Lichaamsbehandelingen

kruidenstempelmassage

Beauty Center Jolanda heeft diverse lichaamsbehandelingen, variërend van ontspannende massages tot ontslakkende/ ontgiftende cellulitis behandelingen. De behandelingen hebben allemaal hun eigen unieke werking en methode.

 

HYDROTHERM LICHAAMSMASSAGE

Zoals de naam hydro al aangeeft: een massage op kussens gevuld met warm water. Door de warmte van het water krijgt het lichaam meteen een betere doorbloeding. Wat uniek is bij deze massage is dat u de gehele massage op uw rug ligt, ook als uw rug en de achterkant van de benen gemasseerd worden. Dit is met name ideaal voor mensen die rugproblemen hebben, zij kunnen vaak niet goed op de buik liggen. De hydrothermmassage is vooral een ontspannende massage maar kan ook goed ondergaan worden mocht u last hebben van rug, schouders, nek ect.

De Hydrotherm massage is er in 2 varianten:
Lichaamsmassage: het hele lichaam wordt van top tot teen gemasseerd: benen, rug, schouders, voeten ect. duur circa 45 minuten.
Rugmassage: alleen het bovenlichaam wordt gemasseerd: rug, schouders, nek evt. hoofd. duur circa 20 minuten.

LICHAAMSMASSAGE

Dit is een standaard manuele massage. Dit houdt in dat de massage volgens de meest voorkomende methode uitgevoerd wordt. De massage heeft voornamelijk als doelontspanning maar mocht u een bepaalde klacht(en) hebben dan is dit in de meeste gevallen door ons ook te behandelen. Denk hierbij aan oppervlakkige rug en nek klachten ect. Tijdens de massage wordt het gehele lichaam behandeld denk hierbij aan: voeten, benen, rug, armen ect. duur circa 45 minuten. Er kan ook gekozen worden voor alleen een rug massage, in dit geval wordt alleen het bovenlichaam gemasseerd, rug, schouders, nek en evt. hoofd. duur circa 20 minuten.

RUGBEHANDELING     

Onder rugbehandeling verstaan wij het grondig reinigen van de rug. Het is eigenlijk een soort van acne behandeling. Acne en comedonen, ook wel mee-eters genoemd komen niet alleen voor in het gezicht maar ook vaak op de rugpartij. Het is vaak moeilijk om hier zelf goed bij te kunnen en daarom blijft er veel vuil zitten op de rug, waardoor de onzuivere huid toe kan nemen.

De behandeling bestaat uit een oppervlakte reiniging om de huid van vuil te ontdoen. Dan wordt er een diepte reiniging uitgevoerd met een scrub, dit om de dode huidcellen te verwijderen en de poriën open te zetten. De scrub kan soms uitgevoerd worden met een borstelapparaat, deze reinigt de huid dieper dan wanneer het met de hand uitgevoerd wordt. Na het reinigen gaan we verder met het verwijderen van de onzuiverheden en als dit gebeurd is wordt er een masker aangebracht. Het masker verzorgt en ontspant de huid zodat deze minder gevoelig en rood is. Als je last hebt van veel onzuiverheden, is het goed om de behandeling meerdere keren te doen zodat ook echt alles weggehaald kan worden.
De behandelingsduur is circa 30/45 minuten.

LICHAAMSSCRUB

Een lichaamsscrub is een weldaad voor uw huid, een echte oppepper. Tijdens de scrub wordt uw hele lichaam ontdaan van dode huidcellen. Na de scrub kan de huid beter voedingsstoffen opnemen uit bijv. een bodylotion, dode huidcellen nemen wel voedingsstoffen op maar zijn niet meer actief, de bodylotion doet niets in de huid.

KRUIDENSTEMPELMASSAGE

kruidenstempelmassageEen ontspannende massage met krachtig helende werking voor uw schoonheid en genot! Tijdens de kruidenstempelmassage komen de werkzame stoffen uit de verwarmde en vochtige kruiden vrij, en zorgen, samen met de op voorhand aangebrachte olie en het basische zout, dat de huid dit goed opneemt. Ook wordt de massage wordt gedaan in de uitscheidingsrichting. De kruiden zijn in het begin heet, daarna warm en zorgen voor één der meest intensieve aanwendingen om te ontslakken. Deze heerlijk geurende kruidenstempelmassage helpt tegen stress, te regenereren en de huid te verzorgen. Bovendien wordt de stofwisseling geactiveerd, de doorbloeding verloopt beter en het gemasseerde organisme wordt zowel lichamelijk als geestelijk in balans gebracht!

Speciaal voor de warme kruidenstempelmassage hebben we een bijzonder huidversterkend en huidreinigend recept ontwikkeld. Zowel de warmte als de werkzame stoffen van de vochtige warme kruiden ontwikkelen een weldoende, ontspannende en reinigende werking.

BINDWEEFSELMASSAGE

bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een massage gericht op de bindweefsellaag met als doel de huidconditie te verbeteren. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. Verklevingen worden los gemaakt zodat de doorbloeding beter zal worden. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastinevezels bevorderd.

.bindweefselmassage

 

LICHAAMSPAKKINGEN:

ALGENPAKKING

Beau mer body Peeling
Doel:
– Verzachten van de huid
– Verstevigen van de huid
– Verbeteren van de contouren
– Maximaliseren van de behandeling

Werkstoffen:
Bruine algen zijn rijk aan mineralen zouten, vitaminen en jodium(vetverbrander).
Calcium en magnesium zorgen ervoor dat het lichaam voeding opneemt.
Klei werkt helend en stimuleert celregeneratie en werkt verstevigend, verwijdert huidonreinheden en voedt de cellen

Wat kan de klant verwachten?
-Zachte huid
– Donkere urine i.v.m. afvalstoffen
– Veel water drinken, dit i.v.m. mogelijke hoofdpijn door de vrijgekomen

Contra indicaties:
Wanneer mag u een pakking niet ondergaan:
– zwangerschap
– kanker
– hoge bloeddruk (i.v.m. warmte)
– vaatontstekingen
– open wonden
– jodium allergie
– schildklierafwijking

CHOCOLADE PAKKING

chocolade pakking

De chocolade pakking wordt gemaakt van de vruchten van de chocolade boom, de chocolade wordt op een andere manier verwerkt dan de chocolade die wij eten. De vrucht wordt niet gebrand, wat als voordeel heeft dat alle waardevolle werkstoffen nog aanwezig zijn. Een ander voordeel hiervan is dat de pakking niet de sterke geur van chocolade heeft, zodat de geur niet te overheersend is. In de vrucht bevindt zich ook cacaoboter, deze heeft ons lichaam niet nodig en wordt er tijdens het verwerkings proces uitgehaald. Na dit proces wordt de cacaoboon vermalen tot fijn poeder, op deze manier kan het lichaam de cacao optimaal opnemen.

Hoe gaat de pakking in zijn werking ?
Als eerste wordt de huid gepeeld, op deze manier worden de dode huidcellen verwijderd. De peeling is een mousse en heeft dus meteen de lekkere geuren van chocolade. Na de peeling wordt de chocolade pakking aangebracht en mag u 20 minuten in de pakking liggen. Tijdens deze 20 minuten ligt u in een warmte deken, deze zorgt ervoor dat u lekker warm blijft en de poriën goed opne gaan staan, zo kan de huid de werkstoffen beter opnemen.

Wanneer een chocolade pakking ?
Een chocolade pakking is een aanrader wanneer u:
– Lekker wilt ontspannen
– Wilt afslanken
– Betere doorbloeding van de huid wenst te krijgen

Contra indicaties:
Wanneer mag u een pakking niet ondergaan:
– zwangerschap
– kanker
– vaatontstekingen
– open wonden
– hoge bloeddruk (i.v.m. warmte)

PARAFANGO PAKKING

parafango pakking

De regenererende krachten van de AARDE en de ZEE gecombineerd met de nieuwste werkstoffen zorgen voor een totaal natuurlijke, eenvoudige en effectieve behandeling voor het verlies van centimeters en een verbetering van het figuur en de huid.

De remineraliserende werking van warme Parafango (paraffine met “seamud”) stimuleren de lymfe in ons lichaam om de giftige stoffen uit ons lichaam te verwijderen. Door de techniek van de pakking wordt de huid samengedrukt en het verslapte en bobbelige weefsel steviger gemaakt. Het is aan te bevelen om na de behandeling veel water te drinken om de lymfe te activeren. Dit levert nog meer verlies van centimeters op. Deze nieuwe behandeling geeft u de mogelijkheid om daar te behandelen waar het noodzakelijk is. De pakking maakt verslapte billen en benen steviger, de buik platter en geeft het figuur een beter contour. De parafango is gemaakt om centimeters te verliezen, eerder dan kilo’s. De meeste klanten voelen zich slanker en hebben een stevigere huid. De “sea-mud” met paraffine heeft een hydraterende werking en verbetert de tonus van de huid. Een totale verbetering van het contour of bij klanten met striae.

Cellulite is een veel voorkomend probleem. De cellulite ligt opgeslagen in de huid welke vocht vasthoudt en belemmert de afvoer naar de lymfe, dit is het natuurlijke systeem van het lichaam. De actieve werkstoffen in de ampullen zoals Carnitine ( een aminozuur) Gingko, Biloba, Guarana Extract gecombineerd met de warmte van Parafango werken in synergie om het vet te verminderen. Er zijn prachtige resultaten bij deze cellulite behandeling.

De parafango lichaamspakking is voor iedereen die zich jonger wil voelen en er jonger wil uitzien, zeker bij:
– Mensen die een paar centimeters willen verliezen en hun huidconditie verbeteren.
– Versteviging van het lichaamsweefsel
– Vrouwen met slappe huid na een bevalling of gewrichtsverandering.
– Vrouwen met cellulite problemen.
– Iedereen die afvalstoffen wil verliezen.
– Mensen die niet kunnen afvallen in bepaalde gebieden.
– Mannen en vrouwen die al slank zijn en het figuur nog willen verstevigen.
– Mensen die figuurproblemen willen voorkomen.
– Mannen en vrouwen die er fantastisch willen uitzien in een korte tijd.

HARSEN VAN HET LICHAAM:

Het is bij ons mogelijk om gedeeltes van het lichaam te laten harsen. Wij werken met verschillende soorten wax en waxtechnieken aangepast aan uw huid.

harsen armen

Scroll naar boven
Scroll naar top