De winkelwagen is leeg

Image Logo BlackGrey CMYK 150 1
IMAGE Skincare is een klinisch huidverzorgingsmerk, ondersteund door veilige, bewezen ingrediënten en slimme plantaardige ingrediënten - voor jouw gezondste huid ... ooit. Bedacht door een huidtherapeut, ontwikkeld door een plastisch chirurg, en vertegenwoordigd door een netwerk van 20.000 huidverzorgingsprofessionals over de gehele wereld. Dus je zou kunnen zeggen dat we huid van binnen en van buiten kennen: hoe je het kunt beschermen, wat het gezond maakt en hoe je het er jonger uit kan laten zien. Welke uitdaging een huid ook heeft, zonschade, acne, veroudering, rosacea, wij weten wat de oplossing is en we zijn hier om huidveroudering tegen te gaan.

 

Salonbehandelingen (peelings):

Ormedic Lift
Een mix van organische ingrediënten met therapeutische resultaten geeft passie terug aan uw huid. De behandeling geeft uw huid een boost zonder chemische bestanddelen. De peeling bevat natuurlijke fruitenzymen en pulp van passievruchten (papaya, ananas en pompoen), die de dode huidcellen verwijderen en schade aan huidcellen herstellen zonder chemische zuren. Een enorme verbetering van de huidteint, zuiverheid en huidtextuur zal ontstaan. De Japanse groene thee geeft de huid een gezonde, levendige teint en het co-enzym Q10 geeft de huid hydratatie. Een heerlijke geur met organische mangopulp, perfect voor iedere huid. 


Prijs: € 79,00 incl. post treatment kit voor thuisgebruik


Signature Face Lift
Deze revolutionaire 4-layer facelift is zeer speciaal. Deze behandeling zal zeer zeker een gezichtsverandering geven na één behandeling. De hoge dosis aan vitamine C dringt de huid binnen om het te verstevigen. Het bevat glycolzuur dat de huid exfolieert en zacht maakt. Door de hoge actieve therapeutische enzymen zal de celvernieuwing versnellen en de huid onder de ogen oplichten. Een cocktail van farmaceutische ingrediënten zal direct de huid binnendringen en daar verstevigen, opbleken en verfrissen.  


Prijs: € 79,00 incl. post treatment kit voor thuisgebruik

Lightening Lift/ Forte
De Lightening Lift Peel bevat Kojic Acid dat een positieve werking heeft op pigmentvlekken. Kojic Acid gaat de strijdt aan met pigmentvlekken en zorgt ervoor dat ze minder zichtbaar worden. Als de pigmentvlekken in de opperhuid zitten kunnen ze minder donker worden. Na de behandeling (2-3 dagen) is het mogelijk dat de huid een lichte vervelling gaat geven. Na de behandeling is het belangrijk om dagelijks de Prevention+ dagcreme met SPF van Image Skincare te gebruiken om de huid te beschermen tegen pigmentvlekken.


Prijs: € 79,00/ € 89,00 incl. incl. post treatment kit voor thuisgebruik
Zie de behandeling en klik bijgaande link aan https://www.youtube.com/watch?v=5S2t9jNPjOY


Acne Facial
Deze facial is uitermate geschikt bij een onzuivere huid, een acnehuid, een vette huid of bij jonge huiden met onzuiverheden of acne. Deze behandeling reinigt de huid diep door salicylzuur, een mild beta-zuur, die de talgafscheiding normaliseert en verstoppingen opheft. De onzuiverheden worden verwijderd en de huid komt meer in balans. Ideaal als voorbereiding op de Acne Lift peelings.

Voor deze behandeling komt u mogelijk in aanmerking voor een vergoeding vanuit de zorgverzekering.

Prijs: 30 min. € 38,00

Prijs: 60 min. € 75,00


Acne Lift Peel

Deze peeling is geschikt voor acne, acnegevoelig, vette huid, verwijde poriën

De peeling is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat teveel talg de poriën niet afsluit. Het glycolzuur is een keratolytische agent dat voor een exfoliatie van de dode huidcellen zorgt en voor een snellere celvernieuwing. Dit dubbele effect maakt het een uitstekende, veilige en zachte peeling. U zal een prikkelend, jeukend gevoel krijgen als het product aangebracht wordt. Door het salicylzuur zal de huid warm worden. Ook zal de huid onmiddellijk rood worden en zal de talg naar de oppervlakte komen, dit is normaal. De huid kan binnen 24 uur gaan schilferen en donkerder lijken door de exfoliatie van dode donkere huidcellen. Dit zal minder worden.  

Voor deze behandeling komt u mogelijk in aanmerking voor een vergoeding vanuit de zorgverzekering.

Prijs € 79,00 incl. post treatment kit voor thuisgebruik


Beta Lift Peel
Deze peeling is een geavanceerde salicylzuurbehandeling voor hardnekkige acne (gradaties 3 en 4 ).


Voor deze behandeling komt u mogelijk in aanmerking voor een vergoeding vanuit de zorgverzekering.


Prijs € 175,00 incl. post treatment kit voor thuidgebruik en een tube resque balm t.w.v. € 49,90


Wrinkle Lift Level I met 40% glycolzuur
Deze peeling is geschikt voor alle fases van huidveroudering, pigmentstoornissen.

Deze peeling is erg mild maar kan wel een tinteling geven. De glycol dringt diep in de huid door en leidt tot een sterke doorbloeding en circulatie. Tijdens en na de behandeling zal de huid strak en fris aanvoelen. Na 24-48 uur kan de huid licht ontvellen. Hierdoor vindt regeneratie van nieuwe cellen en collageenproductie plaats, om zo een jongere, gezondere huid te verkrijgen.


Prijs: € 79,00 incl. post treatment kit voor thuisgebruik


W
rinkle Lift Forte met 40% glycolzuur en Retinol
Deze peeling is geschikt voor ernstige huidveroudering en matige pigmentstoornissen.

maar bedoeld voor klanten die al behandeld zijn met een serie van een aantal wrinkle lift I peelings.


Prijs: € 89,00 incl. post treatment kit voor thuisgebruik

Perfection Lift/ Forte
Deze peeling is geschikt voor gevorderde huidveroudering, pigmentatie en acne.

Een mix van salicylzuur, resorcinol en melkzuur in combinatie met retinol en geeft een heftige vervelling die na ± 3 dagen zal beginnen. Hierdoor vindt regeneratie van nieuwe cellen en collageenproductie plaats, om zo een jongere, gezondere huid te verkrijgen.
Deze peeling behandelt lichte tot zware beschadiging door zonlicht, een vale of gevlekte huid, ruwe huid, verstopte huid en fijne lijntjes en rimpels. Deze peeling kan alleen ondergaan worden met de juiste voorbehandeling.


Prijs: € 175,00 incl. post treatment kit voor thuisgebruik en een tube resque balm t.w.v. € 49,90

Afdrukken E-mailadres