Bindweefselmassage en Buccal massage

Bindweefselmassage voor zowel het gelaat als het lichaam.

Is een massage gericht op de bindweefsellaag met als doel de huidconditie te verbeteren. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. Verklevingen worden los gemaakt zodat de doorbloeding beter zal worden. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastinevezels bevorderd. Kortom je huid zal weer gaan stralen.

Wanneer zie je resultaat?
Al na 1 bindweefselmassage voor het gezicht is er al wat resultaat zichtbaar. Om optimaal resultaat te behalen zijn meerdere behandelingen raadzaam en zal de huid er steeds beter uit gaan zien. In kuurverband zal er wekelijks een bindweefselmassage plaats vinden. Het aantal keer is afhankelijk van de huidconditie en zal gemiddeld 4 tot 6 keer zijn. Na de bindweefselmassage voor het gezicht ziet de huid er wat rood uit en voelt de huid strak aan. Dit verdwijnt in de loop van de dag.

BUCCAL MASSAGE

Heb jij al de laatste trend op het gebied van bindweefselmassages gezien?  Met de toning massage gaan we het spierweefsel van decolleté, hals en gezicht masseren. Als laatste doen we de buccal massage waarbij de spieren van de wangen, kin en kaak met handschoenen ook van binnenuit worden gemasseerd. In plaats dat wij ons richten op de lederhuid gaan we onze aandacht verleggen naar het spierweefsel. Het bot en spierweefsel geeft samen met het vetweefsel vorm en contour aan het gezicht. Naarmate we ouder worden krimpt het bot en vetweefsel en worden de spieren slapper. Buiten dat het masseren van het spierweefsel belangrijk is om het verminderen van verslapping tegen te gaan is het ook belangrijk om spieroefeningen in het gezicht te doen. Als je krachttraining doet worden de spieren dikker en kunnen het volume in het gezicht verbeteren.

 

Scroll naar boven
Scroll naar top