De winkelwagen is leeg

                                             
Natuurlijke cosmetica

Neoderma is een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent ‘nieuwe huid’. En dat moet u in het geval van Neoderma echt letterlijk nemen: de producten en behandelingen van Neoderma hebben een perfect huidvernieuwend resultaat. Ze zijn allemaal gebaseerd op de bijzondere eigenschappen van planten en kruiden in combinatie met moderne productietechnieken. Ze verzorgen, herstellen en verbeteren de huid met natuurlijke ingrediënten. De producten zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dierenextracten en genetisch gemanipuleerde planten- of kruidenextracten en vrij van parabenen.

Huidverbetering

Producten voor thuis ondersteunen de behandeling van uw beautyinstituut. Uw schoonheidsspecialist adviseert de combinatie die specifiek op uw huidtype en huidconditie is afgestemd. Dat betekent dat u altijd de optimale oplossing bereikt voor uw huidprobleem. Wij hebben productoplossingen voor onder andere vroegtijdige huidveroudering, rimpels, de vochtarme huid, de gevoelige huid, de vette huid en voor overpigmentatie. Voor mannen hebben we een aparte - zeer innovatieve – lijn. Neoderma brengt schoonheid letterlijk terug naar de natuur.

Behandelingen

Neoderma heeft exclusieve gezichtsbehandelingen in haar assortiment. Deze hebben een perfect huidvernieuwend resultaat door de bijzondere werking van planten en kruiden. Producten voor thuisgebruik ondersteunen de Neoderma behandelingen. Uw Neoderma schoonheidsspecialist adviseert hierbij de combinatie die specifiek op uw huidtype en huidconditie is afgestemd. Dat betekent dat u altijd de optimale oplossing bereikt voor uw huidprobleem.

  -      Standaard gezichtbehandeling

            -      Bio-Lifting Treatment

            -      Advanced Power Lift

            -      Apaline Soothing Treatment

            -      Neo-Marine Spa Treatment

            -      Neo-White Treatment

            -      Rebalancing Treatment

            -     Hydration Peel Off Alginate Treatment

Standaard gezichtsbehandeling

De Standaard gezichtsbehandeling van Neoderma kan iedereen ondergaan. Er wordt gekeken naar het huid type en aan de hand daarvan worden de juiste producten toegepast. De behandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging en daarna een diepte reiniging met een scrub. Daarna worden de wenkbrauwen geëpileerd en eventuele onzuiverheden verwijderd. Dan volgt er een gezichtsmassage van circa 15 minuten en voor een optimale verzorging wordt een masker aangebracht. Na het masker wordt de behandeling afgesloten met een passend product voor het gezicht.

Tijdens de behandeling kan ook nog extra gekozen worden voor een ampul, hierin zit een grote concentratie aan werkstoffen en er kan in plaats van de gewone scrub een enzymatische peeling worden toegepast. Deze is zachter voor de huid en heeft als extra werking het splitsen van de huidlagen, hierdoor kunnen werkstoffen nog beter opgenomen worden.

Tijdens de gezichtsbehandeling kan nog extra gekozen worden voor het harsen van  het gelaat en het verven van wimpers en/of wenkbrauwen.

De standaardgezichtsbehandeling duurt 75 minuten, mocht u als extra verven of harsen willen dan dit graag van tevoren aangeven, soms moet er extra tijd gerekend worden.

Prijs: € 59,50


BIOLIFTING
De lifting behandeling van Neoderma is een revolutionaire behandeling ofwel een snelle en ware oppepper voor de huid. De lifting werkt vochtafdrijvend tegen oogwallen en verjongd de oogleden waardoor het een uitermate geschikte behandeling is voor de vermoeide en gestresste huid.
De LIFTING behandeling van Neoderma is gebaseerd op de werking van perfluorcarbon en de natuurlijke eigenschappen van de Aloë Vera plant.
In combinatie met collageen en vitamine A en E (anti-oxidanten) gaan ze huidveroudering tegen en zorgen voor een strakkere en beter doorbloede huid.
Omdat de lifting behandeling ook op de oogleden aangebracht wordt geeft de lifting een optimaal effect.
Wie kan een BIOLIFTING ondergaan ?
De behandeling is niet alleen ideaal voor mensen met een verslapte huid maar ook voor de wat jongere, vermoeide of gestresste huid. De behandeling zorgt voor een goede doorbloeding van de huid en kan daarom vrij vaak toegepast worden. Denk hierbij aan een rokershuid of slecht doorbloede grauwe huid. Maar de lifting is ook erg geschikt wanneer je er stralend uit wil zien bijvoorbeeld bij een trouwerij (bruidjes). De Biolifting is ook goed te combineren met de biopeeling.


Prijs: € 71,50


Advanced Power Lift

Tijd voor een nieuwe impuls! Tijd voor een nieuwe behandeling!

De Intelligence Advanced Power Lift Treatment van Neoderma zet de tijd stil. Een doffe, vermoeide huid krijgt nieuw leven ingeblazen door een uitgekiende mix van innovatieve bestanddelen. De huid is gladder, voller en heeft een sophisticated shiny glow. In combinatie met de Power Lift-producten op basis van diamanten, parels en stamcellen is een gelifte, verbeterde huidstructuur geen loze kreet maar een statement.  versteviging en lifting van de huid vervaging van lijntjes en rimpels sterk hydraterend jonge en frisse uitstraling.

Direct zichtbare resultaten

☑versteviging en lifting van de huid
☑vervaging van lijntjes en rimpels
☑sterk hydraterend
☑jonge en frisse uitstraling

Anti-aging

Anti-aging is een hot item en veel vrouwen zetten botox, fillers of een face-lift op de wish-list. Er is echter ook een tegenbeweging te zien, namelijk huidveroudering op een natuurlijke manier, zonder naalden, aan te pakken. Met de Advanced Intelligence Power Lift Treatment krijgt de huid een boost met zeer actieve ingrediënten als stamcellen, bio-hyaluronzuur en peptiden. In combinatie met de speciale liftende massagetechniek heeft de huid binnen een uur een gladder en voller uiterlijk.

Duur van de behandeling: 60 minuten (eenmalig toe te passen of als kuur van 5 behandelingen, kan in combinatie met de Bio-Peeling behandeling).

Prijs: € 79,50
 


REBALANCING TREATMENT
Deze behandeling van Neoderma is geschikt voor de vette en gecombineerde huid.
Het verminderd de talproductie in de huid, dit komt doordat de behandeling een reinigende, ontstekingremmende en adstringerende werking heeft op de huid.
De kruidencocktail van de Rebalancing bevat verschillende planten- en algen extracten o.a. berkenblad en rode zonnehoed (echinacea), allantoïne en vitamineC.
Deze extracten zorgen er voor dat de behandeling tevens een kalmerende en vertevigende werking hebben op de huid.
Wanneer de REBALANCING TREATMENT toepassen ?
De behandeling kan zoals hier boven al staat, toegepast worden op een vette en gecombineerde huid. Is er sprake van een gecombineerde huid die erg glimt dan is het een goede behandeling omdat deze de huid matteerd. In geval van hardnekkige acné kan gekozen worden voor een kuur maar de behandeling is ook eenmalig toe te passen. De behandeling kan heel goed gecombineerd worden met de biopeeling, vooral omdat deze de huidfuncties reguleert en in dit geval de talgproductie terug dringt.


Prijs: € 79,00


NEO WHITE TREATMENT
 Deze behandeling van Neoderma is
speciaal ter bestrijding en reductie van
pigmentvlekken. Deze kunnen zich bevinden in het
gezicht of op het lichaam bijvoorbeeld de handen.
De Neo White is gebaseerd op een speciale
Whitening cocktail die bestaat uit  verschilende
kruiden en plantenextracten o.a. zoethout,
waterkers en Vitamine C. Deze natuurlijke ingrediënten stimuleren de celvernieuwing en belemmeren de aanmaak van melanine waardoor hyperpigmentatie en ouderdomsvlekken verminderen.
Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met een speciale massage olie die de
extracten druivenpit, tarwekiemolie en citroen bevat. Dit zijn anti-oxidanten die
helpen bij het bestrijden van vrije radicalen en geven een heldere uitstraling aan de huid.
Wie kan een NEO WHITE TREATMENT ondergaan ?
Deze behandeling is puur gericht op het 'bleken' van de huid, hierdoor is het niet
mogelijk om lichtere vlekken in het gezicht te behandelen. Is er sprake van
donkere verleuringen in het gezicht b.v. na de zwangerschap
(zwangerschapsmasker) of acne littekens dan is deze behandeling wel
mogelijk. De Neo White behandeling is ook goed te combineren met de biopeeling
omdat deze de celfuncties normaliseert, hierdoor wordt de huid weer 'beter'
vernieuwd.

Prijs: € 79,00


NEO MARINE SPA TREATMENT
Deze behandeling van Neoderma is gericht op het herstellen en verbeteren van de vochtbalans in de huid. De behandeling is gebaseerd op de werking van algen (zeewieren), vitaminen en mineralen. Deze hebben tevens een verjongende, verzachtende en anti- verouderende werking. Dit komt met name door de ingrediënten van de zeewieren. Aminozuren maken de huid elastisch en stevig terwijl de spoorelementen de zuurstofopname in de huid verbeterd. Door de vitamine E die in de behandeling wordt toegepast wordt de huid beschermt tegen vrije radicalen (deze veroorzaken met name de veroudering van de huid) dit komt doordat de vitamine E in combinatie met de verbeterde zuurstofopname een goede anti-oxidant vormt.
Wanneer de Neo Marine Spa ?
De behandeling is geschikt voor alle mensen, jong en oud die te maken hebben met een slechte huidconditie, gestresste-, verslapte- of rokershuid. De behandeling kan het gehele jaar door gedaan worden en heeft directe resultaten op de huid. De behandeling kan in kuurverband gedaan worden of als oppepper. De behandeling is ook mogelijk in combinatie met de biopeeling.

Prijs: € 89,00


APALINE TREATMENT
 
Deze behandeling van Neoderma is speciaal voor de gevoelige en/ of couperose huid. De Apaline treatment bestaat uit een nieuwe kruidencocktail die speciaal is afgestemd op de gevoelige en couperose huid. In het masker van de Apaline behandeling zijn extracten toegevoegd die de couperose verbeteren en de huid kalmeren. Dit zijn o.a. muizendoorn (verminderd de roodheid van de huid), goudsbloem (kalmerend en ontstekingremmend) en kamille (azuleen, kalmeert de huid en verfrist).
Tevens zijn er belangrijke ingrediënten toegevoegd die de huidfuncties verbeteren. De werking hiervan is: elasticiteit van de huid verbeteren, de huid beschermen tegen vrije radicalen d.m.v. anti- oxidanten en de rimpelvorming in het gezicht verminderen.
Wanneer de APALINE TREATMENT ?
In werkelijkheid kan iedereen deze behandeling ondergaan, het is een hele lekkere ontspannende behandeling die de huid mooi kalmeert en daar heeft iedereen toch weleens behoefte aan. De Apaline kan ook in combinatie met de biopeeling gedaan worden. Het masker kalmeert de huid dan meteen en er is verder geen sprake van irritatie.


Prijs: € 79,00


HYDRATION PEEL OFF ALGINATE TREATMENT

Een intensief hydraterende behandeling die een zachte en verzorgde huid achterlaat. De exclusieve verzorgende formule verhindert uitdroging van de huid en minimaliseert fijne lijntjes. Naast de ingrediënten van de Neoderma Hydration cocktail, stimuleert Alginate, een essentiële aminozuur de nieuwe celgroei. De huid herstelt haar zachtheid en glans.

Herstelt de vochtbalans van de huid
 

Toepasbaar als enkele behandeling of intensieve kuur. Te combineren met de Neoderma Bio-Peeling met daarnaast aangepaste Neoderma reinigingsproducten. Uitstekend in combinatie met Blue Blood Gel en/of Oxygen Acitve Serum en de Neoderma Hydration verzorgingslijn.

Prijs: € 79,00


Decaar Cosmetics salonbehandelingen
Logo WHITE200

Breath of Life Treatment/ Zuurstofbehandeling

De Breath of Live Treatment is uniek in Nederland. Er bestaat nog geen soortgelijke zuurstofbehandeling.
Dit treatment is speciaal ontwikkeld voor de huid met verlies aan elasticiteit, vermoeidheid, zuurstoftekort, schade ontstaan door externe invloeden en stress.

Kenmerken:

 • De droge huid voorzien van moleculaire zuurstof
 • Vochtbalans normaliseren
 • Metabolische processen herstellen in het weefsels
 • Herstellen van de epidermis
 • Stimuleren van de elastine- en collageenproductie.

  € 69,00


Algae Peeling Regimen/ Biopeelingkruidenpeeling decaar

De combinatie van natuurlijke ingrediënten gebaseerd op algen, kruiden en fluorkoolstof is zeer effectief bij het behandelen van veel uiteenlopende huidproblemen. Acne, een onzuivere en vette huid, rimpels, verslapte huid, pigmentatie en ouderdomsvlekken, rosacea en couperose, littekens en grove poriën worden effectief behandeld met deze speciale Algae Peeling Treatment.

Kenmerken:

 • Het verminderen van ontstekingen
 • Het normaliseren van de talgklieren
 • Diepe reiniging van de porien, zodat huidige ontstekingen worden behandeld en nieuwe ontstekingen worden voorkomen
 • Regeneratie (het vernieuwen van de huid).

  Prijs: € 78,00