De winkelwagen is leeg

        Salonbehandelingen

Tot uw dienst: uw beautydoctor. Guinot ontwikkelt cosmeticaproducten van de allerhoogste kwaliteit. Omdat ze specifiek op uw huidbehoeften zijn afgestemd, dienen ze zorgvuldig en juist te worden voorgeschreven. Uw schoonheidsspecialist begint dan ook met een persoonlijk en diepgaand consult en een grondige huidanalyse. Samen stelt u uw schoonheidsdoelen vast.

De gedegen opgeleide schoonheidsspecialisten van Guinot zijn ware experts in professional skincare. De door hun geadviseerde behandelingen en producten zijn dan ook optimaal afgestemd op uw doel. De combinatie van hun kennis en ervaring en de unieke prestaties van Guinot levert een revolutionaire huidverbetering op. Bij het Institiuut Guinot staan de schoonheid en de gezondheid van uw huid voorop.

Gezichtsbehandelingen:

           -    Standaard Gezichtsbehandeling

           -    Age Summum

           -    Hydraderm Youth  

          -      Eye Logic

-      Hydraderm Lift

-      Hydra Peeling

-      Soin Aromatic

-      Soin Liftosome

-      Acne Behandeling

-      Hydra Clean
 

Standaard gezichtsbehandeling

De Standaard gezichtsbehandeling van Guinôt is voor iedereen toegankelijk. Guinôt heeft een zeer uitgebreide cosmeticalijn, dus voor ieder huidtype een passend product. Variërend van vet en vochtarm tot gevoelig en ouder wordende huid. De behandeling is opgesteld uit de volgende onderdelen. Als eerste wordt de huid gereinigd met een oppervlakte reiniging, dit om het vuil van die dag of make-up te verwijderen. Dan volgt er een milde diepte reiniging om de dode huidcellen te verwijderen en de huid weer een frisse teint te geven. Vervolgens worden de wenkbrauwen geëpileerd en eventuele onzuiverheden weggehaald. Daarna volgt een gelaatsmassage van circa 15 minuten en een masker om de huid nog optimaler te verzorgen. Nadat het masker 10 minuten heeft ingetrokken en de huid alle werkstoffen heeft kunnen opnemen volgt als afsluiting een passend product.

Tijdens de behandeling kan nog gekozen worden voor het harsen van het gelaat of verven van wimpers en/of wenkbrauwen.

De gezichtsbehandeling duurt 75 minuten, mocht u harsen of verven bij de behandeling willen dan graag van te voren vermelden, soms moet er dan extra tijd vrij gehouden worden.

          Prijs: € 58,50


          Age Summum

Deze manuele
huidverbeteringsmethode zorgt voor een gladde en stevige huid met een sublieme glans.
In 4 essentiële stappen worden tekenen van huidveroudering vermindert:

1. Dermabrasie
Vernieuwt de huid door dode huidcellen te verwijderen.
2. Regenererend anti-ageing serum
Stimuleert celregeneratie met o.a. pure vitamine C.
3. Anti-ageing gezichtsmassage
Verstevigt de huid met o.a. hyaluronzuur.
4. Anti-ageing gezichtsmasker met glans boost
Herstelt de glans voor een zichtbaar jongere uitstraling met o.a. pro-collageen.

         Prijs: € 99,00


            Hydraderm Youth

DE PERSOONLIJKE BEHANDELING VOOR EEN ZICHTBAAR JONGERE HUID. FEM HYDRADERM CE STIMULATION 2015 BD

HYDRADERMIE YOUTH is een exclusieve behandeling van GUINOT, geschikt voor elk huidtype,

om de huid spectaculair mooi te maken en te verjongen. Met de leeftijd daalt de cel activiteit

van de huid. De cellen verliezen energie en vernieuwen zich langzamer, de synthese van elasti­sche vezels vertraagt, de eerste tekenen van veroudering verschijnen. Deze gepatenteerde be­handelingsmethode verjongt het gezicht door de celenergie van een jongere huid te herstellen.

De behandeling is beschikbaar in acht versies, volgens de verzorgingsdoelen en het huidtype:

• Hydrateren

• Voeden

• Zuiveren
• Oplichten

• Rimpels vervagen
• Kalmeren

• Age Logic Anti-aging
• Voorbereiding op de zon / Herstel na de zon

Het unieke ionisatieproces zorgt ervoor dat de werkzame bestanddelen van de verzorging snel doordringen, voor een uitzonderlijke doeltreffendheid. De HYDRADERMIE YOUTH-Behandeling eindigt met een heerlijk ontspannende massage, voor een uitgerust gezicht met een prachtige uitstraling.

HYDRADERMIE YOUTH is een echt alternatief voor plastische chirurgie, de behandeling die de huid zichtbaar verjongt.

        Prijs: 89,00


Eye Logic

De eye logic-behandeling is een specifieke behandeling voor de schoonheid van de ogen. De behandeling is speciaal ontwikkeld voor deze kwetsbare zone en gericht op wallen en donkere kringen op de onsterste en bovenste oogleden, kraaipootjes en de fronsrimpel.

De opperhuid rond de ogen is dun en kwetsbaar. Deze gevoelige zone wordt blootgesteld aan invloeden van buitenaf en is bijzonder gevoelig voor verouderingsverschijnselen. Vanaf het begin van de behandelingen werkt de verspreiding van werkzame bestanddelen tegen verouderingsverschijnselen en bevordert de celvernieuwing van de huid. De behandeling wordt vervolgd met een serie unieke grepen die de oogcontour revitaleren en de kraaienpootjes en fronsrimpel glasstrijken. Door het effect van de exclusieve Masque Yeux Age Logic van Guinot, dat we aan het einde van de behandeling gebruiken, lijkt de oogopslag jonger en licht op. Het liftende effect op de ogen is onmiddellijk zichtbaar.

Donkere kringen zijn te wijten aan een overtogllige verwijding van de oppervlakkige bloedvaten, die aan de oppervlakte van de huid zichtbaar worden. Het bloed circuleert slecht en versterkt de blauwachtige kleur die wallen kenmerkt. In slecht 45 minuten regelt de Eye Logic- behandeling de oppervlakkige bloedsomloop en bevordert het zichbaar de doostroming in de oogcontour. In periodes van grote vermoeidheid kunnen de oogleden zwaar aanvoelen en wallen verschijnen. Dit fenomeen kan worden verklaard door lokale waterophopingen in de bovenste en onderste oogleden. Dankzij de werkzame bestandesdelen en specifieke grepen van de eye logic-behandeling worden de oogleden gedraineerd en verlicht. Meteen na het einde van de behandeling zijn kringen en wallen verdwenen. De oogleden voelen niet zwaar meer.

         Prijs: €59,50 


 


         Hydraderm Lift

Hightech liftende behandeling die de huid niet alleen verzorgt en versterkt, maar die door de spiergymnastiek een diepgaand aanspannend effect uitoefent.

De spieren krijgen hun tonus en stevigheid terug, de celactiviteit wordt weer op gang gebracht en vermoeide en hangende gelaatstrekken worden op spectaculaire wijze opgehaald. Meteen na de behandeling ziet uw gezicht er jonger uit... zonder injecties!

Geheimen van de behandeling

- De ontgiftende drainage. De drainerende bolelektroden, die door de ervaren handen van de schoonheidsspecialist over uw gezicht worden bewogen, verdrijven zichtbaar de spanningen, verbeteren de bloedcirculatie en drijven gifstoffen af.

- De spierstimulatie. Tijdens de spierstimulatie "werken" de spieren, krijgen weer volume en tonus en worden de gelaatstrekken opnieuw aangespannen.

- De massage. De schoonheidsspecialist beëindigt de behandeling met een massage om de huid te voeden, te regenereren, te verstevigen en te versterken.

         Prijs: € 89,00


         Hydra Peeling

De huidvernieuwende behandeling! Guinot heeft een uniek alternatief voor esthetische geneeskunde ontwikkeld; Hydra Peeling. Ontwikkeld om tekenen van veroudering te verminderen, de teint te verbeteren en donkere vlekken te verminderen. Zichtbare resultaten al na slechts één behandeling.
Model Hydra Peeling 1
Deze behandeling is beschikbaar in twee verschillende varianten die zal worden bepaald op basis van de schoonheidsdoelen en de mate van de gevoeligheid van de huid.
- Hydra Peeling PH: Exfolieert diep in de huid om tekenen van veroudering en donkere vlekken te verminderen en de teint te verhelderen. Met als resultaat een stralende huid.
- Hydra Peeling Hydrabrasion: Bevrijdt de huid van dode cellen op het huidoppervlak en herstelt de uitstraling. Deze behandeling is met name geschikt voor de gevoelige huid.

Na de exfolierende fase, volgt een massage om de huid te regenereren en de celvernieuwing een boost te geven. Het resultaat? Een huid die er fris en stralend uitziet! De behandeling eindigt met het Hydra Beauté masker, een verkoelend en verfrissend peel-off masker, die de huid kalmeert en voedt.

In slechts 60 minuten ziet de huid er 'als nieuw' uit: de teint is stralend en glanzend, de bruine vlekken zijn verminderd en het gezicht heeft een jeudige uitstraling!

Uw schoonheidsresultaten:
- Vermindert tekenen van veroudering
- Zorgt voor een stralende huid
- Verzwakt bruine vlekken


           Prijs: € 89,00
          


          Soin Aromatic

De Soin Aromatic is een behandeling op basis van essentiële oliën. Deze worden echter pas tijdens de behandeling toegepast, op deze wijze kan de behandeling volledig op uw huidtype worden afgestemd. Het is een zeer ontspannende behandeling waarmee je geestelijk helemaal tot rust komt. De Soin Aromatic heeft de eigenschappen van een standaard gezichtsbehandeling, dus naast ontspanning wordt er een goede reiniging van de huid gegeven.

Wat maakt de Soin Aromatic speciaal ?

Zoals er net al werd vernoemd wordt er gewerkt met essentiële oliën. Deze komen het eerste aan bod tijdens de massage. Er kan gekozen worden uit 5 verschillende geuren olie, deze hebben hun eigen werking, voor ieder huidtype 1. Als eerste wordt er een drukpunt massage uitgevoerd die speciaal bij de Soin Aromatic hoort, hierna volgt een gewone gezichtsmassage. Na de massage wordt het masker aangebracht, deze wordt ter plekke gemaakt en bevat 2 extracten van pure essentiële olie. Door de geur krijgt u een nog betere ontspanning van de geest. Het masker is een soort gummie masker en sluit de huid helemaal af. Hierdoor blijft het vocht wat tijdens het masker vrijkomt behouden en wordt de huid goed gehydrateerd.

Wie kan de Soin Aromatic omdergaan ?

Door de ruime keuze uit 10 verschillende extracten van essentiële olie kan de behandeling precies op het huidtype worden aangepast. Iedereen kan dus een Soin Aromatic ondergaan. Vet, vochtarm, vermoeid, jong of oud. Iedereen kan de weldaad van de essentiële oliën beleven.

        Prijs: € 68,50


        Liftosome

De Liftosome behandeling is zoals de naam al zegt een liftende behandeling. 
Deze is voor 100% gericht op het verstevigen en verjongen van de gelaatstrekken.

Tijdens de behandeling wordt er een warmte masker aangebracht, dit masker bestaat uit gips en de concentraten vitamine C (uit sinaasappel) en ginseng. Door de warmte van gips kunnen de werkstoffen optimaal in de huid worden opgenomen, hierdoor krijgt de huid nieuwe energie en wordt de elasticiteit van de huid verbeterd. Door de vitamine C in het masker krijgt de huid een goede opppepper en de vermoeide huid ziet er weer fris uit.

Wie kan een LIFTOSOME behandeling ondergaan ?

De behandeling is in eerste istantie geschikt voor de wat ouder wordende huid die tevens een goede oppepper kan gebruiken maar door de warmte van het gips masker is het een heerlijke behandeling, ook voor de jongere huid, b.v. in de winter maanden.

        Prijs: € 82,50


        Acnebehandeling

De acne behandeling van Guinôt is een korte maar effectieve behandeling voor de vette(re) huid. Tijdens deze 45 minuten wordt de huid heel diep gereinigd en daarmee wordt de talgproductie in de huid zichtbaar verminderd. Deze zorgt er o.a. voor dat de huid glimt en de porien verstopt raken. In de speciale producten voor de vette huid zitten plantenconcentraten die zijn geselecteerd om hun krachtige werking tegen talgafscheiding, in combinatie met zuiverende bestanddelen (bacterie dodend) werken deze zeer doeltreffend bij alle huidtype die snel vet worden.

De behandeling:

De behandeling begint met een oppervlakte reiniging, in dit geval een mousse, deze heeft naast de reinigende werking ook een bacterie dodende eigenschap. Daarna wordt met lotion de talgproductie gestabiliseert en de glimmende huid geneutraliseert. Dan volgt de diepte reiniging, deze ontstopt de poriën door zijn exfoliërende werking en absorbeert de talgafscheiding. Na de reiniging gaat de behandeling verder met het uitdrukken en verwijderen van onzuiverheden. Dan wordt er een emulsie aangebracht die de zuurstofopname in de huid verbeterd, deze emulsie wordt d.m.v. het hoogfrequentie apparaat in de huid gesluisd. Een verbeterde zuurstofopname zorgt voor minder ontstekingen in de huid. Hierna volgt een masker om de huid te kalmeren en de teint te egaliseren. Er wordt afgesloten met een passende creme.

        Prijs: € 55,00

*Bij deze behandeling zijn het epileren en de gezichtsmassage niet inbegrepen.


       Hydraclean

De hydraclean zorgt voor een prachtige stralende heldere huid in nog geen 30  mintuen. Is geschikt voor alle huidtypes ook voor de jongere huid. De doelstelling van de behandeling is het verwijderen van de giftige stoffen en talgafscheiding door middel van de warme thermoclean electrode. Waardoor u een  aangenaam gevoel van warmte ervaart. Daarnaast krijgt u ook nog een beauty massage wat doet de massage :                   
                 Bevordert de weefsel drainage
                 Reguleert onderhuids microcirculatie     
                 Massage van het gelaat om de gezichtsspieren te
                 ontspannen                                                              
       
Wat kunt u verwachten in de behandeling:
Reinigen van de oog een gezichtsmake-up
Peeling
Diep reinigen met het apparaat        10 minuten
Verwijderen van de onzuiverheden
Massage                                        7 minuten
Dag of nachtverzorging
         
 Resultaten:
                 De huid is helderder
                 De huid kan ademen
                 De huid neemt de producten beter op
                 De huid is schoon
                 De huid straalt
        Prijs € 35,00

Afdrukken E-mail