Guinot behandelingen

Voor de huidverbeterende producten van Guinot, zie onze webshop.​

 

Guinot ontwikkelt cosmeticaproducten van de allerhoogste kwaliteit. Omdat ze specifiek op uw huidbehoeften zijn afgestemd, dienen ze zorgvuldig en juist te worden voorgeschreven. Uw schoonheidsspecialist begint dan ook met een persoonlijk en diepgaand consult en een grondige huidanalyse. Samen stelt u uw schoonheidsdoelen vast.

Gezichtsbehandelingen:

 

Détoxygène Treatment 75 minuten

 

Twee verschillende componenten verstikken de huid: je omgeving en je levensstijl.De vervuiling uit je omgeving kan bestaan uit uitlaatgassen, tabakrook, industriële vervuiling, maar ook de microben en het stof in je eigen huis.
Toxines zijn afkomstig van je levensstijl. Heb je veel stress, te weinig zonlicht, eet je ongezond? Je lichaam produceert permanent toxines die dan via je zweetklieren worden verwerkt.

De Détoxygène verzorging van Guinot dient specifiek voor het tegengaan van de effecten van vervuiling en toxines op je huid. De verzorging duurt 1u en laat je huid stralen doordat ze opnieuw adem kan halen.

Dit gebeurt in 3 stappen: een peeling, een masker en een massage.

DE PEELING
De GOMMAGE DETOXYGENE is een enzymatische peeling die de dode huidcellen vol toxines en vervuilde deeltjes elimineert met papaya-extract en cellulose. Deze peeling maakt de huid strak en verfijnt de huidstructuur

HET MASKER
Het MASQUE DETOXIFIANT DETOXYGENE op basis van groene klei vangt de vervuilende deeltjes op en verwijdert ze, omdat het handelt als een magneet voor de onzuiverheden.

DE MASSAGE
Het product dat gebruikt wordt tijdens de gelaatsmassage, de MODELAGE DETOXYGENE, geeft samen met de manuele bewegingen zuurstof aan de huid. Dit product bevat waardevolle actieve ingrediënten. Zo zorgt actine energie ervoor dat je huid meer zuurstof opneemt. Dankzij ATP functioneren je cellen beter. Ook zit er purisoft in, wat zorgt voor een beschermend schild tegen agressieve vervuiling. Tot slot hydrateert en versoepelt dermaline je huid.

 

Age summum treatment 75 minuten

Deze manuele huidverbeteringsmethode zorgt voor een gladde en stevige huid met een sublieme glans.In 4 essentiële stappen worden tekenen van huidveroudering vermindert:

1. Dermabrasie
Vernieuwt de huid door dode huidcellen te verwijderen.
2. Regenererend anti-ageing serum
Stimuleert celregeneratie met o.a. pure vitamine C.
3. Anti-ageing gezichtsmassage
Verstevigt de huid met o.a. hyaluronzuur.
4. Anti-ageing gezichtsmasker met glans boost
Herstelt de glans voor een zichtbaar jongere uitstraling met o.a. pro-collageen.

 • Resultaten
 • Uw rimpels en lijntjes worden onmiddellijk gladgestreken (- 39,7%* rimpels).
 • Uw huid wordt verstevigd (+ 48,7%** elasticiteit).
 • Uw gezicht straalt weer.

Hydradermie Jeunesse | 90 minuten

blank

DE PERSOONLIJKE BEHANDELING VOOR EEN ZICHTBAAR JONGERE HUID.

Hydradermie Youth is een exclusieve behandeling van Guinot, geschikt voor elk huidtype, om de huid spectaculair mooi te maken en te verjongen. Met de leeftijd daalt de cel activiteit van de huid. De cellen verliezen energie en vernieuwen zich langzamer, de synthese van elastische vezels vertraagt, de eerste tekenen van veroudering verschijnen. Deze gepatenteerde be­handelingsmethode verjongt het gezicht door de celenergie van een jongere huid te herstellen.

De behandeling is beschikbaar in acht versies, volgens de verzorgingsdoelen en het huidtype:

 • Hydrateren
 • Voeden
 • Zuiveren
 • Oplichten
 • Rimpels vervagen
 • Kalmeren
 • Anti-ageing
 • Voorbereiding op de zon / Herstel na de zon

Het unieke ionisatieproces zorgt ervoor dat de werkzame bestanddelen van de verzorging snel doordringen, voor een uitzonderlijke doeltreffendheid. De behandeling eindigt met een heerlijk ontspannende massage, voor een uitgerust gezicht met een prachtige uitstraling.

Hydradermie Youth is een echt alternatief voor plastische chirurgie, de behandeling die de huid zichtbaar verjongt.

Resultaten
– Uw huid is zichtbaar jonger.
– Uw teint straalt van schoonheid en is verlicht.
– Uw huid is soepeler.

 

Eye Lift | 45 minuten

blank

De Eye lift behandeling is een specifieke behandeling voor de schoonheid van de ogen. De behandeling is speciaal ontwikkeld voor deze kwetsbare zone en gericht op wallen en donkere kringen op de onderste en bovenste oogleden, kraaipootjes en de fronsrimpel.

De huid rond de ogen is erg dun en kwetsbaar. Deze gevoelige zone wordt blootgesteld aan invloeden van buitenaf en is bijzonder gevoelig voor verouderingsverschijnselen. Vanaf het begin van de behandelingen werkt de verspreiding van werkzame bestanddelen tegen verouderingsverschijnselen en bevordert de celvernieuwing van de huid. De behandeling wordt vervolgd met een serie unieke grepen die de oogcontour revitaleren en de kraaienpootjes en fronsrimpel glasstrijken. Door het effect van de exclusieve Masque Yeux Age Logic van Guinot, dat we aan het einde van de behandeling gebruiken, lijkt de oogopslag jonger en licht op. Het liftende effect op de ogen is onmiddellijk zichtbaar.

In slecht 45 minuten regelt de Eye Logic- behandeling de oppervlakkige bloedsomloop en bevordert het zichtbaar de doorstroming in de oogcontour. In periodes van grote vermoeidheid kunnen de oogleden zwaar aanvoelen en wallen verschijnen.

Resultaten
Na 40 minuten behandeling lijkt de oogopslag jonger en de ogen minder vermoeid:
– De rimpeltjes en lijntjes zijn gladgestreken
– De oogcontour is ‘gelift’
– De wallen en donkere kringen zijn verminderd.

 

Hydradermie Youth (lift) | 90 minuten

blank

Door gezichtsoefeningen worden de gelaatstrekken gelift
Met de leeftijd werken de spieren minder, de huid verliest tonus en de contour van het gezicht verslapt. Tot nu toe werkten ‘liftende’ behandelingen op de huidstructuur, door de opperhuid te herstellen en de lederhuid te verstevigen.
Hydradermie Lift werkt dieper en lift de gelaatstrekken door stimulering van de gezichtsspieren. In een paar minuten lijkt het gezicht jonger, zichtbaar gelift. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk ontspannende massage die de waardevolle werkzame bestanddelen in de huid verspreidt en deze vitaliseert.
Hydradermie Lift is een echt alternatief voor plastische chirurgie, de behandeling die de huid zichtbaar verjongt.

 Resultaten
– Uw gezicht lijkt jonger.
– Steviger huid.
– Gelifte gelaatstrekken.
– Gezichtscontour opnieuw duidelijk.
– U constateert het lifting-effect onmiddellijk!

 

Hydra PH Peeling | 75 minuten

blank

De huidvernieuwende behandeling! Guinot heeft een uniek alternatief voor esthetische geneeskunde ontwikkeld; Hydra Peeling. Ontwikkeld om tekenen van veroudering te verminderen, de teint te verbeteren en donkere vlekken te verminderen. Zichtbare resultaten al na slechts één behandeling.
Deze behandeling is beschikbaar in twee verschillende varianten die zal worden bepaald op basis van de schoonheidsdoelen en de mate van de gevoeligheid van de huid.
– Hydra Peeling PH: Exfolieert diep in de huid om tekenen van veroudering en donkere vlekken te verminderen en de teint te verhelderen. Met als resultaat een stralende huid.
– Hydra Peeling Hydrabrasion: Bevrijdt de huid van dode cellen op het huidoppervlak en herstelt de uitstraling. Deze behandeling is met name geschikt voor de gevoelige huid.

Na de exfolierende fase, volgt een massage om de huid te regenereren en de celvernieuwing een boost te geven. Het resultaat? Een huid die er fris en stralend uitziet! De behandeling eindigt met het Hydra Beauté masker, een verkoelend en verfrissend peel-off masker, die de huid kalmeert en voedt.

In slechts 60 minuten ziet de huid er ‘als nieuw’ uit: de teint is stralend en glanzend, de bruine vlekken zijn verminderd en het gezicht heeft een jeudige uitstraling!

Resultaten:
– Vermindert tekenen van veroudering
– Zorgt voor een stralende huid
– Verzwakt bruine vlekken

Lift Summum | 75 minuten

blank

Een exclusieve huidverzorgingsmethode die een algemene verstevigende werking biedt en onmiddellijk tekenen van vermoeidheid en veroudering in het gezicht, de hals en het decolleté verzacht.

We beginnen de behandeling met een exfolierende scrub die de dode huidcellen elimineert voor een zichtbaar gladdere huid. Vervolgens krijgt u een massage met technieken die voor elk gebied het onderhuidse weefsel stimuleren om onmiddelijk te verstevigen en te liften. Daarna wordt er een antirimpel filler op de rimpels aangebracht. Vervolgens sluiten wij de behandeling af met een gezichts- en decolleté masker. Dit is een vliesmakers die de huid verstevigt en de uitstraling jeugdiger maakt.

Resultaten:

Na een behandeling van 50 minuten:
– De huid op het gezicht en het decolleté is zichtbaar steviger, voller en gelift.
– Fijne lijntjes en rimpeltjes worden glad gestreken
– Het gezicht is zichtbaar jonger.

 

Hydraclean | 30 minuten

blank

Een mooie huid is een goed gereinigde huid. De huid moet diep gereinigd worden, om haar van onzuiverheden te ontdoen.

De Hydraclean behandeling is de enige huidreiniging die zowel de zweetklieren als de talgklieren reinigt. De combinatie van milde warmte, verspreid door de verwarmende Thermoclean-elektrode, en het gebruik van reinigende gel, bevrijdt de huid van overtollige talg en toxines.

De schoonheidsmassage die in het tweede gedeelte van de behandeling wordt uitgevoerd, bevordert de vochtafvoer en stimuleert de microbloedsomloop in de opperhuid. Onder de deskundige vingers van de Schoonheidsspecialiste ontspant het gezicht zich en voedt zich met de waardevolle werkzame bestanddelen van de verzorging.

Resultaten
– Uw huid ademt, is zuiverder.
– Een stralende huid.
– Uw huid is ontvankelijker voor de hierna gebruikte verzorgingsproducten.

 

Standaard gezichtsbehandeling | 60 minuten

 

De standaard gezichtsbehandeling van Guinot is voor iedereen toegankelijk. Guinot heeft een zeer uitgebreide cosmeticalijn, dus voor ieder huidtype een passend product. Variërend van vet en vochtarm tot gevoelig en ouder wordende huid. De behandeling is opgesteld uit de volgende onderdelen. Als eerste wordt de huid gereinigd met een oppervlakte reiniging, dit om het vuil van die dag of make-up te verwijderen. Dan volgt er een milde diepte reiniging om de dode huidcellen te verwijderen en de huid weer een frisse teint te geven. Vervolgens worden de wenkbrauwen geëpileerd en eventuele onzuiverheden weggehaald. Daarna volgt een gelaatsmassage van circa 20 minuten en een masker om de huid nog optimaler te verzorgen. Nadat het masker 10 minuten heeft ingetrokken en de huid alle werkstoffen heeft kunnen opnemen volgt als afsluiting een passend product.

Tijdens de behandeling kan nog gekozen worden voor het harsen van het gelaat of verven van wimpers en/of wenkbrauwen.

De gezichtsbehandeling duurt 75 minuten, mocht u harsen of verven bij de behandeling willen dan graag van te voren vermelden, soms moet er dan extra tijd vrij gehouden worden.

Scroll naar boven
Scroll naar top