Wasparfum

Is bij jou de geur na het wassen na een uur al weg? Dat is vanaf nu verleden tijd. Wasparfum geeft een langdurige geurboorst. Lekker ruikende was in plaats van een muffe geur. Wasparfum komt rechtstreeks uit Italië en is nieuw in Nederland.

Je gebruikt het product in combinatie met je reguliere wasmiddel.

Naast dat je het gebruikt in je wasmachine kun je ook een paar druppeltjes in een aromabrander doen, of in je stofzuiger zo verspreid je de heerlijke geur door je huis. We hebben bij Beauty Centre Jolanda ook de speciale drogerballen van Wasparfum, door deze toe te voegen in je droger is je was een stuk sneller droog. Wanneer je hier dan ook nog een aantal druppels van de Wasparfum over verdeelt, komt je was ook heerlijk geurend uit de droger!

Wat is het verschil tussen waskorrels wasverzachter en Wasparfum?

Het verschil is dat de geur van Wasparfum veel sterker is, ook blijft deze langer hangen in het textiel. Ook moeten waskorrels direct in de wastrommel geplaatst worden, terwijl de wasparfum zeer gelijkmatig verdeeld wordt door middel van het spoelsysteem. Daarbij is het ook nog eens uitermate zuinig in gebruik. Wasverzachter kan ook een aantal nare bijwerkingen hebben. Kleding kan vaal worden, of er blijft een vettig laagje achter. Dit is bij Wasparfum niet het geval!

Hoe gebruik je het?

Het is heel simpel, je voegt een aantal druppels toe in het laatje van je wasverzachter. Enkele druppels zijn écht al voldoende om je was uitzonderlijk fris te laten ruiken. Je gebruikt bij een volle wastrommel ongeveer 5 ml. Dit betekend dat je met een fles van 500 ml tot wel 100x kunt wassen!

Wassen met Wasparfum kan tot 95 graden, maar er wordt aangeraden om op 60 graden te wassen. Je kan naar gelang van je voorkeur ook nog een wasverzachter gebruiken, maar dit is niet noodzakelijk.

Scroll naar boven
Scroll naar top