De winkelwagen is leeg

Acne

Wij bieden verschillende soorten acnebehandelingen aan in onze salon. Als je voor de eerste keer hier komt, dan beginnen wij met een intakegesprek. Samen met jou kijken we naar jouw huid en bepalen we samen welke behandeling het beste past bij jouw huid. 

Ons advies

Voor acné is het verstandig om meerdere keren achter elkaar terug te komen. Alle onzuiverheden kunnen namelijk niet in één keer weggehaald worden en daarom is het belangrijk dat hier niet te veel tijdsduur tussen zit. Vaak is de tijdsduur 1 á 2 weken, dit is afhankelijk van de mate waarin de huid verkeerd. Tevens raden wij aan om de producten thuis te gebruiken, op deze manier wordt de huid iedere dag goed gereinigd en heeft de huid minder snel kans om weer verstopt te raken en zal er sneller resultaatworden geboekt.

Zorgverzekeraar

*Vergoeding via zorgverzekering is mogelijk. Wij zijn gediplomeerd in acne en aangesloten bij alle zorgverzekeraars. 

Hieronder vind je een overzicht van alle acnebehandelingen die wij uitvoeren in onze salon.

- Decaar Acne
De acné behandeling van Decaar is een korte maar effectieve behandeling. Tijdens deze 45 minuten wordt de huid goed gereinigd en worden onzuiverheden weggehaald. De speciale acné producten van Decaar zijn zeer effectief op de huid, dit komt o.a. door de werkstoffen die in de producten zitten.

De Behandeling:
De behandeling begint met een oppervlakte reiniging gevolgd door een diepte reiniging met een scrub. Deze is zeer zacht voor de huid omdat er niet een te grove korrel in zit, de scrub is wel effectief genoeg om alle dode huidcellen te verwijderen en de huid goed voor te bereiden. Daarna worden zoveel mogelijk onzuiverheden weggehaald. Hierna volgt een masker om de huid optimaal te verzorgen en te kalmeren. Nadat het masker 10 minuten heeft ingewerkt wordt er een passend product aangebracht.

Prijs: €55,00 per 45 minuten

 

- Decaar Algae Peeling Regimen/ Biopeeling 

Deze behandeling is evenals de andere Decaar producten gebaseerd op de werking van verschillende kruidencocktails en perfluorcarbon. Doordat de Decaar Biopeeling puur natuurlijk is, heeft deze in tegenstelling tot chemische peelings vrijwel geen bijwerkingen. De behandeling is geschikt voor ieder huidtypen, zowel voor vrouwen als mannen en is speciaal geschikt voor de blanke, donkere, gevoelige, allergische en dunne (couperose) huid.

Wat doet de BIOPEELING ? 331 Bio Peeling Treatment1
De Biopeeling doet de celdeling versnellen waardoor het metabolisme van de huid en de productie van collageen gestimuleerd wordt. De peeling heeft een therapeutische en verjongende werking en geen van de huidlagen wordt aangetast. Hiedroor is de behandeling dus zeer geschikt voor de verslapte en slecht doorbloede (rokers) huid. De behandeling is toepasbaar in kuurverband of in plaats van een schoonheidsbehandeling. Omdat de peeling de celdeling van de huid doet versnellen komen er na de behandeling veel afvalstoffen vrij. Om deze af te voeren is het noodzakelijk om veel water te drinken. Bovendien worden alle huid functies genormaliseerd. Met de peeling kunnen dus meerdere problemen in één keer behandeld worden. Het is aan te raden om minimaal 10 dagen na afloop van de behandeling alleen de Neoderma huidverzorgingsproducten te gebruiken. Het effect van de behandeling wordt hierdoor aanmerkelijk versterkt. Dit komt met name door de perfluorcarbon die in de producten van Neoderma zit. De perfluorcarbon vormt een unieke combinatie met de kruiden door de werking van zuurstof en heeft een sterk therapeutische, vochtregulerende, verjongende, ontstekingremmende en regenererende werking. Tevens activeert de perfluorcarbon het metabolisme en de immuniteit van de huid en het verbeterd de opname van alle werkstoffen in de huid. De biopeeling kan ook gecombineerd worden met de andere treatments van Decaar.
Prijs: € 78,00

 

- Image Acne facial
Deze facial is uitermate geschikt bij een onzuivere huid, een acnehuid, een vette huid of bij jonge huiden met onzuiverheden of acne. Deze behandeling reinigt de huid diep door salicylzuur, een mild beta-zuur, die de talgafscheiding normaliseert en verstoppingen opheft. De onzuiverheden worden verwijderd en de huid komt meer in balans. Ideaal als voorbereiding op de Acne Lift peelings.
Voor deze behandeling komt u mogelijk in aanmerking voor een vergoeding vanuit de zorgverzekering.
Prijs € 75,00

 

- Image Acne lift Peel
Deze peeling is geschikt voor acne, acnegevoelig, vette huid, verwijde poriën
De peeling is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat teveel talg de poriën niet afsluit. Het glycolzuur is een keratolytische agent dat voor een exfoliatie van de dode huidcellen zorgt en voor een snellere celvernieuwing. Dit dubbele effect maakt het een uitstekende, veilige en zachte peeling. U zal een prikkelend, jeukend gevoel krijgen als het product aangebracht wordt. Door het salicylzuur zal de huid warm worden. Ook zal de huid onmiddellijk rood worden en zal de talg naar de oppervlakte komen, dit is normaal. De huid kan binnen 24 uur gaan schilferen en donkerder lijken door de exfoliatie van dode donkere huidcellen. Dit zal minder worden.  
Prijs € 79,00 incl. post treatment kit voor thuisgebruik

 - Guinot Acne
De acne behandeling van Guinôt is een korte maar effectieve behandeling voor de vette(re) huid. Tijdens deze 45 minuten wordt de huid heel diep gereinigd en daarmee wordt de talgproductie in de huid zichtbaar verminderd. Deze zorgt er o.a. voor dat de huid glimt en de porien verstopt raken. In de speciale producten voor de vette huid zitten plantenconcentraten die zijn geselecteerd om hun krachtige werking tegen talgafscheiding, in combinatie met zuiverende bestanddelen (bacterie dodend) werken deze zeer doeltreffend bij alle huidtype die snel vet worden.

De behandeling:
De behandeling begint met een oppervlakte reiniging, in dit geval een mousse, deze heeft naast de reinigende werking ook een bacterie dodende eigenschap. Daarna wordt met lotion de talgproductie gestabiliseert en de glimmende huid geneutraliseert. Dan volgt de diepte reiniging, deze ontstopt de poriën door zijn exfoliërende werking en absorbeert de talgafscheiding. Na de reiniging gaat de behandeling verder met het uitdrukken en verwijderen van onzuiverheden. Dan wordt er een emulsie aangebracht die de zuurstofopname in de huid verbeterd, deze emulsie wordt d.m.v. het hoogfrequentie apparaat in de huid gesluisd. Een verbeterde zuurstofopname zorgt voor minder ontstekingen in de huid. Hierna volgt een masker om de huid te kalmeren en de teint te egaliseren. Er wordt afgesloten met een passende creme.
Prijs: € 55,00

 

- Tyro Acne
De acné behandeling van Tyro is een korte maar effectieve behandeling. Tijdens deze 30 minuten wordt de huid goed gereinigd en worden onzuiverheden weggehaald. De speciale acné producten van Tyro zijn zeer effectief op de huid, dit komt o.a. door de werkstoffen die in de producten zitten.

De behandeling:
De behandeling begint met een oppervlakte reiniging gevolgd door een diepte reiniging met een scrub. Deze is zeer zacht voor de huid omdat er niet een te grove korrel in zit, de scrub is wel effectief genoeg om alle dode huidcellen te verwijderen en de huid goed voor te bereiden. Daarna worden zoveel mogelijk onzuiverheden weggehaald. Hierna volgt een masker om de huid optimaal te verzorgen en te kalmeren. Nadat het masker 10 minuten heeft ingewerkt wordt er een passend product aangebracht.
Prijs: €38,00 per 30 minuten