Cellulite behandelingen

voor en na

Cellulite wordt ook wel sinaasappelhuid genoemd en komt door onderhuidse vet waardoor vergroving van de huid ontstaat. Cellulite is een opeenhoping van vocht, afvalstoffen, vetten. In plaats van mineraalvoorraden die normaal onder de huid zitten en in andere delen van het lichaam, zijn er afvalstoffen voor in de plaats gekomen. Dit noemt men verzuring. Cellulite is dus een vorm van verzuring van het lichaam.

Wij bieden verschillende Cellulite behandelingen:
  • Cryo21 therapie (vetcellen bevriezen)
  • Cellulitebehandeling i.c.m. ontzuren
  • Parafangopakking

Hoe ontstaat cellulite?
De mineralen in het lichaam zijn natuurlijke beschermers tegen de zuren, hoe meer zuren er binnenkomen hoe meer mineralen er verbruikt worden. Mineralen neutraliseren de zuren om ze zo via de normale weg te kunnen uitscheiden. Maar komen er dus teveel zuren binnen dan zijn er op een gegeven moment ook geen mineralen meer en in plaats van mineraalvoorraden zijn er nu afvalstoffen voor in de plaats gekomen, en het lichaam raakt meer en meer verslakt in het eerste stadium van verzuring ontstaat er al cellulitis.
Nu is het belangrijk om de afvalstoffen uit het lichaam te halen. Dit gebeurt met een thee die bestaat uit 49 kruiden . Deze maken de afvalstoffen los uit al onze uitscheidingsorganen, belangrijk is wel om hierbij ook veel water te drinken.
Op de tweede plaats gebruiken we natuurlijk extra mineralen om de zuren die losgekomen zijn te neutraliseren, anders kunnen ze nog niet uit het lichaam.
Dan nemen we nog extra mineralen om de voorraad weer aan te vullen.

Dan is er nog onze huid, ons grootste uitscheidingsorgaan, als we gaan ontzuren en ontslakken, gaan we hiervan ook gebruik maken d.m.v. basische baden te nemen, zodoende kunnen de afvalstoffen die onder de huid zitten verwijderd worden (dit gebeurt via een osmotische werking tussen de afvalstoffen en het badwater) door daarnaast een goede baserijke voeding te nemen en extra mineralen. Goede beweging en cellulitebehandelingen te ondergaan, zult u cellulitis bij de bron aan kunnen pakken voor een blijvend resultaat.

Hoe kan je cellulite voorkomen?

  • Het drastisch reduceren van genotmiddelen, verkeerde voeding, lichamelijke inspanning, stress enz.
  • Het drinken van 0,5 – 1 liter kruidenthee per dag voor ontslakking
  • Het eten van liefst vegetarische voeding en het extra innemen van extra energierijke mineralen en sporenelementen. Er moet dus drastisch gedemineraliseerd worden.
  • Door het gebruik van overvloedige basische baden worden zuren en slakken via de huid afgevoerd. Zulke baden moeten minimaal 30, 60 tot 120 minuten duren. Zij stimuleren de zuur- en slakkenafscheiding en een betere werking van de vetklieren. Zo raakt men zuren sneller kwijt en het vetgehalte van de huid herstelt zich.
  • Gymnastiek en kniebuigingen zonder al te grote belasting ondersteunen als “spierpomp” de afvoer van overtollige slakken en zuren.
  • Wikkels van leverkruid en preparaten op basis van paardebloemen, artisjokken en mariadistel, en tevens basische zoute vochtige warme kompressen op de lever ondersteunen de stofwisselings- en ontgiftingsfunctie van de lever. Meidoornpreparaten ondersteunen de functie van het hart.
  • BasischeKousen, basische wikkels met speciale algenpakkingen, massages, cellulitisvergruizing en lymfedrainages ondersteunen de afvoer van overtollige slakken en zuren.
Scroll naar boven
Scroll naar top