Masters Colors

Masters Colors heeft een revolutie teweeggebracht in schoonheidssalons en biedt producten die het hele jaar door te gebruiken zijn. De producten zijn ook zeer gebruiksvriendelijk.

Masters Colors heeft een innovatief concept gecreëerd: ALL SKIN, ALL SEASONS, ALL LIGHTS.

Masters Colors biedt op maat gemaakte oplossingen voor alle huidtinten, van lichtere tinten tot donkere tinten. Voor lichtere huidtinten raadt Masters Colors roze ondertonen aan, en voor een donkere huid, gouden ondertonen. Voor advies over de producten kun je natuurlijk altijd terecht bij Beauty Centre Jolanda.

Huidtinten kunnen natuurlijk variëren afhankelijk van het seizoen. Daarom moeten foundations, oogschaduwkleuren en bronzingpoeders er ook zijn in verschillende tinten zodat er altijd een geschikt product beschikbaar is.

De oplossing van Masters Colors was om make-upproducten te maken die het hele jaar door geschikt zijn voor gebruik, waardoor consumenten de mogelijkheid krijgen om één product voor alle seizoenen te gebruiken.

Neem bijvoorbeeld de blush van Masters Colors, een doosje bevat verschillede tinten. Masters Colors raadt de lichte tinten aan voor de herfst- en winterperiode en de donkere tinten voor de lente- en zomerperiode. Hetzelfde geldt voor de oogschaduwdoosjes.

Masters Colors heeft het geheim onthuld van perfecte make-up in alle soorten verlichting: het kiezen van de juiste tinten.

Voor oogschaduw raadt Masters Colors aan om ‘s avonds lichte tinten bij daglicht (natuurlijk licht) en donkere tinten in de avond (kunstlicht) te gebruiken.

Natuurlijk kun je hier zelf met spelen en experimenteren.

Scroll naar boven
Scroll naar top