Afbeeldingsresultaat voor find us on facebook  

Gerelateerde afbeelding

De winkelwagen is leeg

        Salonbehandelingen

Guinot ontwikkelt cosmeticaproducten van de allerhoogste kwaliteit. Omdat ze specifiek op uw huidbehoeften zijn afgestemd, dienen ze zorgvuldig en juist te worden voorgeschreven. Uw schoonheidsspecialist begint dan ook met een persoonlijk en diepgaand consult en een grondige huidanalyse. Samen stelt u uw schoonheidsdoelen vast. 
 
Gezichtsbehandelingen:

Standaard gezichtsbehandeling | 75 minuten

De standaard gezichtsbehandeling van Guinot is voor iedereen toegankelijk. Guinot heeft een zeer uitgebreide cosmeticalijn, dus voor ieder huidtype een passend product. Variërend van vet en vochtarm tot gevoelig en ouder wordende huid. De behandeling is opgesteld uit de volgende onderdelen. Als eerste wordt de huid gereinigd met een oppervlakte reiniging, dit om het vuil van die dag of make-up te verwijderen. Dan volgt er een milde diepte reiniging om de dode huidcellen te verwijderen en de huid weer een frisse teint te geven. Vervolgens worden de wenkbrauwen geëpileerd en eventuele onzuiverheden weggehaald. Daarna volgt een gelaatsmassage van circa 20 minuten en een masker om de huid nog optimaler te verzorgen. Nadat het masker 10 minuten heeft ingetrokken en de huid alle werkstoffen heeft kunnen opnemen volgt als afsluiting een passend product.

Tijdens de behandeling kan nog gekozen worden voor het harsen van het gelaat of verven van wimpers en/of wenkbrauwen.

De gezichtsbehandeling duurt 75 minuten, mocht u harsen of verven bij de behandeling willen dan graag van te voren vermelden, soms moet er dan extra tijd vrij gehouden worden.


 

          Age Summum | 75 minuten

Deze manuele
huidverbeteringsmethode zorgt voor een gladde en stevige huid met een sublieme glans.
In 4 essentiële stappen worden tekenen van huidveroudering vermindert:

1. Dermabrasie
Vernieuwt de huid door dode huidcellen te verwijderen.
2. Regenererend anti-ageing serum
Stimuleert celregeneratie met o.a. pure vitamine C.
3. Anti-ageing gezichtsmassage
Verstevigt de huid met o.a. hyaluronzuur.
4. Anti-ageing gezichtsmasker met glans boost
Herstelt de glans voor een zichtbaar jongere uitstraling met o.a. pro-collageen.
 
Resultaten
- Uw rimpels en lijntjes worden onmiddellijk gladgestreken (- 39,7%* rimpels).
- Uw huid wordt verstevigd (+ 48,7%** elasticiteit).
- Uw gezicht straalt weer.


 Hydraderm Youth | 75 minuten

DE PERSOONLIJKE BEHANDELING VOOR EEN ZICHTBAAR JONGERE HUID. FEM HYDRADERM CE STIMULATION 2015 BD

HYDRADERMIE YOUTH is een exclusieve behandeling van GUINOT, geschikt voor elk huidtype,

om de huid spectaculair mooi te maken en te verjongen. Met de leeftijd daalt de cel activiteit

van de huid. De cellen verliezen energie en vernieuwen zich langzamer, de synthese van elasti­sche vezels vertraagt, de eerste tekenen van veroudering verschijnen. Deze gepatenteerde be­handelingsmethode verjongt het gezicht door de celenergie van een jongere huid te herstellen.

De behandeling is beschikbaar in acht versies, volgens de verzorgingsdoelen en het huidtype:

• Hydrateren

• Voeden

• Zuiveren
• Oplichten

• Rimpels vervagen
• Kalmeren

• Age Logic Anti-aging
• Voorbereiding op de zon / Herstel na de zon

Het unieke ionisatieproces zorgt ervoor dat de werkzame bestanddelen van de verzorging snel doordringen, voor een uitzonderlijke doeltreffendheid. De HYDRADERMIE YOUTH-Behandeling eindigt met een heerlijk ontspannende massage, voor een uitgerust gezicht met een prachtige uitstraling.

HYDRADERMIE YOUTH is een echt alternatief voor plastische chirurgie, de behandeling die de huid zichtbaar verjongt.

resultaten
- Uw huid is zichtbaar jonger.

- Uw teint straalt van schoonheid en is verlicht.
- Uw huid is soepeler.


Eye Lift | 45 minuten

De Eye lift behandeling is een specifieke behandeling voor de schoonheid van de ogen. De behandeling is speciaal ontwikkeld voor deze kwetsbare zone en gericht op wallen en donkere kringen op de onsterste en bovenste oogleden, kraaipootjes en de fronsrimpel.

De huid rond de ogen is erg dun en kwetsbaar. Deze gevoelige zone wordt blootgesteld aan invloeden van buitenaf en is bijzonder gevoelig voor verouderingsverschijnselen. Vanaf het begin van de behandelingen werkt de verspreiding van werkzame bestanddelen tegen verouderingsverschijnselen en bevordert de celvernieuwing van de huid. De behandeling wordt vervolgd met een serie unieke grepen die de oogcontour revitaleren en de kraaienpootjes en fronsrimpel glasstrijken. Door het effect van de exclusieve Masque Yeux Age Logic van Guinot, dat we aan het einde van de behandeling gebruiken, lijkt de oogopslag jonger en licht op. Het liftende effect op de ogen is onmiddellijk zichtbaar.eye logic

In slecht 45 minuten regelt de Eye Logic- behandeling de oppervlakkige bloedsomloop en bevordert het zichbaar de doostroming in de oogcontour. In periodes van grote vermoeidheid kunnen de oogleden zwaar aanvoelen en wallen verschijnen. 

Resultaten
Na 40 minuten behandeling lijkt de oogopslag jonger en de ogen minder vermoeid:

- De rimpeltjes en lijntjes zijn gladgestreken 
- De oogcontour is 'gelift' 
- De wallen en donkere kringen zijn verminderd. 


 


Hydraderm Lift | 60 minuten

Door gezichtsoefeningen worden de gelaatstrekken gelift
Met de leeftijd werken de spieren minder, de huid verliest tonus en de contour van het gezicht verslapt. Tot nu toe werkten 'liftende' behandelingen op de huidstructuur, door de opperhuid te herstellen en de lederhuid te verstevigen.

Hydradermie Lift werkt dieper en lift de gelaatstrekken door stimulering van de gezichtsspieren. In een paar minuten lijkt het gezicht jonger, zichtbaar gelift. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk ontspannende massage die de waardevolle werkzame bestanddelen in de huid verspreidt en deze vitaliseert.
Hydradermie Lift is een echt alternatief voor plastische chirurgie, de behandeling die de huid zichtbaar verjongt.

 Resultaten
Uw gezicht lijkt jonger.
- Steviger huid.
- Gelifte gelaatstrekken.
- Gezichtscontour opnieuw duidelijk.
- U constateert het lifting-effect onmiddellijk!


 

Hydra Peeling | 60 minuten

De huidvernieuwende behandeling! Guinot heeft een uniek alternatief voor esthetische geneeskunde ontwikkeld; Hydra Peeling. Ontwikkeld om tekenen van veroudering te verminderen, de teint te verbeteren en donkere vlekken te verminderen. Zichtbare resultaten al na slechts één behandeling.
Model Hydra Peeling 1
Deze behandeling is beschikbaar in twee verschillende varianten die zal worden bepaald op basis van de schoonheidsdoelen en de mate van de gevoeligheid van de huid.
- Hydra Peeling PH: Exfolieert diep in de huid om tekenen van veroudering en donkere vlekken te verminderen en de teint te verhelderen. Met als resultaat een stralende huid.
- Hydra Peeling Hydrabrasion: Bevrijdt de huid van dode cellen op het huidoppervlak en herstelt de uitstraling. Deze behandeling is met name geschikt voor de gevoelige huid.

Na de exfolierende fase, volgt een massage om de huid te regenereren en de celvernieuwing een boost te geven. Het resultaat? Een huid die er fris en stralend uitziet! De behandeling eindigt met het Hydra Beauté masker, een verkoelend en verfrissend peel-off masker, die de huid kalmeert en voedt.

In slechts 60 minuten ziet de huid er 'als nieuw' uit: de teint is stralend en glanzend, de bruine vlekken zijn verminderd en het gezicht heeft een jeudige uitstraling!

Resultaten:
- Vermindert tekenen van veroudering
- Zorgt voor een stralende huid
- Verzwakt bruine vlekken
       


Soin Aromatic | 45 minuten

De Soin Aromatic is een behandeling op basis van essentiële oliën. Deze worden echter pas tijdens de behandeling toegepast, op deze wijze kan de behandeling volledig op uw huidtype worden afgestemd. Het is een zeer ontspannende behandeling waarmee je geestelijk helemaal tot rust komt. De Soin Aromatic heeft de eigenschappen van een standaard gezichtsbehandeling, dus naast ontspanning wordt er een goede reiniging van de huid gegeven.

Wat maakt de Soin Aromatic speciaal ?

Zoals er net al werd vernoemd wordt er gewerkt met essentiële oliën. Deze komen het eerste aan bod tijdens de massage. Er kan gekozen worden uit 5 verschillende geuren olie, deze hebben hun eigen werking, voor ieder huidtype 1. Als eerste wordt er een drukpunt massage uitgevoerd die speciaal bij de Soin Aromatic hoort, hierna volgt een gewone gezichtsmassage. Na de massage wordt het masker aangebracht, deze wordt ter plekke gemaakt en bevat 2 extracten van pure essentiële olie. Door de geur krijgt u een nog betere ontspanning van de geest. Het masker is een soort gummie masker en sluit de huid helemaal af. Hierdoor blijft het vocht wat tijdens het masker vrijkomt behouden en wordt de huid goed gehydrateerd.

Resultaten
- Uw huid vindt haar natuurlijke stralende huid terug.

- Een puur moment van ontspanning.


 

Lift Summum | 50 minuten

Een exclusieve huidverzorgingsmethode die een algemene verstevigende werking biedt en onmiddellijk tekenen van vermoeidheid en veroudering in het gezicht, de hals en het decolleté verzacht.model Guinot Lift Summum

We beginnen de behandeling met een exfolierende scrub die de dode huidcellen elimineert voor een zichtbaar gladdere huid. Vervolgens krijgt u een massage met technieken die voor elk gebied het onderhuidse weefsel stimuleren om onmiddelijkg te verstevigen en te liften. Daarna wordt er een antirimpel filler op de rimpels aangebracht. Vervolgens sluiten wij de behandeling af met een gezichts- en decollete masker. Dit is een vliesmakers die de huid verstevigt en de uitstraling jeugdiger maakt. 

Resultaten:

Na een behandeling van 50 minuten:
- De huid op het gezicht en het decollete is zichtbaar steviger, voller en gelift.
- Fijne lijntjes en rimpeltjes worden glad gestreken
- Het gezicht is zichtbaar jonger

 

 


 

 


Hydraclean | 30 minuten

Een mooie huid is een goed gereinigde huid. De huid moet diep gereinigd worden, om haar van onzuiverheden te ontdoen. De Hydraclean behandeling is de enige huidreiniging die zowel de zweetklieren als de talgklieren reinigt. De combinatie van milde warmte, verspreid door de verwarmende Thermoclean-elektrode, en het gebruik van reinigende gel, bevrijdt de huid van overtollige talg en toxines. Hydraclean

De schoonheidsmassage die in het tweede gedeelte van de behandeling wordt uitgevoerd, bevordert de vochtafvoer en stimuleert de microbloedsomloop in de opperhuid. Onder de deskundige vingers van de Schoonheidsspecialiste ontspant het gezicht zich en voedt zich met de waardevolle werkzame bestanddelen van de verzorging.

Resultaten
- Uw huid ademt, is zuiverder.

- Een stralende huid.
- Uw huid is ontvankelijker voor de hierna gebruikte verzorgingsproducten.

Afdrukken E-mailadres

Volg ons op

facebook logo goed 300x300insta

Beauty Centre Jolanda
Speldenmakerstraat 8
5232BG 's-Hertogenbosch


Telefoon: 073 -642 64 19
U kunt altijd inspreken op ons antwoordapparaat waarna wij u zo spoedig mogelijk terug zullen bellen.

Openingstijden

Maandag  09.00 – 22.00 uur 
Dinsdag  09.00 – 22.00 uur 
Woensdag  09.00 – 22.00 uur 
Donderdag    09.00 – 22.00 uur 
Vrijdag  09.00 – 17.00 uur 
Zaterdag Gesloten 
Zondag Gesloten 
 let op: alleen op afspraak