A/N/G Skincare

Attention l Nurture l Grace

ANG skincare staat voor ‘Graceful aging’,

Aandacht besteden aan je huid is net zo belangrijk als gezond eten of sporten. ANG skincare maakt intelligente producten die je niet alleen mooier maken, maar ze besteden ook aandacht aan de duurzame verpakking van het product.

Beschermen, verjongen en revitaliseren zijn de kernwoorden van ANG skincare, de producten voeden je huid met de beste ingrediënten en behandelingen. Ze benaderen de huid niet op een manier omdat ze willen ‘anti-agen’ ze willen het ouder worden toelaten, maar op een mooie manier. En dat is iets waar wij van Beauty Centre Jolanda zeker achter staan.

ANG skincare vindt het belangrijk dat je bij ouder worden niet denkt aan de angst voor rimpels, maar aan jezelf comfortabel voelen. Dat kun je bereiken door je huid te verzorgen met de producten van ANG, waar overigens geen onnodige ingrediënten aan toegevoegd zijn. Het zijn actieve producten die collageen bevatten die voor 97% overeen komen met ons huideigen collageen.

De wetenschap dat je goede skincare producten gebruikt zorgt er niet alleen voor dat je een prachtige, gezonde huid creeërt, het ‘lift-up’ effect geeft je ook kracht en zelfvertrouwen!

Scroll naar boven
Scroll naar top