treatment1 De peeling heeft een therapeutische en verjongende werking en geen van de huidlagen wordt aangetast. Hierdoor is de behandeling dus zeer geschikt voor de verslapte en slecht doorbloede (rokers) huid. De behandeling is toepasbaar in kuurverband of in plaats van een schoonheidsbehandeling. Omdat de peeling de celdeling van de huid doet versnellen komen er na de behandeling veel afvalstoffen vrij. Om deze af te voeren is het noodzakelijk om veel water te drinken!! Bovendien worden alle huid functies genormaliseerd. Met de peeling kunnen dus meerdere problemen in één keer behandeld worden. 

Het is aan te raden om minimaal 10 dagen na afloop van de behandeling alleen de Decaar huidverzorgingsproducten te gebruiken. Het effect van de behandeling wordt hierdoor aanmerkelijk versterkt.
Prijs: € 78,00

 

- Image Acne facial
Deze facial is uitermate geschikt bij een onzuivere huid, een acnehuid, een vette huid of bij jonge huiden met onzuiverheden of acne. Deze behandeling reinigt de huid diep door salicylzuur, een mild beta-zuur, die de talgafscheiding normaliseert en verstoppingen opheft. De onzuiverheden worden verwijderd en de huid komt meer in balans. Ideaal als voorbereiding op de Acne Lift peelings.
Voor deze behandeling komt u mogelijk in aanmerking voor een vergoeding vanuit de zorgverzekering.
Prijs € 75,00

 

- Image Acne lift Peel
Deze peeling is geschikt voor acne, acnegevoelig, vette huid, verwijde poriën
De peeling is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat teveel talg de poriën niet afsluit. Het glycolzuur is een keratolytische agent dat voor een exfoliatie van de dode huidcellen zorgt en voor een snellere celvernieuwing. Dit dubbele effect maakt het een uitstekende, veilige en zachte peeling. U zal een prikkelend, jeukend gevoel krijgen als het product aangebracht wordt. Door het salicylzuur zal de huid warm worden. Ook zal de huid onmiddellijk rood worden en zal de talg naar de oppervlakte komen, dit is normaal. De huid kan binnen 24 uur gaan schilferen en donkerder lijken door de exfoliatie van dode donkere huidcellen. Dit zal minder worden.  
Prijs € 79,00 incl. post treatment kit voor thuisgebruik

dinsdag, 24 mei 2016 22:23

Produkten Image

Image

Ageless
Total Facial Cleanser 29,50
Total Anti Aging Serum 67,00
Total Repair Crème 77,50
Total Resurfacing Masque 40,00
Total Eye Lift Crème 41,00
Total Retinol- A Crème 77.50
Total Pure Hyaluronic Filler 103.50
The Max
Stem Cell Facial Cleanser
31,50
Stem Cell Serum
115,50
Stem Cell Crème
145,00
Stem Cell Eye Crème  58,50
Stem Cell Masque  43,50
 Ageless Lashes
Clear (Transparant) 83,00
 Vital C
 Hydrating Facial Cleanser  29,50
 Hydrating Anti Aging Serum                               67,00 
 Hydrating Intense Moisturizer                            72,50 
 Hydrating Repair Crème                                    77,50
 Hydrating Enzyme Masque                                40,00 
 Hydrating Eye Recovery Gel                              47,00
 Hydrating A C E Serum                                      48,00 
 Clear Cell
 Clarifying Gel Cleanser                                       31,50
 Clarifying Lotion                                                €  31,50 
 Clarifying Masque                                             €  31,00 
 Clarifying Scrub                                                
€  31,50 
 Clarifying Tonic                                                €  31,00 
 Clarifying Pads                                                 €  31,00 
 Ormedic                                                                                                                   
 Balancing Facial Cleanser                                 €  29,50
 Balancing Anti-Oxidant Serum                          
€  67,00
 Balancing Bio Reptide Crème                               €  77,50 
 Balancing Gel Masque                                          €  46,50 
 Balancing Eye Lift Gel                                      €  47,00 
 Balancing Lip Enhancement Complex                €  24,50 
 Prevention +
 Daily Matte Moisturizer SPF 32                            43,00
 Daily Tinded Moisturizer SPF 30                          €  43,00 
 Daily Hydrating Moisturizer SPF 30                   €  43,00 
 Daily Ultimate Moisturizer SPF 50                        €  43,00 
 Ultra Sheer Spray SPF 45                                €  43,00 
woensdag, 11 mei 2016 11:50

Image Skincare

Image

De filosofie: Een mooie huid begint met een gezonde huid

De cosmedische producten van IMAGE Skincare worden ontwikkeld door artsen, dermatologen en huidspecialisten. Deze werken uitsluitend met de meest effectieve farmaceutische ingrediënten voor maximale resultaten bij huidverzorging. Alle producten werken op celniveau en realiseren optimale voeding, correctie en bescherming van de huid. IMAGE Skincare is expert op het gebied van huidverbetering en heeft voor ieder huidprobleem een oplossing!

IMAGE Skincare bestaat uit thuisproducten en verschillende professionele peelingbehandelingen.

De IMAGE filosofie voor huidverzorging is eenvoud op elk gebied. Eenvoudig te gebruiken, eenvoudig te leren gebruiken, en eenvoudig om met IMAGE Skincare te beginnen. Deze filosofie heeft de producten op de markt gezet. IMAGE Skincare is een snel groeiend merk en ook het snelst groeiende huidverzorgingbedrijf in Amerika, en de producten zijn wereldwijd in 27 verschillende landen verkrijgbaar.

Verschillende IMAGE Skincare producten zoals VITAL-C, I-PEEL, ClearCell en Ageless hebben bijgedragen aan het succes van IMAGE. Niet alleen deze producten maken IMAGE tot wat het is, maar depositairs, klinische onderzoeken en trainingen van huidtherapeuten en specialisten maken IMAGE tot een eerlijk en betrouwbaar merk. IMAGE Skincare biedt u professionele behandelingen voor elk huidtype en elk huidprobleem. Een optimale functionerende huid wordt echter pas bereikt door de diepere huidlaag te bereiken. Doordat er op cellulair niveau wordt gewerkt, verminderen fijne lijntjes en zonneschade, het vochtgehalte verbetert en de huidvernieuwing wordt gestimuleerd met een jongere, gezondere huid als gevolg.

IMAGE Skincare is eenvoudig in gebruik. Het bestaat uit een 4-stappenplan:

* stap 1 : reinigen (2x per dag)

* stap 2 : serum (2x per dag)

* stap 3 : beschermen met een zonbescherming (overdag)

* stap 4 : de huid tijdens de nacht herstellen (‘s nachts)

U kunt deze 4 stappen uitbreiden met:

* oogverzorging

* serums

* maskers

IMAGE Skincare is expert op het gebied van huidverbetering en heeft voor ieder huidprobleem een oplossing.

vrijdag, 11 maart 2016 20:21

Cosmetisch arts

Bij ons werkt de Cosmetisch arts Babak Mahdavian Delavary. Hij is specialist op het gebied van Injectables en huidproblemen. Natuurlijk wordt er met de beste middelen gewerkt. Wil je eerst eens weten hoe het werkt en wat de kosten zijn bel dan voor een vrijblijvende en kosteloze intake. 

Babak Mahdavian Delavary zal op de volgende datums weer aanwezig zijn:
- Woensdag 23 oktober van 18.30 uur tot 20.30 uur
- Woensdag 4 december van 17.00 uur tot 19.00 uur
 

Injectables

Injectables zijn injectievloeistoffen die met een fijn naaldje onder de huid worden ingebracht. Hiermee worden rimpels opgevuld en gezichtscontouren verbeterd. Ook kunnen lippen voller gemaakt worden. Het resultaat van de behandeling is uiteraard afhankelijk van het effect dat in het begin van de behandeling werd afgesproken en de toestand van huid aan het begin. De huidige generatie van injectables die worden toegepast zijn allemaal van biologisch afbreekbare materialen, zoals door de verschillende instanties wordt aangeraden ( Geneeskundige Inspectie, RIVM, NVCG, Consumentenbond etc).

Hieronder vind u een lijst met de verschillende behandeling die Cosmetisch Arts Babak Mahdavian Delavary bij Beauty Centre "Jolanda" uitvoert.

PLEXR
Botox
Fillers
TCA Peeling
PRP Plasma behandeling
Carboxytherapie
XL Hair
Alidya – Cellulite behandeling
Anti-transpiratie
Aqualyx
Laser

 

dinsdag, 27 mei 2014 10:57

Cryotherapie

CRYO

Heeft u last van overtollig vet op uw buik, billen, benen of onderkin? Of last van putjes op de billen of benen? Met de Cryotherapie kunt u hier definitief vanaf komen! 

Cryolipolyse rekent af met deze hardnekkige vetlaag door gecontroleerde koeling, een methode met wetenschappelijk bewezen resultaat. Dermatologen ontdekten namelijk dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen, ze gaan dan kristalliseren. Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat Cryolipolyse een veilige behandelmethode is, zonder schadelijke gevolgen voor het lichaam.

Zowel het lichaam als het gelaat kan behandeld worden met de Cryo21. Cryo21 kan ingezet worden voor versteviging, vetophopingen verminderen en cellulite.

 

Voordelen van Cryotherapie:

- Zeer veilig en effectief

- Geschikt voor mannen en vrouwen

- Blijvend resultaat

- Geen bijwerkingen

- Geen chirurgische ingreep

- Vet is definitief weg

Resultaat
Bij aanvang van deze behandeling moet u weten dat er gemiddeld gezien 6 tot 8 behandelingen nodig zijn om een mooi afgewerkt resultaat te hebben. Maar het resultaat dat u heeft bekomen is blijvend, de vetcel is weg. Wij adviseren om tussen 2 behandelingen minimaal 14 dagen rust te nemen zodat uw lichaam de tijd gehad heeft om alle afvalstoffen te verwerken. Tijdens de volledige duur van uw Cryo21 behandelingen wordt aangeraden voldoende water te drinken, 1.5 liter per dag.

 

Prijzen:

Proefbehandeling €50,-

Prijs per behandeling €100,-

Kuur van 7 behandelingen  €550,-

 

maandag, 17 maart 2014 10:38

Personal Trainer

                                                

Bezorg uw lichaam een energieboost met de eenvoudige vastenkuur van P. Jentschura en ga gezond sporten met onze personal trainer Richie Baginda die u kan helpen met uw doel te bereiken.

Trainen met een personal trainer is leuk, inspirerend en heeft bewezen de meest effectieve begeleidingsvorm te zijn die u zich kunt wensen. Een goede personal trainer stelt een optimaal trainingsprogramma voor u op, adviseert u op het gebied van voeding en ontspanning, en helpt u met het stellen van doelen.
Een personal trainer helpt u hierbij en weet u te motiveren, ook op momenten dat u het even niet meer ziet zitten. Kortom, met een personal trainer staat u er niet meer alleen voor!

Wie is Richie Baginda?
Richie Baginda is een enthousiaste jongeman van 23 jaar. Zijn interesses liggen vanaf jongs af aan al in de sportwereld en hij heeft van alles aan sport gedaan. Van voetbal tot ijshockey, kickboksen, breakdance en uiteindelijk sinds 2010 fitness. Hij heeft in 2012 zijn diploma sport- en beweging gehaald en in 2013 zijn diploma personal trainer. Toen hij daarmee begon en zichzelf ging verdiepen in de anatomie en werking van het menselijk lichaam wist hij het. Zijn toekomst en werk zou gaan liggen in deze branche.

Op tv zie je tegenwoordig veel programma’s over afvallen en het doet Richie altijd goed om te zien hoe levens worden veranderd. Dit kunnen de mensen vaak niet alleen en daar komt een personal trainer goed van pas. Personal trainers zijn er om mensen te blijven motiveren en het extra steuntje in de rug te geven wanneer ze zelf de moed willen opgeven. Ook is het belangrijk dat alles in harmonie is. Denk hierbij aan de uitvoering, voeding, een positieve gedachtegang, wilskracht, trainingsprogramma’s en haalbare doelen te stellen. Hierbij is hulp nodig en Richie helpt de mensen graag om dat alles te bereiken.

Hij heeft veel ervaring opgedaan door bij verschillende sportscholen stage te lopen en te werken en vond het tijd om voor zichzelf te beginnen, zodat hij de mensen alle aandacht en hulp kan geven die ze verdienen.

U kunt nu een gratis intake bij Beauty Centre “Jolanda” inplannen om te kijken wat de mogelijkheden voor u zijn.

Boek nu bij Beauty Centre Jolanda u personal trainer Richie Baginda.

Pakket 1: € 360,00*
10 x 1  uur personal trainer, 10 rittenkaart bij sportcentrum Flash Gym en ontvang gratis een kadobon voor 2 x een algenpakking t.w.v. € 93,00 of  2 x een parafangopakking t.w.v. € 91,00 die u bij Beauty Centre Jolanda kunt inleveren.

Pakket 2: € 437,00*

10 x 1  uur personal trainer, 10 rittenkaart bij sportcentrum Flash Gym, een makkelijk vol te houden vastenkuur van P. Jentschure en ontvang gratis een kadobon voor 2 x een algenpakking t.w.v. € 93,00 of  2 x een parafangopakking t.w.v. € 91,00 die u bij Beauty Centre Jolanda kunt inleveren.

Pakket 3: € 477,00*

10 x 1  uur personal trainer, 3 maanden onbeperkt trainen bij sportcentrum Flash Gym, een simpele vastenkuur en ontvang gratis een kadobon voor 2 x een algenpakking t.w.v. € 93,00 of  2 x een parafangopakking t.w.v. € 91,00 die u bij Beauty Centre Jolanda kunt inleveren.

*Vind u het leuk om samen met een vriend of vriendin te sporten en neemt u samen een pakket af dan krijgt u  € 75,00 per persoon korting.

Het doel wat u wilt bereiken om af te slanken en/of uw lichaamshuid te verstevigen kunt u nog sneller behalen d.m.v.:
* Parafango pakking: De krachten van de aarde en de zee zorgen voor het verlies van centimeters en een verbetering van het figuur en de huid. U kunt kiezen voor het verminderen van de cellulitis of voor het verstevigen van de huid.
* Algenpakking: zuiverend, remineraliserende, afslankende, verstevigende werking en bevordert de doorbloeding.

Bezorg uw lichaam een energieboost met de vastenkuur van P. Jentschura!

- Natuurlijke zuivering, ontslakking en regeneratie van het lichaam
- Laat uw wintervet verdwijnen
- Verbetert de opname van voedingsstoffen in uw darmen
- Zorgt voor een stralende mooie fluweelzachte huid
- Zorgt voor innerlijke tevredenheid en geeft nieuwe energie

Start daarom met het driestappenplan van P. Jentschura:

1. Los maken
van de slakken uit de weefsels met 7 x 7 kruidenthee

De slakken worden gesplitst, zodat de afvalstoffen los komen.

2. Neutraliseren
en afvoeren van de opgeloste afvalstoffen als ook versterking van de nier- en darmfunctie met Wurzelkraft

De plantaardige vitaalstoffen verbinden zich met de afvalstoffen, waarna deze uitgescheiden kunnen worden.

3. Uitscheiding
van de afvalstoffen over de huid met Meine Base mineraalzout voor lichaamsverzorging.

De basische lichaamsverzorging activeert het ontzuren over de huid.

vrijdag, 31 januari 2014 14:55

Sauna arrangementen

 

DIVERSE ARRANGEMENTEN
 
Wat bieden wij u aan?
Een Marrakech arrangement naar keuze van 4 of 8 uur. Dit arrangement is voor minimaal 2 en maximaal 4 personen.

Wat houdt dit arrangement in?
Bij aankomst  ligt er voor u een badjas, bad- en sauna handdoeken, verzorgingsproducten zoals douchescrub, shampoo en een bodylotion klaar.  Tijdens het arrangement bieden wij u water, sappen, koffie of thee aan met een lekkernij.

Wat kan u verwachten?
Een kleedkamer, doucheruimte, massagebad met vers gevuld water, stoomruimte, sauna en een loungeplek om heerlijk te relaxen.
Uit welke behandelingen kunt u kiezen?
-         Guinot standaard gezichtsbehandeling met voetscrub (75 min)
-         Guinot Soin Aromatic behandeling (60 min)
-         Tyro Topp behandeling (75 min)
-         Lichaamsmassage + Lichaamsscrub (75 min)
-         Kruiden stempelmassage (75 min)
-         Algenpakking met voetscrub en voetmassage (75min)
-         Chocoladepakking met voetscrub en voetmassage (75min)
Arrangement van 4 uur
-         Een gezicht- of lichaamsbehandeling naar keuze
-         Gebruik van bovenstaande gelegenheden
Prijs: € 109,00 p.p.
Arrangement van 8 uur
-         Een gezicht- of lichaamsbehandeling naar keuze
-         Gebruik van bovenstaande gelegenheden
-         Lunch
Prijs: € 159,00 p.p.

Arrangement Deluxe van 8 uur
-         Een gezicht- en lichaamsbehandeling naar keuze
-         Gebruik van bovenstaande gelegenheden
-         Lunch
Prijs: € 209,00 p.p.

donderdag, 05 december 2013 15:30

home

bhfghdfdhtjtjtyj

maandag, 17 juni 2013 11:42

Pedicure

Staat u er wel eens bij stil dat we maar één paar voeten hebben en dat we hier ons hele leven mee moeten doen? Ontelbare kilometers leggen we af, eigenlijk verdienen onze voeten alle aandacht en verzorging die ze nodig hebben. Gun uw voeten daarom regelmatig een bezoekje aan de pedicure.

Vaak wordt de weg naar een pedicure gevonden doordat men voetklachten heeft zoals likdoorns of een ingroeiende nagel. Door een regelmatige voetbehandeling kunnen al deze ongemakken vaak worden voorkomen. Doordat wij met behulp van moderne apparatuur op basis van de zogenaamde ‘nattechniek’ werken, is onze pedicure behandeling heel prettig en pijnloos.

Een basis pedicure behandeling bestaat uit:

 • Desinfecteren van de voeten
 • Het knippen van de nagels
 • Verwijderen van overtollig eelt en likdoorns
 • Een ingroeiende nagel drukvrij leggen en het behandelen van kloven
 • Polijsten van de nagels en de behandelde eelt plekken
 • Reinigen van de nagelomgeving
 • Nagels lakken
 • Een verzorgende voetencrème.

U kunt de behandeling eventueel uitbreiden met een voetscrub, voetmassage en/of voetmasker
Prijs: per 15 minuten € 12,60


 

Pagina 1 van 9

Find us on Facebook logo

follow us on instagram button

Beauty Centre Jolanda
Speldenmakerstraat 8
5232BG 's-Hertogenbosch


Telefoon: 073 -642 64 19

U kunt altijd inspreken op ons antwoordapparaat waarna wij u zo spoedig mogelijk terug zullen bellen.

Openingstijden

Maandag  09.00 – 22.00 uur 
Dinsdag  09.00 – 22.00 uur 
Woensdag  09.00 – 22.00 uur 
Donderdag    09.00 – 22.00 uur 
Vrijdag  09.00 – 17.00 uur 
Zaterdag Gesloten 
Zondag Gesloten