42 foto DermaColor

Derma Color

42 foto DermaColor
Het DermaColor Camouflage Systeem is ontwikkeld voor de behandeling van kleurafwijkende huidaandoeningen door middel van camouflage. Het systeem is gemakkelijk aan te brengen en is geschikt voor alle huidtypes. Door de grote verscheidenheid aan DermaColor Camouflagecremes in verschillende natuurlijke huidskleuren is het mogelijk een onopvallende camouflage aan te brengen. Mits de camouflage preparaten op de juiste manier aangebracht worden, kunnen oneffenheden en kleur afwijkende huidanomalieën betrouwbaar en waterproof gecorrigeerd worden.

De toepassing van DermaColor gebeurt de eerste keer onder de begeleiding van een ervaren en gediplomeerde DermaColor camouflagiste. Daarna kunt u de produkten, die bij uw huid en huidafwijking passen, aanschaffen zodat u thuis de gedemonstreerde werkmethode kan gaan oefenen.
 
DermaColor heeft een ruim assortiment met produkten voor het gelaat en lichaam.

Bijzonder aan te bevelen bij; naevus flammeus multilateralis, vitiligo, haemangioma, rosacea chloasma, hyperpigmentaties, teleangiectasiën, epheliden, littekens en tatoeages, maar ook bij minder ernstige huidgebreken.
* voor deze producten is vergoeding ziektenkostenverzekeraar mogelijk.
Scroll naar boven
Scroll naar top