Jolanda

 

Graag stel ik mezelf aan u voor .

In het jaar 1985 ben ik begonnen als schoonheidsspecialiste in mijn salon, toen nog gevestigd in het huis bij mijn ouders. Vanaf die tijd is de passie voor mijn vak alleen maar gegroeid.

Op mijn achttiende was ik al overtuigd dat je aan een huid kan zien of dat een mens “gezond” is. Voor mij is het belangrijk dat je het menselijk lichaam zowel van binnenuit en van buitenaf verzorgt. Natuurlijk kunnen er ook nog andere oorzaken zijn. Door een uitgebreide intake kijken we samen met de klanten wat het beste behandelplan is.

We proberen iedereen tegemoet te komen in wat mogelijk is voor ons, zolang het niet schadelijk is voor het lichaam.

Ons team bestaat uit gediplomeerde huidverzorging specialistes en daarom kunnen wij u deskundig en vooral eerlijk advies geven. Zij oefenen, net zoals ik, hun vak graag en met liefde uit en respecteren elkaar zoals ze zijn. Ieder die hier werkt heeft haar eigen specialisaties en we leren elke dag weer opnieuw van elkaar en van onze klanten.

Na diverse opleidingen te hebben gevolgd, studeer ik nog steeds en iedere dag ga ik nog steeds met plezier naar mijn werk. In 1999 heb ik samen met mijn vader het oude kantoorpand van mijn vader verbouwd tot een Beauty Centre.

Voor overbeharing in het gezicht , acne en camouflagetherapie hebben wij contracten met het VGZ en CZ en natuurlijk ook andere zorgverzekeraars. Wanneer klanten hiermee belast zijn kunnen zij voor een vergoeding in aanmerking komen (lees uw polisvoorwaarden). Voor al onze specialisatie’s zijn we aangesloten bij de ANBOS.

Ik ben gespecialiseerd in

* Alle anti-ageingbehandelingen en huidverbeterende behandelingen met de merken Decaar, Guinot en Image Skincare.
* Alle acnebehandelingen (vergoeding zorgverzekeraar mogelijk)
* Elektrische epilatie en IPL (vergoeding zorgverzekeraar mogelijk)
* Camouflagetherapie (vergoeding zorgverzekeraar mogelijk)
* Permanente make up
* Cryotherapie
* Lymfedrainage na een ooglidcorrectie.
* Ook werk ik samen met Dr.B. Mahadavian Devalary en kunt u ben ons terecht voor een gratis intake voor alle behandelingen die hij uitvoert. Zelfs voor een ooglidcorrectie.

Ik wens u veel plezier met het lezen van onze website en hoop u in ons Instituut te mogen verwelkomen!

Scroll naar boven
Scroll naar top