De winkelwagen is leeg
Jolanda Peeters

Jolanda Peeters

dinsdag, 14 november 2017 11:13

Decaar Cosmetics

Decaar Cosmetics

Logo WHITE200Decaar Cosmetics staat voor duidelijk, eerlijk en zeer effectief!
Producten zonder poespas, maar wel met de meest krachtige ingrediënten die de natuur ons te bieden heeft. Simpel in samenstelling, maar zeker niet simpel in onderzoek en ontwikkeling. Een sterk team van doctoren en dermatologen ontwikkelden de producten van Decaar Cosmetics.
 
Duidelijk: 100% zuivere producten
Duidelijk, omdat Decaar staat voor zuivere ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen.

Eerlijk: De juiste cosmetica voor zichtbare huidverbetering
Eerlijk? Ja, Decaar staat voor eerlijkheid. Bij Decaar geen loze beloften over een wondercrème die al je problemen doet verhelpen… Nee, bij Decaar gewoon goede cosmetica, die jouw huid gezond en stralend maakt.

Zeer effectief: Effectieve cosmeticalijnen voor specifieke huidproblemen
Last van acne, pigmentvlekken, een gevoelige huid of merk je dat de tijd van invloed begint te zijn op jouw huid? Decaar Cosmetics heeft cosmeticalijnen samengesteld voor deze specifieke huidproblemen.

Decaar Cosmetics onderscheid zich van andere merken door haar effectieve gezichtspeeling op basis van algen en de daarbij behorende Oxygen lijn met hoge concentraties Perfluorcarbon.

Verrichten wij wonderen?
Of wij wonderen verrichten bij het behandelen van de huid? Nee.. Dat zal geen enkele crème doen. Wel zal je een indrukwekkende verbetering zien van de huidconditie. De combinatie tussen producten en schoonheidsbehandelingen bij een gecertificeerd DECAAR-specialist, versnellen en maximaliseren dit proces.

vrijdag, 01 juli 2016 12:40

AcneTyro Acne
De acné behandeling van Tyro is een korte maar effectieve behandeling. Tijdens deze 30 minuten wordt de huid goed gereinigd en worden onzuiverheden weggehaald. De speciale acné producten van Tyro zijn zeer effectief op de huid, dit komt o.a. door de werkstoffen die in de producten zitten.

De Behandeling:
De behandeling begint met een oppervlakte reiniging gevolgd door een diepte reiniging met een scrub. Deze is zeer zacht voor de huid omdat er niet een te grove korrel in zit, de scrub is wel effectief genoeg om alle dode huidcellen te verwijderen en de huid goed voor te bereiden. Daarna worden zoveel mogelijk onzuiverheden weggehaald. Hierna volgt een masker om de huid optimaal te verzorgen en te kalmeren. Nadat het masker 10 minuten heeft ingewerkt wordt er een passend product aangebracht.

Ons advies voor acné is om meerdere keren achter elkaar terug te komen. Alle onzuiverheden kunnen namelijk niet in één keer weggehaald worden en daarom is het belangrijk dat hier niet te veel tijdsduur tussen zit. Vaak is de tijdsduur 1 á 2 weken, dit is afhankelijk van de mate waarin de huid verkeerd. Tevens raden wij aan om de producten thuis te gebruiken, op deze manier wordt de huid iedere dag goed gereinigd en heeft de huid minder snel kans om weer verstopt te raken en zal er sneller resultaat worden geboekt.
Prijs: €38,00 per 30 minuten


Decaar Acne
De acné behandeling van Decaar is een korte maar effectieve behandeling. Tijdens deze 45 minuten wordt de huid goed gereinigd en worden onzuiverheden weggehaald. De speciale acné producten van Decaar zijn zeer effectief op de huid, dit komt o.a. door de werkstoffen die in de producten zitten.

De Behandeling:
De behandeling begint met een oppervlakte reiniging gevolgd door een diepte reiniging met een scrub. Deze is zeer zacht voor de huid omdat er niet een te grove korrel in zit, de scrub is wel effectief genoeg om alle dode huidcellen te verwijderen en de huid goed voor te bereiden. Daarna worden zoveel mogelijk onzuiverheden weggehaald. Hierna volgt een masker om de huid optimaal te verzorgen en te kalmeren. Nadat het masker 10 minuten heeft ingewerkt wordt er een passend product aangebracht.

Ons advies voor acné is om meerdere keren achter elkaar terug te komen. Alle onzuiverheden kunnen namelijk niet in één keer weggehaald worden en daarom is het belangrijk dat hier niet te veel tijdsduur tussen zit. Vaak is de tijdsduur 1 á 2 weken, dit is afhankelijk van de mate waarin de huid verkeerd. Tevens raden wij aan om de producten thuis te gebruiken, op deze manier wordt de huid iedere dag goed gereinigd en heeft de huid minder snel kans om weer verstopt te raken en zal er sneller resultaatworden geboekt.
Prijs: €55,00 per 45 minuten

Decaar Algae Peeling Regimen/ Biopeeling 

Deze behandeling is evenals de andere Decaar producten gebaseerd op de werking van verschillende kruidencocktails en perfluorcarbon. Doordat de Decaar Biopeeling puur natuurlijk is, heeft deze in tegenstelling tot chemische peelings vrijwel geen bijwerkingen. De behandeling is geschikt voor ieder huidtypen, zowel voor vrouwen als mannen en is speciaal geschikt voor de blanke, donkere, gevoelige, allergische en dunne (couperose) huid.

Wat doet de BIOPEELING ? 331 Bio Peeling Treatment1
De Biopeeling doet de celdeling versnellen waardoor het metabolisme van de huid en de productie van collageen gestimuleerd wordt. De peeling heeft een therapeutische en verjongende werking en geen van de huidlagen wordt aangetast. Hiedroor is de behandeling dus zeer geschikt voor de verslapte en slecht doorbloede (rokers) huid. De behandeling is toepasbaar in kuurverband of in plaats van een schoonheidsbehandeling. Omdat de peeling de celdeling van de huid doet versnellen komen er na de behandeling veel afvalstoffen vrij. Om deze af te voeren is het noodzakelijk om veel water te drinken. Bovendien worden alle huid functies genormaliseerd. Met de peeling kunnen dus meerdere problemen in één keer behandeld worden. Het is aan te raden om minimaal 10 dagen na afloop van de behandeling alleen de Neoderma huidverzorgingsproducten te gebruiken. Het effect van de behandeling wordt hierdoor aanmerkelijk versterkt. Dit komt met name door de perfluorcarbon die in de producten van Neoderma zit. De perfluorcarbon vormt een unieke combinatie met de kruiden door de werking van zuurstof en heeft een sterk therapeutische, vochtregulerende, verjongende, ontstekingremmende en regenererende werking. Tevens activeert de perfluorcarbon het metabolisme en de immuniteit van de huid en het verbeterd de opname van alle werkstoffen in de huid. De biopeeling kan ook gecombineerd worden met de andere treatments van Decaar.
Prijs: € 78,00

Guinot Acne
De acne behandeling van Guinôt is een korte maar effectieve behandeling voor de vette(re) huid. Tijdens deze 45 minuten wordt de huid heel diep gereinigd en daarmee wordt de talgproductie in de huid zichtbaar verminderd. Deze zorgt er o.a. voor dat de huid glimt en de porien verstopt raken. In de speciale producten voor de vette huid zitten plantenconcentraten die zijn geselecteerd om hun krachtige werking tegen talgafscheiding, in combinatie met zuiverende bestanddelen (bacterie dodend) werken deze zeer doeltreffend bij alle huidtype die snel vet worden.

De behandeling:
De behandeling begint met een oppervlakte reiniging, in dit geval een mousse, deze heeft naast de reinigende werking ook een bacterie dodende eigenschap. Daarna wordt met lotion de talgproductie gestabiliseert en de glimmende huid geneutraliseert. Dan volgt de diepte reiniging, deze ontstopt de poriën door zijn exfoliërende werking en absorbeert de talgafscheiding. Na de reiniging gaat de behandeling verder met het uitdrukken en verwijderen van onzuiverheden. Dan wordt er een emulsie aangebracht die de zuurstofopname in de huid verbeterd, deze emulsie wordt d.m.v. het hoogfrequentie apparaat in de huid gesluisd. Een verbeterde zuurstofopname zorgt voor minder ontstekingen in de huid. Hierna volgt een masker om de huid te kalmeren en de teint te egaliseren. Er wordt afgesloten met een passende creme.
Prijs: € 55,00

Image Acne facial
Deze facial is uitermate geschikt bij een onzuivere huid, een acnehuid, een vette huid of bij jonge huiden met onzuiverheden of acne. Deze behandeling reinigt de huid diep door salicylzuur, een mild beta-zuur, die de talgafscheiding normaliseert en verstoppingen opheft. De onzuiverheden worden verwijderd en de huid komt meer in balans. Ideaal als voorbereiding op de Acne Lift peelings.
Voor deze behandeling komt u mogelijk in aanmerking voor een vergoeding vanuit de zorgverzekering.
Prijs € 75,00

Image Acne lift Peel
Deze peeling is geschikt voor acne, acnegevoelig, vette huid, verwijde poriën
De peeling is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat teveel talg de poriën niet afsluit. Het glycolzuur is een keratolytische agent dat voor een exfoliatie van de dode huidcellen zorgt en voor een snellere celvernieuwing. Dit dubbele effect maakt het een uitstekende, veilige en zachte peeling. U zal een prikkelend, jeukend gevoel krijgen als het product aangebracht wordt. Door het salicylzuur zal de huid warm worden. Ook zal de huid onmiddellijk rood worden en zal de talg naar de oppervlakte komen, dit is normaal. De huid kan binnen 24 uur gaan schilferen en donkerder lijken door de exfoliatie van dode donkere huidcellen. Dit zal minder worden.  
Voor deze behandeling komt u mogelijk in aanmerking voor een vergoeding vanuit de zorgverzekering.
Prijs € 79,00 incl. post treatment kit voor thuisgebruik

dinsdag, 24 mei 2016 22:23

Produkten Image

Image

Ageless
Total Facial Cleanser 29,50
Total Anti Aging Serum 67,00
Total Repair Crème 77,50
Total Resurfacing Masque 40,00
Total Eye Lift Crème 41,00
Total Retinol- A Crème 77.50
Total Pure Hyaluronic Filler 103.50
The Max
Stem Cell Facial Cleanser
31,50
Stem Cell Serum
115,50
Stem Cell Crème
145,00
Stem Cell Eye Crème  58,50
Stem Cell Masque  43,50
 Ageless Lashes
Clear (Transparant) 83,00
 Vital C
 Hydrating Facial Cleanser  29,50
 Hydrating Anti Aging Serum                               67,00 
 Hydrating Intense Moisturizer                            72,50 
 Hydrating Repair Crème                                    77,50
 Hydrating Enzyme Masque                                40,00 
 Hydrating Eye Recovery Gel                              47,00
 Hydrating A C E Serum                                      48,00 
 Clear Cell
 Clarifying Gel Cleanser                                       31,50
 Clarifying Lotion                                                €  31,50 
 Clarifying Masque                                             €  31,00 
 Clarifying Scrub                                                
€  31,50 
 Clarifying Tonic                                                €  31,00 
 Clarifying Pads                                                 €  31,00 
 Ormedic                                                                                                                   
 Balancing Facial Cleanser                                 €  29,50
 Balancing Anti-Oxidant Serum                          
€  67,00
 Balancing Bio Reptide Crème                               €  77,50 
 Balancing Gel Masque                                          €  46,50 
 Balancing Eye Lift Gel                                      €  47,00 
 Balancing Lip Enhancement Complex                €  24,50 
 Prevention +
 Daily Matte Moisturizer SPF 32                            43,00
 Daily Tinded Moisturizer SPF 30                          €  43,00 
 Daily Hydrating Moisturizer SPF 30                   €  43,00 
 Daily Ultimate Moisturizer SPF 50                        €  43,00 
 Ultra Sheer Spray SPF 45                                €  43,00 
woensdag, 11 mei 2016 11:50

Image

Image

De filosofie: Een mooie huid begint met een gezonde huid

De cosmedische producten van IMAGE Skincare worden ontwikkeld door artsen, dermatologen en huidspecialisten. Deze werken uitsluitend met de meest effectieve farmaceutische ingrediënten voor maximale resultaten bij huidverzorging. Alle producten werken op celniveau en realiseren optimale voeding, correctie en bescherming van de huid. IMAGE Skincare is expert op het gebied van huidverbetering en heeft voor ieder huidprobleem een oplossing!

IMAGE Skincare bestaat uit thuisproducten en verschillende professionele peelingbehandelingen.

De IMAGE filosofie voor huidverzorging is eenvoud op elk gebied. Eenvoudig te gebruiken, eenvoudig te leren gebruiken, en eenvoudig om met IMAGE Skincare te beginnen. Deze filosofie heeft de producten op de markt gezet. IMAGE Skincare is een snel groeiend merk en ook het snelst groeiende huidverzorgingbedrijf in Amerika, en de producten zijn wereldwijd in 27 verschillende landen verkrijgbaar.

Verschillende IMAGE Skincare producten zoals VITAL-C, I-PEEL, ClearCell en Ageless hebben bijgedragen aan het succes van IMAGE. Niet alleen deze producten maken IMAGE tot wat het is, maar depositairs, klinische onderzoeken en trainingen van huidtherapeuten en specialisten maken IMAGE tot een eerlijk en betrouwbaar merk. IMAGE Skincare biedt u professionele behandelingen voor elk huidtype en elk huidprobleem. Een optimale functionerende huid wordt echter pas bereikt door de diepere huidlaag te bereiken. Doordat er op cellulair niveau wordt gewerkt, verminderen fijne lijntjes en zonneschade, het vochtgehalte verbetert en de huidvernieuwing wordt gestimuleerd met een jongere, gezondere huid als gevolg.

IMAGE Skincare is eenvoudig in gebruik. Het bestaat uit een 4-stappenplan:

* stap 1 : reinigen (2x per dag)

* stap 2 : serum (2x per dag)

* stap 3 : beschermen met een zonbescherming (overdag)

* stap 4 : de huid tijdens de nacht herstellen (‘s nachts)

U kunt deze 4 stappen uitbreiden met:

* oogverzorging

* serums

* maskers

IMAGE Skincare is expert op het gebied van huidverbetering en heeft voor ieder huidprobleem een oplossing.

vrijdag, 11 maart 2016 20:21

Cosmetisch arts

Bij ons werkt de Cosmetisch arts Babak Mahdavian Delavary. Hij is specialist op het gebied van Injectables en huidproblemen. Natuurlijk wordt er met de beste middelen gewerkt. Wil je eerst eens weten hoe het werkt en wat de kosten zijn bel dan voor een vrijblijvende en kosteloze intake. 

Babak Mahdavian Delavary zal op de volgende datums weer aanwezig zijn:
Vrijdag 21 december van 9.00 tot 10.30 uur.

Injectables zijn injectievloeistoffen die met een fijn naaldje onder de huid worden ingebracht. Hiermee worden rimpels opgevuld en gezichtscontouren verbeterd. Ook kunnen lippen voller gemaakt worden. Het resultaat van de behandeling is uiteraard afhankelijk van het effect dat in het begin van de behandeling werd afgesproken en de toestand van huid aan het begin. De huidige generatie van injectables die worden toegepast zijn allemaal van biologisch afbreekbare materialen, zoals door de verschillende instanties wordt aangeraden ( Geneeskundige Inspectie, RIVM, NVCG, Consumentenbond etc).

Hieronder vind u een lijst met de verschillende behandeling die Cosmetisch Arts Babak Mahdavian Delavary bij Beauty Centre "Jolanda" uitvoert.

PLEXR
Botox
Fillers
TCA Peeling
PRP Plasma behandeling
Carboxytherapie
XL Hair
Alidya – Cellulite behandeling
Anti-transpiratie
Aqualyx
Laser

 

dinsdag, 27 mei 2014 10:57

Cryotherapie

De cryotherapie is een therapeutische toepassing van koude.
Cryo 21 vindt zijn doeltreffeheid in de creatie van een thermische schok die temperatuur van de vetcellen doet dalen.
Deze actie verwekt een geleidelijk en spontaan eliminatieproces die apoptose of geprogrammeerde dode cellen wordt genoemd.

De temperatuur van de huid gaat in een minimum van tijd van 34˚ C naar +/- 8˚ C zonder het creëren van een koudegevoel.

Effect van de cryotherapie op het lichaam:
- versnellen van de bloedsomloop gevolgd door eliminatie van de toxines en van een groot   calorieverbruik.
- Eliminatie van de lokale cellulitis.
- Vermindering van de vetcellen.                                 
- Lymfedrainage.
- Versteviging en versterking van de spieren.
- Hermodellering en afslanking van het lichaam.

Behandeling van het gezicht:
- Verstevigen van de weefsels.
- Versteviging van de spieren.
- Vermindering van rimpels.
- Verwijderen van de dubbele kin.

De behandelprijs is € 600,00 voor 7 behandelingen. Je kan je pakket zelf indelen d.w.z. voorbeeld. 3x de buik, 2x de heupen en 1x de bovenarmen.
Los is deze behandeling €100,00 per keer

http://youtu.be/kTskXg3V6Zk

Waarom werkt dit?
De vetlaag Lichaamsvet is opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste laag zit dicht op de spieren en kan worden verminderd door goede voeding en voldoende bewegen. De laag daarboven ligt net onder de huid en is een hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks is doorbloed en daardoor moeilijker aan is te pakken middels sport en gezonde voeding. Maar we willen er natuurlijk wel graag van af !

Cryolipolyse rekent af met deze hardnekkige vetlaag door gecontroleerde koeling, een methode met wetenschappelijk bewezen resultaat.

Dermatologen aan de prestigieuze Harvard Medical School (VS), Dr. Dieter Manstein en Dr. Rox Anderson, ontdekten namelijk dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen, ze gaan dan kristalliseren. Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat Cryolipolyse een veilige behandelmethode is, zonder schadelijke gevolgen voor het lichaam.

Welke gebieden kun je behandelen?

Zowel het lichaam als het gelaat kan behandeld worden met de Cryo21.

Op het lichaam kunnen we verstevigend gaan werken of vetophoping gaan elimineren. Bij versteviging denken we meteen aan verslapte bovenarmen of de binnenkant van de bovenbenen. Bij ongewenste vetophoping denken we aan de love handles, het buikje, de rijbroek, billen, knieën, bovenarmen, de zone in de rug aan het BH-bandje, ...

In het gelaat onderscheiden we vooral het verminderen van de dubbele kin, het liften van het gelaat en het verminderen van rimpels.

Apotose
Apoptose heet geprogrammeerde celdood, omdat in elke cel de mechanismen aanwezig zijn die apoptose mogelijk maken. Als een cel signalen ontvangt die de cel tot apoptose dwingen, of als de cel zoveel schade heeft opgelopen dat verder bestaan niet mogelijk is, wordt een intracellulair mechanisme geactiveerd. Dit mechanisme leidt uiteindelijk tot de afbraak van de cel.

Eenmaal de cel is afgebroken wordt deze via de natuurlijk weg uit ons lichaam verwijderd. De Cryo21 maakt gebruikt van de principe om de vetcellen af te breken en het lichaam opnieuw vorm te geven.

Absoluut veilig
Onderzoek heeft aangetoond dat vetcellen van nature kwetsbaarder zijn voor de effecten van koude dan de omliggende weefsels, en dat vetcellen op een veilige manier kunnen geëlimineerd worden zonder de huid te beschadigen. Het selectieve effect treedt op omdat vetcellen waterhoudende cellen zijn en krystalliseren bij een temperatuur boven het vriespunt.
Met behulp van de Cryo21 kan vetweefsel op een veilige manier afgebroken worden terwijl de huid, spieren en zenuwen intact blijven.

De behandeling
De behandeling wordt gestart met een gesprek waarbij gevraagd wordt naar uw wensen en verwachtingen. We kijken ook of er eventueel contra-indicaties zijn. In één behandeling kan een zone met maximum grootte van één A4-blad behandeld worden, eventueel opgedeeld in meerdere kleine zones. Staan er meerdere zones op uw verlanglijstje dan moet u een keuze maken. Door toch een groter oppervlak te behandelen zou immers het resultaat per oppervlakte verminderen.


Voor de behandeling wordt de te behandelen zone opgemeten met een lintmeter. Afhankelijk van de zone worden één, twee of meerdere metingen gedaan. Bij voorkeur, maar steeds na uw toelating, worden ook foto's genomen voor de eerste behandeling en na een aantal behandelingen.

De behandeling zelf duurt 20 minuten. Er wordt een cellulitis crème of verstevigende crème aangebracht op de werkzone terwijl de behandelkop afkoelt tot de gewenste temperatuur. Deze temperatuur is afhankelijk van de te behandelen zone en het beoogde resultaat (vetvermindering, versteviging, ...).

Eens de kop is afgekoeld start de uiteindelijke cryotherapie. De behandelkop wordt tegen de huid geplaatst en met zachte beweging wordt de huid, en dan vooral de onderliggende vetlaag, tegen de behandelkop geduwd. Hoewel deze kop een temperatuur heeft onder nul, voelt dit zeker niet onaangenaam koud aan, integendeel. Deze behandeling is aangenaam en relaxerend.

Na de behandeling wordt de aangebracht crème verder ingemasseerd en wordt meteen de meting herhaald. Zo ziet u onmiddellijk het verkregen resultaat.

Omtrekvermindering
Bij aanvang van deze behandeling moet u weten dat er gemiddeld gezien 6 tot 8 behandelingen nodig zijn om een mooi afgewerkt resultaat te hebben. Maar het resultaat dat u heeft bekomen is blijvend, de vetcel is weg. Tussen twee behandelingen in laat u best 15 dagen zodat uw lichaam de tijd gehad heeft om alle afvalstoffen te verwerken. In de weken waar u geen Cryo21 behandeling gepland heeft kan perfect wel een andere behandeling laten doorgaan.

Versteviging
Deze behandelingen gebeuren in kuren waarbij gestart wordt met twee behandelingen per week en eens het resultaat bekomen is, wordt één onderhoudsbeurt per maand geadviseerd.


Tijdens de volledige duur van uw Cryo21 behandelingen wordt aangeraden voldoende water te drinken, 1.5 liter per dag

 

donderdag, 20 maart 2014 17:32

Gezichtsmassage

Gezichtsmassage (klassiek)
- reining van de huid
- massage
- dag/nachtverzorging

Duur: 30 minuten
Prijs: €25,- 


Gezichtsmassage Détente cuillère

Nieuwe, ontspannende en drainerende gezichtsmassage voor lichaam en geest. De speciaal in Thailand ontworpen lepels met organische vormen stonden aan de basis van deze massage. Alle delen van de lepels worden optimaal gebruikt, zowel de bolling en de zijkanten, als de boven- en onderzijde. De opbouw van de gezichtsmassage bestaat uit een manueel gedeelte van ongeveer 45 minuten gevolgd door een combinatie van verschillende massagetechnieken, met de speciaal hiervoor ontwikkelde lepels, van ongeveer 15 minuten. Voor de massage van start gaat zal het gezicht worden gereinigd en na de massage zal er een dagcrème worden aangebracht. Ook ontvangt u na de massage een glas water en een chocolaatje naar keuze.

Duur: 70 minuten

maandag, 17 maart 2014 10:38

Personal Trainer

                                                

Bezorg uw lichaam een energieboost met de eenvoudige vastenkuur van P. Jentschura en ga gezond sporten met onze personal trainer Richie Baginda die u kan helpen met uw doel te bereiken.

Trainen met een personal trainer is leuk, inspirerend en heeft bewezen de meest effectieve begeleidingsvorm te zijn die u zich kunt wensen. Een goede personal trainer stelt een optimaal trainingsprogramma voor u op, adviseert u op het gebied van voeding en ontspanning, en helpt u met het stellen van doelen.
Een personal trainer helpt u hierbij en weet u te motiveren, ook op momenten dat u het even niet meer ziet zitten. Kortom, met een personal trainer staat u er niet meer alleen voor!

Wie is Richie Baginda?
Richie Baginda is een enthousiaste jongeman van 23 jaar. Zijn interesses liggen vanaf jongs af aan al in de sportwereld en hij heeft van alles aan sport gedaan. Van voetbal tot ijshockey, kickboksen, breakdance en uiteindelijk sinds 2010 fitness. Hij heeft in 2012 zijn diploma sport- en beweging gehaald en in 2013 zijn diploma personal trainer. Toen hij daarmee begon en zichzelf ging verdiepen in de anatomie en werking van het menselijk lichaam wist hij het. Zijn toekomst en werk zou gaan liggen in deze branche.

Op tv zie je tegenwoordig veel programma’s over afvallen en het doet Richie altijd goed om te zien hoe levens worden veranderd. Dit kunnen de mensen vaak niet alleen en daar komt een personal trainer goed van pas. Personal trainers zijn er om mensen te blijven motiveren en het extra steuntje in de rug te geven wanneer ze zelf de moed willen opgeven. Ook is het belangrijk dat alles in harmonie is. Denk hierbij aan de uitvoering, voeding, een positieve gedachtegang, wilskracht, trainingsprogramma’s en haalbare doelen te stellen. Hierbij is hulp nodig en Richie helpt de mensen graag om dat alles te bereiken.

Hij heeft veel ervaring opgedaan door bij verschillende sportscholen stage te lopen en te werken en vond het tijd om voor zichzelf te beginnen, zodat hij de mensen alle aandacht en hulp kan geven die ze verdienen.

U kunt nu een gratis intake bij Beauty Centre “Jolanda” inplannen om te kijken wat de mogelijkheden voor u zijn.

Boek nu bij Beauty Centre Jolanda u personal trainer Richie Baginda.

Pakket 1: € 360,00*
10 x 1  uur personal trainer, 10 rittenkaart bij sportcentrum Flash Gym en ontvang gratis een kadobon voor 2 x een algenpakking t.w.v. € 93,00 of  2 x een parafangopakking t.w.v. € 91,00 die u bij Beauty Centre Jolanda kunt inleveren.

Pakket 2: € 437,00*

10 x 1  uur personal trainer, 10 rittenkaart bij sportcentrum Flash Gym, een makkelijk vol te houden vastenkuur van P. Jentschure en ontvang gratis een kadobon voor 2 x een algenpakking t.w.v. € 93,00 of  2 x een parafangopakking t.w.v. € 91,00 die u bij Beauty Centre Jolanda kunt inleveren.

Pakket 3: € 477,00*

10 x 1  uur personal trainer, 3 maanden onbeperkt trainen bij sportcentrum Flash Gym, een simpele vastenkuur en ontvang gratis een kadobon voor 2 x een algenpakking t.w.v. € 93,00 of  2 x een parafangopakking t.w.v. € 91,00 die u bij Beauty Centre Jolanda kunt inleveren.

*Vind u het leuk om samen met een vriend of vriendin te sporten en neemt u samen een pakket af dan krijgt u  € 75,00 per persoon korting.

Het doel wat u wilt bereiken om af te slanken en/of uw lichaamshuid te verstevigen kunt u nog sneller behalen d.m.v.:
* Parafango pakking: De krachten van de aarde en de zee zorgen voor het verlies van centimeters en een verbetering van het figuur en de huid. U kunt kiezen voor het verminderen van de cellulitis of voor het verstevigen van de huid.
* Algenpakking: zuiverend, remineraliserende, afslankende, verstevigende werking en bevordert de doorbloeding.

Bezorg uw lichaam een energieboost met de vastenkuur van P. Jentschura!

- Natuurlijke zuivering, ontslakking en regeneratie van het lichaam
- Laat uw wintervet verdwijnen
- Verbetert de opname van voedingsstoffen in uw darmen
- Zorgt voor een stralende mooie fluweelzachte huid
- Zorgt voor innerlijke tevredenheid en geeft nieuwe energie

Start daarom met het driestappenplan van P. Jentschura:

1. Los maken
van de slakken uit de weefsels met 7 x 7 kruidenthee

De slakken worden gesplitst, zodat de afvalstoffen los komen.

2. Neutraliseren
en afvoeren van de opgeloste afvalstoffen als ook versterking van de nier- en darmfunctie met Wurzelkraft

De plantaardige vitaalstoffen verbinden zich met de afvalstoffen, waarna deze uitgescheiden kunnen worden.

3. Uitscheiding
van de afvalstoffen over de huid met Meine Base mineraalzout voor lichaamsverzorging.

De basische lichaamsverzorging activeert het ontzuren over de huid.

vrijdag, 31 januari 2014 14:55

Sauna arrangementen

Sauna arrangementen


NIEUW
DIVERSE ARRANGEMENTEN
Wat bieden wij u aan?
Een Marrakech arrangement naar keuze van 4 of 8 uur. Dit arrangement is voor minimaal 2 en maximaal 4 personen.

Wat houdt dit arrangement in?
Bij aankomst  ligt er voor u een badjas, bad- en sauna handdoeken, verzorgingsproducten zoals douchescrub, shampoo en een bodylotion klaar.  Tijdens het arrangement bieden wij u water, sappen, koffie of thee aan met een lekkernij.

Wat kan u verwachten?
Een kleedkamer, doucheruimte, massagebad met vers gevuld water, stoomruimte, sauna en een loungeplek om heerlijk te relaxen.
Uit welke behandelingen kunt u kiezen?
-         Guinot standaard gezichtsbehandeling met voetscrub (75 min)
-         Guinot Beauté Neuve behandeling (60 min)
-         Guinot Soin Aromatic behandeling (60 min)
-         Tyro Topp behandeling (75 min)
-         Lichaamsmassage + Lichaamsscrub (75 min)
-         Kruiden stempelmassage (75 min)
-         Algenpakking met voetscrub en voetmassage (75min)
-         Chocoladepakking met voetscrub en voetmassage (75min)
Arrangement van 4 uur
-         Een gezicht- of lichaamsbehandeling naar keuze
-         Gebruik van bovenstaande gelegenheden
Prijs: € 109,00 p.p.
Arrangement van 8 uur
-         Een gezicht- of lichaamsbehandeling naar keuze
-         Gebruik van bovenstaande gelegenheden
-         Lunch
Prijs: € 159,00 p.p.

Arrangement Deluxe van 8 uur
-         Een gezicht- en lichaamsbehandeling naar keuze
-         Gebruik van bovenstaande gelegenheden
-         Lunch
Prijs: € 209,00 p.p.

donderdag, 05 december 2013 15:30

home

bhfghdfdhtjtjtyj

Pagina 1 van 10