De winkelwagen is leeg

Rayonex Vitaalstofkuur

De opname van mineraalstoffen, sporenelementen en vitamines is voor het functioneren van onze stofwisseling van groot belang. Maar milieugif, additieven, warmtebehandeling en conservering laten deze vitaalstoffen steeds meer uit onze voeding verdwijnen. De hoeveelheid belastende zuren neemt echter steeds meer toe. Ook het genot van sigaretten en alcohol en vooral fysische en psychische stress veroorzaken een verhoogde zuurproductie.
De mens verzuurt. Bovendien veroorzaken bacteriën die niet in onze darmflora thuishoren een verdere toename van de zuurproductie. Deze overtollige zuren tasten de reserves aan mineraalstoffen van ons lichaam aan. Allereerst voelt men zich moe en futloos. Ons prestatievermogen neemt af.
 
Wat kan men daartegen doen?
 
Belangrijk is een aanpak die op het geheel gericht is. De zuur-base-huishouding moet in evenwicht gebracht en de darmflora gereinigd worden. Deze beide therapiedoeleinden kunnen met de Rayonex-Vitaalstofkuur worden bereikt.
De Rayonex-Vitaalstofkuur is een kuurpakket voor één maand dat uit drie producten bestaat: Rayobase, Rayosole en Rayoflora. Alle drie de producten werden met behulp van de bioresonantie volgens Paul Schmidt ontwikkeld. 
Met het toedienen van basische mineraalstoffen worden zuren geactiveerd en geneutraliseerd. Basische vol- en voetbaden stimuleren de afvoer van overtollige slakken. Verder volgt een darmsanering met probiotische bacterieculturen en de stabilisering van de stofwisseling met behulp van sporenelementen, vitamines en secundaire plantenstoffen.