Semi Permanente Make-up

De huidverdoving voor de semi permanente make-up dient u zelf mee te nemen.
U kunt deze verdoving halen bij uw huisarts of apotheek.
Het betreft een créme met xylocaïne (ook wel emla-créme genoemd)
                 

one point needlevoor en navoor en nablank

Bij de semi-Permanente Make-up wordt de pigment iets minder diep ingebracht dan bij een tatoeage. De pigment zal hierdoor ook sneller vervagen dan bij een tatoeage. Helemaal weggaan zal een semi-permanente make-up nooit. Er zal altijd een vaag pigmentspoor achterblijven. Natuurlijk kunt u de Permanente Make-Up weer bij laten werken. Dit is veelal in 1 sessie mogelijk. Voor het aanbrengen van een nieuwe semi-permanente make-up worden 2 á 3 sessies gepland. Dit is van meerdere factoren afhankelijk. Met een naald wordt de pigment in de huid gebracht. Uw huid wordt vooraf verdoofd zodat de scherpe pijn eraf is. In overleg met de pigmentiste wordt de kleur en vorm bepaald. Ook de naaldmodule wordt besproken. Naaldmodules zijn verschillende vormen naalden. Bijvoorbeeld een 3-puntsnaald of een flat 4-puntsnaald geven verschillende effecten. Hierdoor kunnen strakke eyeliners gezet worden, maar ook poederig effect zoals een oogpotlood kan hiermee bereikt worden. Ook schaduwtechniek, haartechniek etc. behoren tot de mogelijkheden.

Wenkbrauwen:

Wij zijn gespecialiseerd in hairstroke, ombre, one point needle en microblading. Samen met u kijken we naar welke techniek en vorm het beste geschikt is bij uw gezicht.

Prijs                                                    €    350,00
Bijwerken van de wenkbrauwen   
 Na 1 jaar                                           €      140,00
 Na 1,5 jaar                                        €      200,00
 Na 2 jaar                                           €      300,00

Full Lips:

full lips

Met deze techniek worden de lippen geheel ingekleurd met natuurlijke tinten en de lipcontour weer mooi strak gemaakt met permanente make up, waardoor het lijkt dat uw lippen iets voller zijn.

Prijs                                           €      420,00

Eyeliner(s) Boven- en onderkant

eyeliner PMU

Prijs Boven- of onderooglid                    €      210,00
Prijs Boven- en onderooglid                    €      360,00
 
We willen jullie vragen om voor de afspraak alvast het toestemmingsformulier in te vullen en mee te nemen naar de afspraak!
 
 
Scroll naar boven
Scroll naar top