De winkelwagen is leeg

Camouflage behandelingen

Het DermaColor Camouflage Systeem werd ontwikkeld voor de behandeling van kleurafwijkende huidaandoeningen door middel van camouflage. Het systeem is gemakkelijk aan te brengen en is geschikt voor alle huidtypes. Zijn doeltreffendheid en hypoallergene eigenschappen zijn klinisch getest. Door de grote verscheidenheid aan DermaColor Camouflagecremes in verschillende natuurlijke huidskleuren is het mogelijk een onopvallende camouflage aan te brengen. Mits de camouflage preparaten op de juiste manier aangebracht worden, kunnen oneffenheden en kleurafwijkende huidanomalieën betrouwbaar en waterproof gecorrigeerd worden. Ook kunnen door de huidafwijkingen of dermatosen ontstane psychische belastingen worden verzacht of zelfs verdwijnen.
Prijs: 65,00

     

Om psychologische en esthetische redenen wordt de DermaColor Camouflagecreme aanbevolen, in het bijzonder bij: naevus flammeus multilateralis, vitiligo, haemangioma, rosacea chloasma, hyperpigmentaties, teleangiectasiën, epheliden, littekens en tatoeages, maar ook bij minder ernstige huidgebreken.

Neo White Treatment


Deze behandeling van Neoderma is speciaal ter bestrijding en reductie van pigmentvlekken. Deze kunnen zich bevinden in het gezicht of op het lichaam bijvoorbeeld de handen. De Neo White is gebaseerd op een speciale Whitening cocktail die bestaat uit  verschilende kruiden en plantenextracten o.a. zoethout, waterkers en Vitamine C. Deze natuurlijke ingrediënten stimuleren de celvernieuwing en belemmeren de aanmaak van melanine waardoor hyperpigmentatie en ouderdomsvlekken verminderen. Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met een speciale massage olie die de extracten druivenpit, tarwekiemolie en citroen bevat. Dit zijn anti-oxidanten die helpen bij het bestrijden van vrije radicalen en geven een heldere uitstraling aan de huid.
Wie kan een Neo White Treatment ondergaan ?
Deze behandeling is puur gericht op het 'bleken' van de huid, hierdoor is het niet mogelijk om lichtere vlekken in het gezicht te behandelen. Is er sprake van donkere verleuringen in het gezicht b.v. na de zwangerschap (zwangerschapsmasker) of acne littekens dan is deze behandeling wel mogelijk. De Neo White behandeling is ook goed te combineren met de biopeeling omdat deze de celfuncties normaliseert, hierdoor wordt de huid weer 'beter' vernieuwd.
Prijs: € 79,00

*vergoeding ziektekostenverzekeraar  mogelijk