Image Skincare

Image Skincare

Bekijk het assortiment. 

De filosofie van Image Skincare: Een mooie huid begint met een gezonde huid!

De cosmedische producten van IMAGE Skincare worden ontwikkeld door artsen, dermatologen en huidspecialisten. Deze werken uitsluitend met de meest effectieve farmaceutische ingrediënten voor maximale resultaten bij huidverzorging. Alle producten werken op celniveau en realiseren optimale voeding, correctie en bescherming van de huid. IMAGE Skincare is expert op het gebied van huidverbetering en heeft voor ieder huidprobleem een oplossing!

IMAGE Skincare bestaat uit thuisproducten en verschillende professionele peelingbehandelingen.

De IMAGE filosofie voor huidverzorging is eenvoud op elk gebied. Eenvoudig te gebruiken, eenvoudig te leren gebruiken, en eenvoudig om met IMAGE Skincare te beginnen. Deze filosofie heeft de producten op de markt gezet. IMAGE Skincare is een snel groeiend merk en ook het snelst groeiende huidverzorgingbedrijf in Amerika, en de producten zijn wereldwijd in 27 verschillende landen verkrijgbaar.

Verschillende IMAGE Skincare producten zoals VITAL-C, I-PEEL, ClearCell en Ageless hebben bijgedragen aan het succes van IMAGE. Niet alleen deze producten maken IMAGE tot wat het is, maar depositairs, klinische onderzoeken en trainingen van huidtherapeuten en specialisten maken IMAGE tot een eerlijk en betrouwbaar merk. IMAGE Skincare biedt u professionele behandelingen voor elk huidtype en elk huidprobleem. Een optimale functionerende huid wordt echter pas bereikt door de diepere huidlaag te bereiken. Doordat er op cellulair niveau wordt gewerkt, verminderen fijne lijntjes en zonneschade, het vochtgehalte verbetert en de huidvernieuwing wordt gestimuleerd met een jongere, gezondere huid als gevolg.

IMAGE Skincare beschikt ook over verschillende professionele Facials.

IMAGE Skincare is eenvoudig in gebruik. Het bestaat uit een 4-stappenplan:

  • Stap 1: reinigen (2x per dag).
  • Stap 2: serum (2x per dag).
  • Stap 3: beschermen met een zonbescherming (overdag).
  • Stap 4: de huid tijdens de nacht herstellen (‘s nachts).
  • U kunt deze 4 stappen uitbreiden met: oogverzorging en/of maskers.

IMAGE Skincare is expert op het gebied van huidverbetering en heeft voor ieder huidprobleem een oplossing.

Scroll naar boven
Scroll naar top