Reglement

Reglement Beauty Centre Jolanda
 
1. 50% / 100% regeling

Beauty Centre Jolanda hanteert de 50% en 100% regeling. Deze regeling houdt in dat ongeacht de reden en u uw afspraak in minder dan 48 uur van te voren afmeldt, wij genoodzaakt zijn 50% van de behandelingsprijs in rekening te brengen. Is het minder dan 24 uur van te voren wordt er 100% in rekening gebracht. Indien wij niet bereikbaar zijn, laat dan een bericht achter op het antwoordapparaat en op zaterdag of zondag graag per mail.

Het gebeurt regelmatig dat klanten ons afbellen omdat ze onverwachts moeten werken, geen oppas of dubbele afspraken hebben of ziek zijn. Als wij de tijd van uw behandeling niet opgevuld krijgen door iemand anders in te plannen op uw tijd zijn wij genoodzaakt om 50% of 100% in rekening te brengen. U mag natuurlijk ook zelf iemand anders regelen voor de voor uw gereserveerde tijd en dezelfde behandeling, dan vervallen uiteraard de kosten voor u. Wij kunnen deze kosten niet meer dragen en hopen dat u hier begrip voor heeft.

2. Wachtruimte

Wij verzoeken u vriendelijk bij binnenkomst plaats te nemen in de wachtruimte. Op deze manier kunnen klanten die reeds behandeld zijn zitten en is het rustiger bij de balie.

3. Informatie over de behandelingen, producten of een kadeaubon kopen

Wij verzoeken u, indien dit mogelijk is, om een dag van te voren te mailen of in te spreken op ons antwoordapparaat zodat we een tijd kunnen afspreken wat voor u en ons mogelijk is. Wij bellen dan zo spoedig mogelijk terug. Het is namelijk voor een klant die behandeld wordt storend als wij de behandeling moeten onderbreken. Ook wij hebben een personeelstekort en het kan daarom wel eens langer duren dat u een antwoord op uw mail of telefoontje krijgt. U mag ons ook altijd appen op 06-22316968. Wij beantwoorden op dit mobiele nummer alleen op onze openingstijden. We hopen dat u hiervoor begrip heeft. 

Liefs Team Beauty Centre Jolanda

 

 

 
Scroll naar boven
Scroll naar top