Cryotherapie

CRYO

Heeft u last van overtollig vet op uw buik, billen, benen of onderkin? Of last van putjes op de billen of benen? Met de Cryotherapie kunt u hier definitief vanaf komen! 

Cryolipolyse rekent af met deze hardnekkige vetlaag door gecontroleerde koeling, een methode met wetenschappelijk bewezen resultaat. Dermatologen ontdekten namelijk dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen, ze gaan dan kristalliseren. Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat Cryolipolyse een veilige behandelmethode is, zonder schadelijke gevolgen voor het lichaam.

Zowel het lichaam als het gelaat kan behandeld worden met de Cryo21. Cryo21 kan ingezet worden voor versteviging, vetophopingen verminderen en cellulite.

Voordelen van Cryotherapie:
  • Zeer veilig en effectief
  • Geschikt voor mannen en vrouwen
  • Blijvend resultaat
  • Geen bijwerkingen
  • Geen chirurgische ingreep
  • Vet is definitief weg

Resultaat

Bij aanvang van deze behandeling moet u weten dat er gemiddeld gezien 6 tot 8 behandelingen nodig zijn om een mooi afgewerkt resultaat te hebben. Maar het resultaat dat u heeft bekomen is blijvend, de vetcel is weg. Wij adviseren om tussen 2 behandelingen minimaal 14 dagen rust te nemen zodat uw lichaam de tijd gehad heeft om alle afvalstoffen te verwerken. Tijdens de volledige duur van uw Cryo21 behandelingen wordt aangeraden voldoende water te drinken, 1.5 liter per dag.

 

voorna

 

Prijs 1 behandeling € 120.00
Prijs in kuurverband € 600.00
Prijs Proefbehandeling € 50.00

Scroll naar boven
Scroll naar top