De winkelwagen is leeg

Rugbehandeling

Onder rugbehandeling verstaan wij het grondig reinigen van de rug. Het is eigenlijk een soort van acné behandeling. Acné en comedonen, ook wel meeëters genoemd komen niet alleen voor in het gezicht maar ook vaak op de rugpartij. Het is vaak moeilijk om hier zelf goed bij te kunnen en daarom blijft er veel vuil zitten op de rug, waardoor de onzuivere huid toe kan nemen.
De behandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging om de huid van vuil te ontdoen. Dan wordt er een diepte reiniging uitgevoerd met een scrub, dit om de dode huidcellen te verwijderen en de poriën open te zetten. De scrub kan soms uitgevoerd worden met een borstelapparaat, deze reinigt de huid dieper dan wanneer het met de hand uitgevoerd wordt. Na het reinigen gaan we verder met het verwijderen van de onzuiverheden en als dit gebeurd is wordt er een masker aangebracht. Het masker verzorgt en ontspant de huid zodat deze minder gevoelig en rood is.
Als je last hebt van veel onzuiverheden, is het goed om de behandeling meerdere keren te doen zodat ook echt alles weggehaald kan worden.
De behandelingsduur is circa 30/45 minuten.