Afbeeldingsresultaat voor find us on facebook  

Gerelateerde afbeelding

De winkelwagen is leeg

Lepeltjes Massage

Ontspannende en drainerende gezichtsmassage voor lichaam en geest. De speciaal in Thailand ontworpen lepels met organische vormen stonden aan de basis van deze massage. Alle delen van de lepels worden optimaal gebruikt, zowel de bolling en de zijkanten, als de boven- en onderzijde. De opbouw van de gezichtsmassage bestaat uit een manueel gedeelte van ongeveer 45 minuten gevolgd door een combinatie van verschillende massagetechnieken, met de speciaal hiervoor ontwikkelde lepels, van ongeveer 15 minuten. Voor de massage van start gaat zal het gezicht worden gereinigd en na de massage zal er een dagcrème worden aangebracht. Ook ontvangt u na de massage een glas water en een chocolaatje naar keuze.
 

Deze behandeling kost

€ 65,00 en duurt 60 minuten

Als gewone behandeling:
De behandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging met een milk en daarna een diepte reiniging met een scrub of peeling. Na de reiniging worden de wenkbrauwen geëpileerd en eventuele onzuiverheden verwijderd. Dan volgt de gezichtsmassage van circa 20 minuten manueel en 10 minuten met de lepeltjes. Voor een optimale verzorging van de huid wordt er een masker aangebracht. Na het masker wordt een passend product op de huid aangebracht. 

Deze behandeling kost

€ 79,00 en duurt 90 minuten.

Silky Secrets behandeling

Een heerlijke gezicht, hals en decolletébehandeling die gegeven wordt met cocons. De cocons lijken op vingerhoedjes en bevatten de stof sericine. Deze kleefstof bindt als het ware de dode huidcellen aan de cocon. Sericine bestaat uit 18 eiwitvormige aminozuren waaronder serine. Serine heeft als eigenschap dat het vochtregulerend is.
Verder is bekend dat het verouderingsproces van de huid vertraagd wordt.

Met deze cocons wordt de huid gescrubd. Na deze scrub-behandeling volgt een massage met een zijden stempeltje.

De kruiden en de zijde zijn op elkaar afgestemd om zo een nog beter resultaat aan de huid te geven. De helende werking van zijde is lang een geheim gebleven.
 

Deze behandeling kost

€ 79,00 en duurt 90 minuten.


Tyro topp wellness behandeling.

Laat uzelf eens anderhalf uur helemaal in de watten leggen.
U krijgt in een wellness ruimte een heerlijke gezichtsbehandeling met de topplijn van Tyro.

Deze behandeling bestaat uit

 • een warm voetenbadje gevuld met meine base badzout (om de afvalstoffen uit uw lichaam sneller te verwijderen).
 • Een zachte reiniging met de foam van de Liquid Cleansing.
 • Een dieptereiniging met de Peach Scrub met twee borsteltjes.
 • Het harsen of epileren van de wenkbrauwen.
 • Eventueel het verwijderen van onzuiverheden.
 • Een heerlijke ontspannen massage van 20 minuten met een warme essentiële olie
 • Dan krijgt u een mineral relax mask als pakking en terwijl deze zijn werking op de huid doet worden uw handen of uw voeten gescrubt met een peeling en gemasseerd.
 • We sluiten de behandeling af met huidverbeterende serums en creme’s.

Na de behandeling kunt u in de behandelruimte nog even nagenieten van een kopje koffie, kruidenthee of een glaasje water.

Natuurlijk geven wij u ook advies hoe dat u uw huid het beste kan verbeteren.
 

Deze topp behandeling kost

€ 81,00 en duurt 90 minuten.
 

U kunt deze behandeling ook nog uitbreiden door voor de behandeling een heerlijk bubbelbad te nemen waarin meine base badzout in opgelost is ipv een voetenbadje. Het bad bevindt zich in dezelfde welnessruimte. Er zal dan€ 20,00 extra in rekening worden gebracht.


Standaard gezichtsbehandeling

De Standaard gezichtsbehandeling van Tyro is voor ieder huidtype toegankelijk. Het heeft een uitgebreide cosmetica lijn en daarom voor ieder huidtype en passend product. Tyro heeft ook speciale producten voor de wat jongere huid.

De behandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging met een milk en daarna een diepte reiniging met een scrub of peeling. Na de reiniging worden de wenkbrauwen geëpileerd en eventuele onzuiverheden verwijderd. Dan volgt de gezichtsmassage van circa 10 minuten en voor een optimale verzorging van de huid wordt er een masker aangebracht. Na het masker wordt een passend product op de huid aangebracht. 

Tijdens de gezichtsbehandeling kan nog extra gekozen worden voor het harsen van het gelaat en het verven van wimpers en/of wenkbrauwen.

In tegenstelling tot de standaard gezichtsbehandeling van de andere cosmetica merken duurt die van Tyro maar 60 minuten. Mocht u tijdens de behandeling als extra verven of harsen willen dan dit graag van tevoren aangeven, soms moet er extra tijd vrij gehouden worden.

        Prijs: €54,00


Collageen behandeling

De Collageen behandeling van Tyro heeft de eigenschappen van een standaard gezichtsbehandeling, de huid krijgt dus een goede reiniging. Collageen is een huid eigen stof en kan daarom heel goed in de huid worden opgenomen. De behandeling is een aanvulling op de huid, d.w.z. dat de collageen die tijdens de behandeling in de huid opgenomen wordt het tekort van eigen collageen in de huid aanvult. Dit is echter alleen in de bovenste huidlagen. Collageen heeft als eigenschap dat het vroegtijdige veroudering voorkomt, dit doordat collageen de cel stofwisseling stimuleert en activeert. Tevens neemt de elasticiteit van de huid toe en wordt de stevigheid en veerkracht van de huid vergroot.

Wanneer een Collageen behandeling ?

Als de huid net even iets extra's kan gebruiken doordat deze is verslapt, vermoeid of verouderd. Het is een lekkere ontspannende behandeling. De behandeling gaat op dezelfde wijze als de gezichtsbehandeling, alleen wordt er nu niet een 'standaard' masker aangebracht maar het Collageen vliesmasker. Het vliesmasker heeft als voordeel dat er veel werkstoffen in opgeslagen zitten en niet verloren kunnen gaan, het vliesmasker wordt pas op het moment dat het aangebracht wordt vochtig gemaakt, pas nu worden de werkstoffen actief. De huid kan alle werkstoffen optimaal opnemen. Het masker blijft circa 15 minuten inwerken en wordt dan van de huid gerold. Er is niet veel meer van over omdat alles in de huid is opgenomen. Na het masker wordt nog een passend product aangebracht.

        Prijs: € 62,50


Tyro topp behandeling.

U wordt met de Topp lijn van Tyro behandeld. Deze lijn wordt in Zwitserland vervaardigd en bevat een hoge concentratie aan werkstoffen.

Deze behandeling bestaat uit:

 • een warm voetenbadje gevuld met meine base zout (om de afvalstoffen uit uw lichaam sneller te verwijderen).
 • Een zachte reiniging met de foam van de Liquid Cleansing.
 • Een dieptereiniging met de Peach Scrub met twee borsteltjes.
 • Het harsen of epileren van de wenkbrauwen.
 • Eventueel het verwijderen van onzuiverheden.
 • Een heerlijke ontspannen massage van 15 minuten met een milde massageolie die verwarmd is
 • Dan krijgt u een mineral relax mask als pakking
 • We sluiten de behandeling af met huidverbeterende serums en creme’s.

Natuurlijk geven wij u ook advies hoe dat u uw huid het beste kan verbeteren.

Prijs: € 65,00


TYRO ACNÉ BEHANDELING
De acné behandeling van Tyro is een korte maar effectieve behandeling. Tijdens deze 30 minuten wordt de huid goed gereinigd en worden onzuiverheden weggehaald. De speciale acné producten van Tyro zijn zeer effectief op de huid, dit komt o.a. door de werkstoffen die in de producten zitten. Deze bevatten met name:
* Tea tree olie (werkt ontstekingremmend en bacterie dodend)
*  Vitamine E (verzorgt, verbeterd de huid)
*  Kamille (werkt kalmerend op de huid)
*  Pro vitamine B5 ( verbeterd het vochtgehalte)
De acné behandeling is met name erg geschikt voor de wat jongere huid, deze heeft nog niet zoveel werkstoffen nodig.
De Behandeling:
De behandeling begint met een oppervlakte reiniging gevolgd door een diepte reiniging met een scrub. Deze is zeer zacht voor de huid omdat er niet een te grove korrel in zit, de scrub is wel effectief genoeg om alle dode huidcellen te verwijderen en de huid goed voor te bereiden. Daarna worden zoveel mogelijk onzuiverheden weggehaald. Hierna volgt een masker om de huid optimaal te verzorgen en te kalmeren. Nadat het masker 10 minuten heeft ingewerkt wordt er een passend product aangebracht.
Ons advies voor acné is om meerdere keren achter elkaar terug te komen. Alle onzuiverheden kunnen namelijk niet in één keer weggehaald worden en daarom is het belangrijk dat hier niet te veel tijdsduur tussen zit. Vaak is de tijdsduur 1 á 2 weken, dit is afhankelijk van de mate waarin de huid verkeerd. Tevens raden wij aan om de producten thuis te gebruiken, op deze manier wordt de huid iedere dag goed gereinigd en heeft de huid minder snel kans om weer verstopt te raken en zal er sneller resultaatworden geboekt.

Prijs: € 38,00 per 30 minuten

* Bij deze behandeling zijn het epliren en de gezichtsmassage niet 
   inbegrepen.
   Tevens vergoeding ziektekosten verzekeraar mogelijk.

Afdrukken E-mailadres

Volg ons op

facebook logo goed 300x300insta

Beauty Centre Jolanda
Speldenmakerstraat 8
5232BG 's-Hertogenbosch


Telefoon: 073 -642 64 19
U kunt altijd inspreken op ons antwoordapparaat waarna wij u zo spoedig mogelijk terug zullen bellen.

Openingstijden

Maandag  09.00 – 22.00 uur 
Dinsdag  09.00 – 22.00 uur 
Woensdag  09.00 – 22.00 uur 
Donderdag    09.00 – 22.00 uur 
Vrijdag  09.00 – 17.00 uur 
Zaterdag Gesloten 
Zondag Gesloten 
 let op: alleen op afspraak