Facials

facials

Tijdens een facial behandeling gebruiken wij de innovatieve producten van Image Skincare. Het reinigt de huid van onzuiverheden en zorgt voor een gezonde teint. Tijdens de behandeling maken wij gebruiken van krachtige enhancers zoals: hyaluronzuren, antioxidanten, retinol, stamcellen en vitamine C.

Hieronder vind je een overzicht van alle Facials van Image Skincare.

O² LIFT
Deze luxe behandeling zorgt ervoor dat zuurstof, plantaardige stamcellen, peptiden, plantaardige huidoplichters en een hoge concentratie enzymatische plantenextracten doordringen in de huid. Dit resulteert in een stralende, verfriste en jeugdige uitstraling. Het zuurstof-verrijkende masker, vol met plantaardige stamcellen, is ontworpen om binnen enkele minuten de huid te egaliseren. Dit wordt nog eens versterkt door krachtige botanische ingrediënten. Voor een stralende huid met een mooie gelijkmatige teint.

INDICATIES: Alle huidtypen, grauwe/doffe huid, gedehydrateerde huid, ongelijkmatige teint, gevoelige huid.
BEHANDELDUUR: 50­ á 60 minuten.


ORMEDIC FLASH FACIAL

Deze supersnelle 15-minuten facial is perfect voor iedereen in tijdnood, of bijvoorbeeld tijdens je lunch break. Poets onzuiverheden weg en herstel de natuurlijke veerkracht van de huid met de Ormedic Flash Facial. Met antioxidanten en plantaardige ingrediënten wordt de huid in korte tijd intensief gevoed en in balans gebracht. Geschikt voor alle huidtypen en voor alle seizoenen – zelfs bij zwangerschap!

INDICATIES: Alle huidtypen, geïrriteerde huid, gevoelige huid, gedehydrateerde huid, huid in disbalans, tijdens zwangerschap/borstvoeding, tieners.
BEHANDELDUUR: 15 minuten.


ORMEDIC RESTORING FACIAL

Deze facial is speciaal ontwikkeld om de geïrriteerde huid weer in balans te brengen. Zet deze behandeling in tijdens of na stressvolle perioden, zoals overmatige blootstelling aan zon, allergische reacties, hormonale disbalans en zwangerschap. De producten die gebruikt worden tijdens de facial bevatten biologische peptiden en antioxidanten die de weerstand van de huid verhogen. Vermindert direct roodheid en irritatie, zodat de huid na de behandeling ontspannen en gehydrateerd aanvoelt. De Ormedic Restoring Facial is geschikt voor alle seizoenen en alle huidtypen.

INDICATIES: Alle huidtypen, geïrriteerde huid, gevoelige huid, gedehydrateerde huid, huid in disbalans, tijdens zwangerschap/borstvoeding, tieners.
BEHANDELDUUR: 60 minuten.


ORMEDIC DELUXE NOURISHING FACIAL

Haal het beste uit ORMEDIC met deze deluxe behandeling. Tijdens de Deluxe Nourishing Facial ga je een stapje verder dan bij de Restoring Facial en kun je nog intensiever exfoliëren door de toevoeging van een enzymatische peeling. Zo kun je de huid ultiem laten stralen, zonder voor irritatie te zorgen. Door de milde werking is ook de Ormedic Deluxe Nourishing Facial geschikt voor alle seizoenen. Fijn om de huid op elk moment van het jaar te kunnen kalmeren én tegelijkertijd effectief te behandelen.

INDICATIES: Alle huidtypen, geïrriteerde huid, gevoelige huid, gedehydrateerde huid, huid in disbalans, tijdens zwangerschap/borstvoeding, tieners.
BEHANDELDUUR: 80 minuten.


STEM CELL FACIAL

Deze facial is speciaal ontwikkeld voor de verslapte huid in het gezicht, de hals en het decolleté. Daarnaast vermindert het pigmentaties, rimpels en fijne lijntjes. Werkzame ingrediënten zoals argireline en plantstamcellen herstellen de huid direct.

INDICATIES: Alle huidtypen m.u.v. de acne­gevoelige huid. Huid met verlies aan elasticiteit en (neiging tot) verslapping, (eerste tekenen van) huidveroudering, grauwe/doffe huid.
BEHANDELDUUR: 60 minuten.

THE ULTIMATE FLASH FACIAL
Deze snelle 25-minuten facial is perfect voor iedereen in tijdnood, of bijvoorbeeld tijdens je lunchbreak. Verstrak en verbeter de stevigheid van de huid met The Ultimate Flash Facial. De combinatie van plantstamcellen en peptiden laten de huid herstellen. Door de exclusieve, ingekapselde ingrediënten blijven deze puur totdat ze contact maken met de huid, wat zowel een direct liftend effect als langdurig resultaat geeft.

INDICATIES: Alle huidtypen m.u.v. de acne­gevoelige huid. Huid metverlies aan elasticiteit en (neiging tot)verslapping, (eerste tekenen van) huidveroudering, grauwe/doffe huid.
BEHANDELDUUR: 30 minuten.

CONTOURING FACIAL
Verstrak en verbeter de stevigheid van de huid met de Contouring Facial. De combinatie van plantstamcellen en peptiden laten de huid herstellen. Door de exclusieve, ingekapselde ingrediënten blijven deze puur totdat ze contact maken met de huid, wat zowel een direct liftend effect als langdurig resultaat geeft.

INDICATIES: Alle huidtypen m.u.v. de acne­gevoelige huid. Huid metverlies aan elasticiteit en (neiging tot)verslapping, (eerstetekenen van) huidveroudering, grauwe/doffe huid.
BEHANDELDUUR: 60 minuten.

DELUXE CONTOURING FACIAL
Verstrak en verbeter de stevigheid van de huid met de Deluxe Contouring Facial. De combinatie van plantstam-cellen en peptiden herstellen de huid. Door de exclusieve, ingekapselde ingrediënten blijven deze puur totdat ze contact maken met de huid, wat zowel een direct liftend effect als langdurig resultaat geeft.

INDICATIES: Alle huidtypen de m.u.v. acne­gevoelige huid. Huid met verlies aan elasticiteit en (neiging tot) verslapping, (eerste tekenen van) huidveroudering, grauwe/doffe huid.
BEHANDELDUUR: 80 minuten.

ANTIOXIDANT ANTI-AGING FACIAL
De speciale formule zorgt voor het herstellen van de gevoelige, geïrriteerde en droge huid. Hoogwaardige vitamine C, antioxidanten, hyaluronzuur en enzymen zorgen voor snelle vernieuwing van cellen. Ook herstelt deze behandeling de huid die beschadigd is door externe factoren, zoals UV-straling. De Antioxidant Anti-Aging Facial stimuleert de aanmaak van collageen en hydrateert de huid intensief. Ondersteunt de vermindering van roodheid van de huid, egaliseert de teint en geeft verbetering bij lichte vormen van acne.

INDICATIES: Alle huidtypen, roodheden, inflammaties, zonschade, ongelijkmatige teint, droge/gedehydrateerde huid, (eerste tekenen van) huidveroudering.
BEHANDELDUUR: 60 minuten.

ILLUMINATING FACIAL
Deze facial geeft de huid de bekende IMAGE Skincare glow. Door de oplichtende ingrediënten in de producten, die gebruikt worden tijdens de Illuminating Facial, wordt de huid geëgaliseerd en zullen pigmentvlekken en huid verkleuringen verminderen. Daarnaast kalmeert en hydrateert deze behandeling de rode en geïrriteerde huid.

INDICATIE: Alle huidtypen, hyperpigmentatie, huidverkleuringen, ongelijkmatige teint, (eerste tekenen van) huid­veroudering, grauwe/doffe huid.
BEHANDELDUUR: 60 minuten.

CALM & CLEAR FACIAL
Heb je last van een acne-gevoelige huid, maar wil je niet te intensief behandelen? Kies dan voor deze facial. Met Calm & Clear exfolieer je de huid met een masker op basis van zuren, enzymen en korrels, aangevuld met een extra enzymatische peeling. Zo wordt de huid gezuiverd, zonder deze uit balans te brengen. Door afsluitend olievrije producten aan te brengen wordt de huid bovendien mooi gematteerd.

INDICATIES: Alle huidtypen, acne­gevoelige huid, gedehydrateerde huid.
BEHANDELDUUR: 50 á ­60 minuten.

BE CLEAR PURIFYING FACIAL
Met deze facial bestrijd je alle soorten acne door gebruik te maken van ontstekingsremmende ingrediënten en antibacteriële peptiden. Deze combinatie werkt zeer doeltreffend bij een actieve en ontstoken acne. Na de Be Clear Purifying Facial heeft de huid minder onzuiverheden, actieve ontstekingen en roodheid door de kalmerende eigenschappen van de gebruikte producten. Daarnaast werkt de facial matterend en verbetert het de (vette) acnehuid. Ook geschikt om in te zetten bij een grove poriestructuur.

INDICATIES: Gecombineerde tot vette huidtypen, (actieve) acne, acne­gevoelige huid, verwijde poriën, huid in disbalans, onzuiverheden.
BEHANDELDUUR: 60 minuten.

PROBIOTIC PURIFYING FACIAL
Deze zorgvuldig samengestelde behandeling zal de huid op meerdere vlakken intensief zuiveren. De unieke ingrediënten in de producten die tijdens Probiotic Purifying Facial gebruikt worden, zorgen voor een zachte, maar tegelijkertijd grondige reiniging tot diep in de poriën. Na afloop is de huid optimaal gehydrateerd, in balans en voelt zijdezacht aan. Ideaal om in te zetten bij vette huidcondities die gevoelig zijn voor acne en in gebieden waar je te maken hebt met smog en luchtvervuiling, zoals bijvoorbeeld in grote steden.

INDICATIES: Gecombineerde tot vette huidtypen, (actieve) acne, acne­gevoelige huid, huid in disbalans, onzuiverheden, gedehydrateerde huid.
BEHANDELDUUR: 60 minuten.

FIRMING TRANSFORMATION FACIAL
Door verschillende IMAGE Skincare producten en productlijnen op een inventieve manier met elkaar te mixen, brengt deze facial je ontzettend veel huidverbeterende voordelen. Na afloop van een Firming Transformation Facial is de huid gerevitaliseerd en intens gehydrateerd. Bovendien zal de huid zichtbaar meer volume hebben en steviger aanvoelen. De huid is gladder, zachter en heeft een prachtige stralende teint.

INDICATIES: Alle huidtypen, (eerste tekenen van) huidveroudering, grauwe/doffe huid, hyperpigmentatie, huid met verlies aan elasticiteit en (neiging tot) verslapping.
BEHANDELDUUR: 60 minuten.

ULTIMATE GLOW FACIAL
Creëer een stralende huid met deze ultieme glow-behandeling, die de huid intensief hydrateert en een ware zuurstof-boost geeft. Deze facial zit boordevol organische extracten, verzorgende antioxidanten en vitamine C die de huid egaliseren, voeden en voor volume zorgen. De perfecte behandeling voor iedereen die op een speciale dag een stralende indruk wil achterlaten.

INDICATIES: Alle huidtypen, gedehydrateerde huid, gevoelige huid, grauwe/doffe huid.
BEHANDELDUUR: 60 minuten.

BLISS AND BUBBLE FACIAL
Maak van iedere behandeling een feestje met deze special. Laat zelfs de meest doffe huid stralen met de krachtige mix van onder andere fruitenzymen, stamcellen, vitamine C en hyaluronzuur. De bubbels worden verzorgd door het O² LIFT masker en geven een extra zuurstof-boost. Voor een geëgaliseerde teint, verbeterde hydratatie, meer volume en vooral een onuitwisbare indruk.

INDICATIES: Alle huidtypen, gedehydrateerde huid, grauwe/doffe huid, (eerste tekenen van) huidveroudering.
BEHANDELDUUR: 60 minuten.

WINTER RETREAT FACIAL
Deze hydraterende facial is dé behandeling om het winterse weer te trotseren en de huid intensieve verzorging te bieden. Exfoliërende ingrediënten en producten met een romige textuur zuiveren de huid en maken de droge(re) huid weer zijdezacht. De huid wordt intens gevoed en gehydrateerd om een droge huid te voorkomen en met een perfecte glow de winter door te gaan.

INDICATIES: Alle huidtypen, gedehydrateerde huid, grauwe/doffe huid, ongelijkmatige teint, (eerste tekenen van) huidveroudering, huid met verlies aan elasticiteit en (neiging tot) verslapping.
BEHANDELDUUR: 60 minuten.

Scroll naar boven
Scroll naar top