DermaPrime

99% VEGAN

DermaPrime heeft vanaf de start een Zwitsers laboratorium.

Het laboratorium is gespecialiseerd in het bestuderen van huidproblemen, in het bijzonder mechanismen die verantwoordelijk zijn voor het verouderingsproces van de huid.

Alle producten van DermaPrime zijn dus ook ontwikkeld en samengesteld door specialisten om de huid in topconditie te krijgen en te houden.

DermaPrime biedt een complete verzorgingslijn aan voor zowel de mannen- als vrouwenhuid. Alle producten zijn opgebouwd uit natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van parabenen.

Een fijne bijkomstigheid is dat door het ontbreken van tussenliggende importeurs, u merkt dat de prijzen van DermaPrime zeer aantrekkelijk zijn.

DermaPrime gebruikt bij voorkeur ingrediënten van plantaardige oorsprong. Het is dan ook een 99% vegan beauty merk. Dat planten een rijke bron zijn van werkzame oliën en vitaminen is al lang bekend, nieuw is alleen dat planten tegenwoordig in de modernste laboratoria tot op de molecuul worden onderzocht, ontleed en getest. Je kunt plantaardige werkstoffen regelmatig en langdurig gebruiken zonder dat er gewenning optreed, wat bij sommige synthetische stoffen wel het geval kan zijn.

Door het gebruik van plantaardige werkstoffen in de producten zullen er minder overgevoeligheidsreacties ontstaan en praktisch geen ontstekingsreacties!

Omdat er steeds meer vraag is naar vegan producten en omdat wij DermaPrime een heel mooi merk vinden, heeft Beauty Centre Jolanda DermaPrime in haar assortiment opgenomen.

Scroll naar boven
Scroll naar top