De winkelwagen is leeg

Chocoladepakking

De chocolade pakking wordt gemaakt van de vruchten van de chocolade boom, de chocolade wordt op een andere manier verwerkt dan de chocolade die wij eten. De vrucht wordt niet gebrand, wat als voordeel heeft dat alle waardevolle werkstoffen nog aanwezig zijn. Een ander voordeel hiervan is dat de pakking niet de sterke geur van chocolade heeft, zodat de geur niet te overheersend is. In de vrucht bevindt zich ook cacaoboter, deze heeft ons lichaam niet nodig en wordt er tijdens het verwerkings proces uitgehaald. Na dit proces wordt de cacaoboon vermalen tot fijn poeder, op deze manier kan het lichaam de cacao optimaal opnemen.
Hoe gaat de pakking in zijn werking ?
Als eerste wordt de huid gepeeld, op deze manier worden de dode huidcellen verwijderd. De peeling is een mousse en heeft dus meteen de lekkere geuren van chocolade. Na de peeling wordt de chocolade pakking aangebracht en mag u 20 minuten in de pakking liggen. Tijdens deze 20 minuten ligt u in een warmte deken, deze zorgt ervoor dat u lekker warm blijft en de poriën goed opne gaan staan, zo kan de huid de werkstoffen beter opnemen.
  Wanneer een chocolade pakking ?
  Een chocolade pakking is een aanrader wanneer u:
- Lekker wilt ontspannen
- Wilt afslanken
- Betere doorbloeding van de huid wenst te krijgen
  Contra indicaties:
  Wanneer mag u een pakking niet ondergaan:
- zwangerschap
- kanker
- vaatontstekingen
- open wonden
- hoge bloeddruk (i.v.m. warmte)