acne

Acnebehandelingen

Acne is een lastige aandoening en kan je in het dagelijks leven behoorlijk belemmeren. Heeft u last van acne…..? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In ons Beauty Centre bieden wij diverse behandelingen aan die helpen om acne te verhelpen. Vergoeding door de zorgverzekering is mogelijk! Acne is een veel voorkomend huidprobleem waarbij de poriën zijn verstopt met talg. Deze talgophopingen veroorzaken ontstekingen in de huid, waardoor onzuiverheden zoals puistjes kunnen ontstaan. Talg is niet persé slecht voor de huid, want talg is nodig om onze huid soepel te houden. Maar het talg moet wel kunnen afvloeien over ons huidoppervlak. Zodra dit afvloeien niet gaat ontstaan de problemen.

Wat kunt u van verwachten tijdens een acnebehandeling?
Als je voor de eerste keer in ons Beauty Centre komt, dan beginnen wij met een intakegesprek. Zo kunnen we samen met jou kijken naar welk merk en welke behandeling het beste bij je huid past. Tijdens de behandeling zullen we de huid zorgvuldig bekijken en het behandelplan opstellen. Het behandelplan bestaat enerzijds uit de te volgen behandelingen in ons Beauty Centre en anderzijds het huidverzorgingritueel dat je thuis gaat volgen. We gaan als het ware een samenwerking aan, op deze manier bereik je het beste resultaat voor je huid. Een acnebehandeling bestaat uit; het reinigen van de huid, dieptereiniging door middel van een exfoliant, het verwijderen van de onzuiverheden, aansluitend het masker en een dag of nachtverzorging.

Huidverbetering en persoonlijk advies
Ons advies om acne goed te kunnen behandelen luid: kom meerdere keren achter elkaar terug voor een acnebehandeling. Alle onzuiverheden kunnen namelijk niet in één keer weggehaald worden. Daarom is het belangrijk dat er tussen acnebehandelingen niet teveel tijdsduur zit. Daarnaast is het uitermate belangrijk dat u uw huid thuis met de juiste geadviseerde producten behandeld. De samenwerking van behandelingen hier in het Beauty Centre en het thuisgebruik van de producten geven een goed resultaat.

Vergoeding zorgverzekering
Om in aanmerking te komen voor vergoeding van de acnebehandeling heeft u soms een verwijsbrief van de huisarts nodig (bij de zorgverzekeraar VGZ niet). U dient de behandeling hier ter plaatse te betalen en u kunt de factuur vervolgens indienen bij uw zorgverzekering. Gemiddeld betaald de zorgverzekeraar de behandeling binnen 3 tot 5 dagen terug.

Acne behandelingen

Wij werken met diverse merken om acne te behandelen, namelijk DECAAR en Image Skincare. Wilt u meer informatie over DÉCAAR of Image Skincare, klik op het logo. Daarnaast hebben wij ook standaard acnebehandelingen van 30 of 45 minuten.

decaar

 

 

 

image skincare

 

 

 

– Standaard Acnebehandeling (30 min):
Deze acne behandeling is een korte maar effectieve behandeling. Tijdens deze 30 minuten wordt de huid goed gereinigd en worden onzuiverheden weggehaald. De speciale acne producten zijn zeer effectief op de huid, dit komt o.a. door de werkstoffen die in de producten zitten.

De behandeling begint met een oppervlakte reiniging gevolgd door een diepte reiniging met een scrub. Deze is zeer zacht voor de huid omdat er niet een te grove korrel in zit, de scrub is wel effectief genoeg om alle dode huidcellen te verwijderen en de huid goed voor te bereiden. Daarna worden zoveel mogelijk onzuiverheden weggehaald. Hierna volgt een masker om de huid optimaal te verzorgen en te kalmeren. Nadat het masker 10 minuten heeft ingewerkt wordt er een passend product aangebracht.

 

Scroll naar boven
Scroll naar top