Afbeeldingsresultaat voor find us on facebook  

Gerelateerde afbeelding

De winkelwagen is leeg

Volatile

Rate this item
(0 votes)
Volatile betekent "vluchtig". Essentiële oliën - ook wel etherische oliën genoemd, bevatten namelijk de vluchtige bestanddelen van bloemen, planten, wortels, zaden, vruchten, houtsoorten of harsen. Deze oliën beschermen de plant tegen ziektes, zorgen ervoor dat de plant een specifieke geur en eigenschappen heeft en bevatten de levenskracht van de plant. Om die reden hebben ze een enorme impact op zowel lichaam als geest.
In de aromatherapie worden essentiële oliën toegepast ter bevordering van de gezondheid. De therapeutische eigenschappen van deze oliën hebben invloed op het menselijk lichaam, zowel fysiologisch als psychologish. Aromatherapie probeert het zelfhelende vermogen van de mens te stimuleren en de aanwezige levensenergie te ondersteunen met het gebruik van essentiële oliën.
Volatile producten bevatten uitsluitend kwalitatief hoogwaardige essentiële oliën en 100% natuurlijke huidverzorgingsproducten die verrijkt zijn met essentiële oliën zoals rozemarijn, lavendel, limette, laurier, roos en sandelhout. Puur natuur!
Volatile heeft een breed assortiment, van pure oliën, badoliën, bodymilks etc.

Volg ons op

facebook logo goed 300x300insta

Beauty Centre Jolanda
Speldenmakerstraat 8
5232BG 's-Hertogenbosch


Telefoon: 073 -642 64 19
U kunt altijd inspreken op ons antwoordapparaat waarna wij u zo spoedig mogelijk terug zullen bellen.

Openingstijden

Maandag  09.00 – 22.00 uur 
Dinsdag  09.00 – 22.00 uur 
Woensdag  09.00 – 22.00 uur 
Donderdag    09.00 – 22.00 uur 
Vrijdag  09.00 – 17.00 uur 
Zaterdag Gesloten 
Zondag Gesloten 
 let op: alleen op afspraak