Afbeeldingsresultaat voor find us on facebook  

Gerelateerde afbeelding

De winkelwagen is leeg

Tyro

tyro logo 

Onze huid is veel meer dan alleen een verpakking van ons lichaam. De huid beschermt ons tegen invloeden van buitenaf. Zij regelt in belangrijke mate onze lichaamstemperatuur en waterhuishouding. Daarnaast is onze huid ook de "boodschapper" van onze status, ras, gezondheid en natuurlijk leeftijd. Juist de zachte perzikhuid van een pasgeboren baby verkeert vaak in de perfecte conditie. Maar...... hoe komt het nu dat de huid van een pasgeboren baby zo perfect is?

Deze betrekkelijk eenvoudige maar zeer wezenlijke gegevens vormen de basis van de complete, TYRO huidverzorgingslijn met natuurzuivere producten voor verzorging en voeding van de huid.

Dr. A. Molenaar heeft zijn naam en reputatie aan TYRO willen verbinden omdat alle producten op wetenschappelijk verantwoorde basis tot stand zijn gekomen en is ervan overtuigd dat TYRO Cosmetica het antwoord is op veel van uw vragen over huidverzorging. Tyro producten bevatten veelal de ingrediënten Vitamine E en Selenium. Deze garanderen een effectieve bescherming tegen vrije radicalen en vertraagt het dunner worden van de huid en gaat couperose tegen.

Vitamine E is een anti-verouderingsvitamine. Zij verbetert de doorbloeding, heft stuwingen in de haarvaatjes op en verbetert hun conditie. Door het innemen van anti-oxydanten, zoals Tyro Vitamine E/Selenium capsules, komen vitamines overal, o.a. in de lederhuid van het lichaam. Hierdoor worden verouderingsprocessen van de huid vertraagd.

Find us on Facebook logo

follow us on instagram button

Beauty Centre Jolanda
Speldenmakerstraat 8
5232BG 's-Hertogenbosch


Telefoon: 073 -642 64 19

U kunt altijd inspreken op ons antwoordapparaat waarna wij u zo spoedig mogelijk terug zullen bellen.

Openingstijden

Maandag  09.00 – 22.00 uur 
Dinsdag  09.00 – 22.00 uur 
Woensdag  09.00 – 22.00 uur 
Donderdag    09.00 – 22.00 uur 
Vrijdag  09.00 – 17.00 uur 
Zaterdag Gesloten 
Zondag Gesloten