De winkelwagen is leeg

Privacyverklaring

Beauty Centre Jolanda, gevestigd aan Speldenmakerstraat 8, 5232BG 's-Hertogenbosch, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens
www.beautycentre-jolanda.nl
Speldenmakerstraat 8
5232BG 's-Hertogenbosch
0736426419

J.M.M. Peeters -van Oijen is de Functionaris Gegevensbescherming van Beauty Centre Jolanda. Zij is te bereiken via

Persoonsgegevens die wij verwerken
Beauty Centre Jolanda verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Geboortedatum
- Geboorteplaats
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Gezondheid
- Burgerservicenummer (BSN)

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Beauty Centre Jolanda verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

Geautomatiseerde besluitvorming
Beauty Centre Jolanda neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Beauty Centre Jolanda) tussen zit. Beauty Centre Jolanda gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:
Melissa (een computerprogramma voor schoonheidsspecialisten en pedicures)

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Beauty Centre Jolanda bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij beareb de gegevens van onze klanten zolang de klantrelatie voortduurt.

Delen van persoonsgegevens met derden
Beauty Centre Jolanda verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Beauty Centre Jolanda gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Beauty Centre Jolanda en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar .

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Beauty Centre Jolanda wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Beauty Centre Jolanda neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via

Gegevens van personen jonger dan 16 jaar
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via , dan verwijderen wij deze informatie.

Afdrukken E-mail

Biopeeling

Biopeeling 
Deze behandeling is evenals de andere Neoderma producten gebaseerd op de werking van verschillende kruidencocktails en perfluorcarbon. Doordat de Neoderma Biopeeling puur natuurlijk is, heeft deze in tegenstelling tot chemische peelings vrijwel geen bijwerkingen. De behandeling is geschikt voor ieder huidtypen, zowel voor vrouwen als mannen en is speciaal geschikt voor de blanke, donkere, gevoelige, allergische en dunne (couperose) huid.331 Bio Peeling Treatment1

Wat doet de BIOPEELING ? 
De Biopeeling doet de celdeling versnellen waardoor het metabolisme van de huid en de productie van collageen gestimuleerd wordt. De peeling heeft een therapeutische en verjongende werking en geen van de huidlagen wordt aangetast. Hiedroor is de behandeling dus zeer geschikt voor de verslapte en slecht doorbloede (rokers) huid. De behandeling is toepasbaar in kuurverband of in plaats van een schoonheidsbehandeling. Omdat de peeling de celdeling van de huid doet versnellen komen er na de behandeling veel afvalstoffen vrij. Om deze af te voeren is het noodzakelijk om veel water te drinken. Bovendien worden alle huid functies genormaliseerd. Met de peeling kunnen dus meerdere problemen in één keer behandeld worden.

Het is aan te raden om minimaal 10 dagen na afloop van de behandeling alleen de Neoderma huidverzorgingsproducten te gebruiken. Het effect van de behandeling wordt hierdoor aanmerkelijk versterkt. Dit komt met name door de perfluorcarbon die in de producten van Neoderma zit. De perfluorcarbon vormt een unieke combinatie met de kruiden door de werking van zuurstof en heeft een sterk therapeutische, vochtregulerende, verjongende, ontstekingremmende en regenererende werking. Tevens activeert de perfluorcarbon het metabolisme en de immuniteit van de huid en het verbeterd de opname van alle werkstoffen in de huid.
De BIOPEELING kan ook gecombineerd worden met de andere treatments van Neoderma. Bij deze behandeling is niet de gezichtsmassage inbegrepen. Voor deze behandeling komt u mogelijk in aanmerking voor een vergoeding vanuit de zorgverzekering. (als u behandeling bij Lieke, Soraya, Wendy of Jolanda boekt zijn namelijk in acne gespecialiseerd)
Prijs: € 76,00 

Afdrukken E-mail

Gerrie

Vanaf medio 2016 zal ik het team bij Jolanda komen versterken voor twee dagen per week. Ik ben nu al diverse dagen aanwezig om mezelf het gehele “reilen en zeilen” in het instituut eigen te maken en zal ook de komende maanden diverse producttrainingen gaan volgen.

Sinds 2004 ben ik schoonheidsspecialiste en na 12 jaar ligt mijn grootste interesse toch wel bij werkelijke huidverbetering. Ik vind dat er een duidelijk verschil bestaat tussen huidverzorging en huidverbetering. “Bij huidverzorging wordt alleen de bovenste laag van de opperhuid behandeld.  Bij huidverbetering worden juist de diepe lagen van de opperhuid behandeld. Dat kan op verschillende manieren door bijvoorbeeld het gebruik van apparatuur, diverse peelings en de zogenaamde cosmeceuticals voor thuis.

Mijn specialisatie is:
*Alle anti-age behandelingen van Image en Guinot


Het aanbod aan behandelingen en de producten die Jolanda in huis heeft sluiten dan ook helemaal aan bij datgene wat ik in samenwerking met de klant wil bereiken. Een blije klant is uiteindelijk waar je het allemaal voor doet.

Daarnaast ga ik in een super enthousiast team werken wat het werken extra leuk maakt en waar ik ook weer van de dames, die ieder hun eigen specialiteit hebben, veel kan leren.

Ik heet u dan ook van harte welkom in ons intituut. Tot ziens 

 

Afdrukken E-mail

Sanne

Sinds juli 2018 ben ik werkzaam bij Beauty Centre “Jolanda”. Ik ben afgestudeerd in schoonheidsspecialiste (niveau 3) en ga nu verder met niveau 4.
Ik vind het erg mooi om te zien wat producten of behandeling met een huid kan doen. Omdat er een groot aanbod is aan behandelingen blijf je nieuwe dingen leren en dat maakt het werk zo leuk en uitdagend.  Ik vind het belangrijk om klanten goed te helpen en ze met een tevreden gevoel de deur uit te laten gaan. Sanne website 014

Ik ben gespecialiseerd in:
* Alle anti-ageings en huidverbeterende behandelingen van Guinot binnenkort ook voor Image en Decaar.
* Harsen van lichaam en gezicht.
* Alle wellnessbehandelingen.
* Verven van de wenkbrauwen met Henna.
* Manicure
* Make up
* Epileren volgens de anastasia techniek

Ook vind ik het erg leuk om steeds nieuwe dingen te leren. Door het brede aanbod van Beauty Centre “Jolanda” kan ik blijven leren en verbeteren. Ik kijk er naar uit, hier veel te leren en mijn kennis te verbreden.

Ik hoop u snel te zien bij ons in de salon!

 

 

Bianca

Graag wil ik mezelf even voorstellen; Bianca website 022
Mijn naam is Bianca, getrouwd en moeder van 2 zoons. Voorheen was ik al lange tijd werkzaam bij Beauty Centre Jolanda. Nu ben ik na een "kleine onderbreking" vol enthousiasme weer terug in het Beauty Centre! De schoonheidsverzorging heeft altijd al mijn volle aandacht gehad. Als jong meisje vond ik de make-up en crèmes van m'n moeder al heel erg interessant. Het was dan ook niet gek dat ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste ging volgen. Het mooiste aan mijn beroep is om te zien hoe een huid in korte tijd kan veranderen en verbeteren. Die mooie resultaten te zien en daarnaast iemand in de watten te leggen in de salon dat maakt het beroep schoonheidsspecialiste zo leuk!

Mijn specialisatie’s zijn:

* Alle anti aging behandelingen en huidverbeterende behandelingen met de merken Decaar, Image, Guinot.
* Alle wellnessbehandelingen

* Alle lichaamsbehandelingen
* Manicure en Gellak
* Cryo therapie
* Make up advies
* Elleebana one shot lash lift
* Pedicure
* Epileren volgens de Anastasia techniek
* BrowTastic Henna verven

* Alle acnebehandelingen (vergoeding zorgverzekeraar mogelijk)

Ik hoop u snel te zien bij Beauty Centre Jolanda.

Afdrukken E-mail

Meer artikelen...