De winkelwagen is leeg

Parafangopakking

De krachten van de AARDE en de ZEE gecombineerd met de nieuwste werkstoffen zorgen voor een totaal natuurlijke, eenvoudige en effectieve behandeling voor het verlies van centimeters en een verbetering van het figuur en de huid.
De remineraliserende werking van warme Parafango (paraffine met “seamud”) stimuleren de lymfe in ons lichaam om de giftige stoffen uit ons lichaam te verwijderen. Door de techniek van de pakking wordt de huid samengedrukt en het verslapte en bobbelige weefsel steviger gemaakt. Het is aan te bevelen om na de behandeling veel water te drinken om de lymfe te activeren. Dit levert nog meer verlies van centimeters op.
Deze nieuwe behandeling geeft u de mogelijkheid om daar te behandelen waar het noodzakelijk is. De pakking maakt verslapte billen en benen steviger, de buik platter en geeft het figuur een beter contour. De parafango is gemaakt om centimeters te verliezen, eerder dan kilo’s. De meeste klanten voelen zich slanker en hebben een stevigere huid. De “sea-mud” met paraffine heeft een hydraterende werking en verbetert de tonus van de huid. Een totale verbetering van het contour of bij klanten met striae.
Cellulite is een veel voorkomend probleem. De cellulite ligt opgeslagen in de huid welke vocht vasthoudt en belemmert de afvoer naar de lymfe, dit is het natuurlijke systeem van het lichaam. De actieve werkstoffen in de ampullen zoals Carnitine ( een aminozuur) Gingko,  Biloba, Guarana Extract gecombineerd met de warmte van Parafango werken in synergie om het vet te verminderen. Er zijn prachtige resultaten bij deze cellulite behandeling.
Kan iedereen een Parafango pakking ondergaan?
De parafango lichaamspakking is voor iedereen die zich jonger wil voelen en er jonger wil uitzien, zeker bij:
-          Mensen die een paar centimeters willen verliezen en hun huidconditie verbeteren.
-          Versteviging van het lichaamsweefsel
-          Vrouwen met slappe huid na een bevalling of gewrichtsverandering.
-          Vrouwen met cellulite problemen.
-          Iedereen die afvalstoffen wil verliezen.
-          Mensen die niet kunnen afvallen in bepaalde gebieden.
-          Mannen en vrouwen die al slank zijn en het figuur nog willen verstevigen.
-          Mensen die figuurproblemen willen voorkomen.
-          Mannen en vrouwen die er fantastisch willen uitzien in een korte tijd.