De winkelwagen is leeg

Cryotherapie

CRYO

Effect op het lichaam:
- Versnellen van de bloedsomloop
- Verminderen van cellulite
- Vermindering van de vetcellen                                
- Lymfedrainage
- Versteviging en versterking van de spieren
- Hermodellering en afslanking van het lichaam

Effecten op het gezicht:
- Verstevigen van de weefsels
- Versteviging van de spieren
- Vermindering van rimpels
- Verwijderen van de dubbele kin

De behandelprijs is € 600,00 voor 7 behandelingen. Je kan je pakket zelf indelen d.w.z. voorbeeld. 3x de buik, 2x de heupen en 1x de bovenarmen.
Los is deze behandeling €100,00 per keer. Een proefbehandeling kost €50,-

http://youtu.be/kTskXg3V6Zk

Waarom werkt dit?
De vetlaag lichaamsvet is opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste laag zit dicht op de spieren en kan worden verminderd door goede voeding en voldoende bewegen. De laag daarboven ligt net onder de huid en is een hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks is doorbloed en daardoor moeilijker aan is te pakken middels sport en gezonde voeding. Maar we willen er natuurlijk wel graag van af !

Cryolipolyse rekent af met deze hardnekkige vetlaag door gecontroleerde koeling, een methode met wetenschappelijk bewezen resultaat. Dermatologen ontdekten namelijk dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen, ze gaan dan kristalliseren. Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat Cryolipolyse een veilige behandelmethode is, zonder schadelijke gevolgen voor het lichaam.

Zowel het lichaam als het gelaat kan behandeld worden met de Cryo21. Cryo21 kan ingezet worden voor versteviging, vetophopingen verminderen en cellelutite. 

De behandeling
De behandeling wordt gestart met een gesprek waarbij gevraagd wordt naar uw wensen en verwachtingen. We kijken ook of er eventueel contra-indicaties zijn. In één behandeling kan een zone met maximum grootte van één A4-blad behandeld worden, eventueel opgedeeld in meerdere kleine zones. Staan er meerdere zones op uw verlanglijstje, dan moet u een keuze maken. Door toch een groter oppervlak te behandelen zou immers het resultaat per oppervlakte verminderen.

 Voor de behandeling wordt de te behandelen zone opgemeten met een lintmeter. Afhankelijk van de zone worden één, twee of meerdere metingen gedaan. Bij voorkeur, maar steeds na uw toelating, worden ook foto's genomen voor de eerste behandeling en na een aantal behandelingen.

De behandeling zelf duurt 20 minuten. Er wordt een cellulitis crème of verstevigende crème aangebracht op de werkzone terwijl de behandelkop afkoelt tot de gewenste temperatuur. Deze temperatuur is afhankelijk van de te behandelen zone en het beoogde resultaat (vetvermindering, versteviging, ...).

Eens de kop is afgekoeld start de uiteindelijke cryotherapie. De behandelkop wordt tegen de huid geplaatst en met zachte beweging wordt de huid, en dan vooral de onderliggende vetlaag, tegen de behandelkop geduwd. Hoewel deze kop een temperatuur heeft onder nul, voelt dit zeker niet onaangenaam koud aan, integendeel. Deze behandeling is aangenaam en relaxerend.

Na de behandeling wordt de aangebracht crème verder ingemasseerd en wordt meteen de meting herhaald. Zo ziet u onmiddellijk het verkregen resultaat.

Omtrekvermindering
Bij aanvang van deze behandeling moet u weten dat er gemiddeld gezien 6 tot 8 behandelingen nodig zijn om een mooi afgewerkt resultaat te hebben. Maar het resultaat dat u heeft bekomen is blijvend, de vetcel is weg. Tussen twee behandelingen in laat u best 14 dagen zodat uw lichaam de tijd gehad heeft om alle afvalstoffen te verwerken. 

Versteviging
Deze behandelingen gebeuren in kuren waarbij gestart wordt met twee behandelingen per week en eens het resultaat bekomen is, wordt één onderhoudsbeurt per maand geadviseerd.

Tijdens de volledige duur van uw Cryo21 behandelingen wordt aangeraden voldoende water te drinken, 1.5 liter per dag.