De winkelwagen is leeg

IPL (Intense Pulse Light)

IPL PIGMENTATIE
De Luminette geeft door middel van korte flitsen hoogenergetisch licht af dat op de huid gericht wordt. Hierdoor valt het pigment na het flitsen uit elkaar en wordt het afgevoerd door het lichaam, zonder dat de huidstructuur en andere omliggende structuren beschadigen.
De behandeling is ideaal als de huid licht van kleur is. Mensen met een donkere getinte of zongebruinde huid kunnen NIET behandeld worden, maar hebben doorgaans ook geen pigmentvorming.
Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Voor het verwijderen van sproeten is over het algemeen maar 1 behandeling nodig, voor het verwijderen van andere pigmentvlekken, zoals ouderdomsvlekken, zijn doorgaans 3 behandelingen nodig.
Tussen iedere behandeling moet minimaal vier weken zitten. Indien er meerdere weken tussen zitten is dit geen enkel bezwaar.
Wat te doen vóór de behandeling?
Als u besluit om pigment in het gezicht te laten behandelen, is het belangrijk dat de huid zo blank mogelijk is. Het is dus verstandig om blootstelling aan de zon of het gebruik van de zonnebank te vermijden twee weken voor, maar ook vier weken na de behandeling. Na de behandeling is een zonnebrandcrème met een factor 20 of hoger aan te raden. Op de dag van de behandeling geen make-up aanbrengen.
Wat merk ik na de behandeling?
De huid kan direct na de behandeling rood zien een enigszins geïrriteerd aanvoelen zoals bij zonnebrand. Door de huid direct na de behandeling te koelen en door er zonodig een vochtregulerende aloë vera crème of aftersun crème op aan te brengen zal het gevoel snel weer verdwijnen.
Soms kunnen in het behandelde gebied wat zwelling, korstjes
of blaasjes ontstaan. Deze verdwijnen na enkele dagen tot
een week.
                                                 

       voor behandeling             na behandeling