De winkelwagen is leeg

Dermaroller

Rate this item
(0 votes)
Wat is de dermaroller?
Dermaroller is een zachte manier van celvernieuwing, waarmee men diverseaandoeningen kan verminderen. Met de Dermaroller wordt zachtjes over de huid gerold waardoor er kleine gaatjes in de huid ontstaan. De huid wordt net genoeg “verwond” om collageen en elastine aan te maken en te stimuleren.

     

Deze procedure zal zorgen dat de huid zich zal herstellen door vernieuwde celdeling. De in de huid verkregen kanaaltjes dragen bij tot een verhoogde opname van werkstoffen.
Prijs: €62,50

Wat doet de dermaroller met uw huid?

Uw behandelaar zal de Dermaroller gebruiken voor het maken van duizenden microscopisch kleine kanaaltjes in het dermis. Na de Dermaroller behandeling zal uw lichaam een natuurlijk herstel en regeneratie van de huid opstarten. Dit gebeurt door celdeling, proteine-productie door de bloedplaatjes en aanmaak van nieuw en lichaamseigen collageen en elastine. De textuur van de opperhuid verandert al na enige dagen, aanmaak van collageen en elastine zal enkele weken tot maanden duren.

Wanneer stimuleert de DermaRoller collageenaanmaak?
Veel mensen vragen zich af wanneer een DermaRoller collageen-aanmaak stimuleert, en wanneer niet. Wanneer een Roller van 0,5 mm of langer gebruikt wordt, gaat de huid de gemaakte kanaaltjes sluiten met natuurlijk, glad collageen. Om dit te kunnen doen, volgt de huid een proces wat ongeveer 28 dagen duurt. 2 weken na de behandeling komt er een enzym vrij, wat overtollig aangemaakt collageen weer afbreekt. Dat is maar goed ook, anders zou het collageen ongecontroleerd kunnen gaan "woekeren".
  
Littekenbehandeling
Wanneer u vaker dan 1x per maand rolt met 0,5 mm of langer kan in sommige gevallen zelfs een verslechtering van de huidconditie optreden.  We zien dan vaak verlies van collageen, omdat er teveel collageen-afbrekend enzym vrijkomt. Alleen voor het verbeteren van littekens (litteken-collageen!) rollen we 1x per 14 dagen, omdat we dan juist zoveel mogelijk collageen-afbrekend enzym nodig hebben!
  

De Dermaroller voor thuis. 

Na behandeling in de salon kan men de behandeling thuis voortzetten met de thuisroller. 
 

Regelmatig gebruik van de Dermaroller zal resulteren in een dikkere, strakkere huid, vermindering van lijntjes, littekens en pigmentvlekjes.

Thuisrollers 0,2 mm en 0,3 mm

Rollers van 0,2 mm en 0,3 mm kunnen door de klant veilig thuis gebruikt worden. Helaas wordt er soms beweerd dat Rollers van 0,2 mm en 0,3 mm geen effect zouden hebben. Deze lengtes hebben geen invloed op de aanmaak van collageen, maar verbeteren de huid op andere vlakken.
   
Deze rollers verstevigen de opperhuid en zorgen dat de huidcellen compacter worden.
De huid wordt gladder, voller en glanzender.
  

De roller kan veilig gebruikt worden op alle huidtypes, ook op de gevoelige en dunne huid. Er is geen risico van hyperpigmentatie omdat de melanocyten (pigmentcellen), net als de dermis intact blijven.  Het gebruik van de Home Dermaroller zorgt ervoor dat de werkzame stoffen van uw producten tot 200 maal meer in uw huid infiltreren. Dit is de zogenaamde micro-mesotherapie.

    

Gebruik daarom de thuis roller en vraag uw behandelaar naar de juiste producten voor:

  • Herstellen van de huidvitamines en anti-oxidanten.
  • Hydratatie en verjonging van de huid.
  • Zonbescherming.