De winkelwagen is leeg

Semi Permanente Make-up

De huidverdoving voor de permanente make-up dient u zelf mee te nemen.
U kunt deze verdoving halen bij uw huisarts of apotheek.
Het betreft een créme met xylocaïne (ook wel emla-créme genoemd)
                 
Wilt u een permanente eyeliner of permanente wenkbrauwen?
Dit is mogelijk met de semi-Permanente Make-Up. Bij de semi-Permanente Make-up wordt de pigment iets minder diep ingebracht dan bij een tatoeage. De pigment zal hierdoor ook sneller vervagen dan bij een tatoeage. Helemaal weggaan zal een semi-permanente make-up nooit. Er zal altijd een vaag pigmentspoor achterblijven. Natuurlijk kunt u de Permanente Make-Up weer bij laten werken. Dit is veelal in 1 sessie mogelijk.
Voor het aanbrengen van een nieuwe semi-permanente make-up worden 2 á 3 sessies gepland. Dit is van meerdere factoren afhankelijk. Met een naald wordt de pigment in de huid gebracht. Uw huid wordt vooraf verdoofd zodat de scherpe pijn eraf is.
In overleg met de pigmentiste wordt de kleur en vorm bepaald. Ook de naaldmodule wordt besproken. Naaldmodules zijn verschillende vormen naalden. Bijvoorbeeld een 3-puntsnaald of een flat 4-puntsnaald geven verschillende effecten. Hierdoor kunnen strakke eyeliners gezet worden, maar ook poederig effect zoals een oogpotlood kan hiermee bereikt worden. Ook schaduwtechniek, haartechniek etc behoren tot de mogelijkheden.

pmu


Wanneer u semi-permanente make-up wilt laten aanbrengen, vragen wij u eerst het onderstaand formulier bij ons op te vragen. U kunt dit thuis doornemen en ondertekend meenemen bij uw eerste afspraak.
           
Toestemmingsformulier