Peels

peels

Bij Image Skincare gaat het om huidverbetering. Dit realiseren we door op een gecontroleerde manier een dun laagje huid te verwijderen. Hierdoor worden oneffenheden in de huid verwijderd. Fijne rimpels, acne of littekens worden minder zichtbaar of verdwijnen. De werkzame stoffen in de peeling werken ook stimuleren voor de cellagen in de diepere huid waardoor de huid minder snel veroudert.

Onderstaand de verschillende peels van Image Skincare.


ORMEDIC LIFT

I PEEL – Ormedic Lift peeling is een combinatie van pompoen-, passievrucht-, papaya- en ananasenzymen en peptiden verwerkt in een aloë vera gel-substantie. Deze behandeling – zonder zuren – brengt de huid in balans en herstelt en vernieuwt de huid. Tegelijkertijd worden de stamcellen in de huid – die verantwoordelijk zijn voor een jonge, stralende en gezonde huid – weer opgeladen. I PEEL – Ormedic Lift vermindert doelgericht roodheid en irritatie. Na de behandeling is de huid gekalmeerd en voelt zacht en gevoed aan.

INDICATIES: Alle huidtypen, geïrriteerde huid, gevoelige huid, gedehydrateerde huid, huid in disbalans, inflammatoire huidproblemen, tijdens zwangerschap/borstvoeding, tieners.
BEHANDELDUUR 30 minuten.

THE SIGNATURE FACELIFT
De peeling in deze behandeling is ontwikkeld op basis vitamine C, hyaluronzuur en fruitenzymen. Ingrediënten die verantwoordelijk zijn voor directe celvernieuwing en het herstel van de natuurlijke balans van de huid. Door de centellastamcel-technologie wordt de huid direct gehydrateerd, verstevigd, geremodelleerd en geëgaliseerd. Werkt bovendien kalmerend en ontstekingsremmend op zichtbare ontstekingsreacties van de huid. De I PEEL – The Signature Facelift behandeling vermindert zeer effectief ongewenste roodheid. De huid is geëgaliseerd en heeft een prachtige glow na afloop. Direct zichtbaar resultaat na slechts één behandeling.

INDICATIES: Alle huidtypen, gedehydrateerde huid, roodheden, couperose, rosacea, gevoelige huid, lichte vormen van acne, lichte vormen van hyperpigmentatie, ongelijk­matige teint, (eerste tekenen van) huidveroudering, na cosmetische ingrepen, na microdermabrasie.
BEHANDELDUUR: 30 minuten.

LIGHTENING LIFT (FORTE)
Door het gebruik van innovatieve en effectieve plantaardige ingrediënten ontstaat er verlichting op donkere huidverkleuringen. Deze combinatie van ingrediënten richt zich op iedere vorm van hyperpigmentatie ofrood heid in de huid en zorgt voor directe vermindering. De basis van aloë vera kalmeert, hydrateert en verzacht de huid. Zo creëer je met deze I PEEL – Lightening Lift behandeling een egale teint.

INDICATIES: Alle huidtypen, hyperpigmentatie, zonschade, melasma, huidverkleuringen, ongelijkmatige teint, post­inflammatoire hyperpigmentatie, inflammatoire huidproblemen, roodheden.
BEHANDELDUUR: 30 minuten.
KUUR: De beste resultaten worden behaald in kuurverband. Vaak worden 6 behandelingen om de 2 weken geadviseerd.

WRINKLE LIFT (FORTE)
I PEEL – Wrinkle Lift (Forte) Peel is ontwikkeld op basis van aloë vera met 30% of 45% glycolzuur en 1% retinol. Dit zorgt voor een intensieve peeling, waarbij de huid wordt geëxfolieerd en oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct worden verminderd. Het unieke ingrediënt Buddleja Davidii Stems GTM gaat huidveroudering tegen door te beschermen tegen zonschade. Daarnaast voorkomt het oneffenheden na ontstekingsreacties. Hiermee staat de I PEEL – Wrinkle Lift (Forte) behandeling voor een gladde, strakke, egale en bovendien stralende huid.

INDICATIES: Normale tot vette huidtypen, huidveroudering, huidverslapping, littekens, restacne, grove huidstructuur, volwassenen acne, zonschade.
BEHANDELDUUR: 30 minuten.
KUUR: De beste resultaten worden behaald in kuurverband. Vaak worden 6 behandelingen om de 2 weken geadviseerd.

ACNE LIFT
De peeling die tijdens deze behandeling gebruikt wordt, is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt remmend op de talgklieren en zorgt ervoor dat de poriën gezuiverd worden. Glycolzuur zorgt voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor celvernieuwing. Deze tweeledige werking zorgt voor een grondig gereinigde huid tot in de diepere huidlagen, waardoor er verbetering optreedt bij bestaande ontstekingen en nieuwe ontstekingen minder snel kunnen ontstaan.

INDICATIES: Gecombineerde tot vette huidtypen, (actieve) acne, acne­ gevoelige huid, verwijde poriën, huid in disbalans, onzuiverheden.
BEHANDELDUUR: 30 minuten.
KUUR De beste resultaten worden behaald in kuurverband. Vaak worden 6 behandelingen om de 2 weken geadvi­seerd. Bij ernstige acne kun je de behandelingen opbouwen naar I PEEL ­ Level III, Advanced BHA Lift.

ADVANCED BHA LIFT
I PEEL – Advanced BHA Lift is een intensieve behandeling tegen hardnekkige acne bij vette huidcondities. De peeling die tijdens deze behandeling gebruikt wordt, is ontwikkeld op basis van BHA (salicylzuur) en pakt actieve acne doelgericht aan. Salicylzuur werkt remmend op de talgklieren en zorgt ervoor dat de poriën gezuiverd worden. Op deze manier worden tijdens de I PEEL – Advanced BHA Lift behandeling actieve pustels aangepakt en zal de huid mooi gematteerd zijn na afloop.

INDICATIES: Vette huidtypen, acne graad 3-­4, verwijde poriën, pustels.
BEHANDELDUUR: 30 minuten.

Scroll naar boven
Scroll naar top