HydraFacial

HydraFacial

Met niets te vergelijken! De gezondheid van je huid hoeft niet ingewikkeld te zijn, de HydraFacial kan aangepast worden om jouw unieke wensen uit te voeren op een veilige en doeltreffende manier.
Alleen HydraFacial gebruikt gepatenteerde technologie om te reinigen, onzuiverheden te verwijderen en te hydrateren. De HydraFacial super serums bevatten voedende ingrediënten die de huid onmiddellijk doen stralen.

Platinum HydraFacial € 225,00 (90 min.)
De ultieme HydraFacial beleving! Begin het detox-proces met lymfedrainage. Daarna reinigt, exfolieert en hydrateert de Signature HydraFacial je huid, en worden onzuiverheden verwijdert. Tijdens de behandeling worden jouw specifieke huidproblemen aangepakt met een booster naar keuze. De Platinum HydraFacial sluit af met LED Lichttherapie om de zichtbare tekenen van huidveroudering nog beter te verminderen.

Deluxe HydraFacial (75 min.)
Een verkwikkende behandeling die de basisverzorging van de Signature HydraFacial bevat, maar ook specifieke huidproblemen aanpakt
met een Booster naar keuze. De behandeling wordt afgesloten met LED lichttherapie om de zichtbare tekenen van veroudering nog beter de verminderen. Kies een van onderstaande opties:
age-refinement HydraFacial € 195,00 Bevat DermaBuilderTM om fijne lijntjes en rimpels te verminderen.
clarifying HydraFacial € 175,00 Bevat uitgebreidere Extracties & Blauwe LED Lichttherapie om acne te bestrijden.
radiance HydraFacial € 195,00 Bevat BritenolTM om huidverkleuring en pigmentvlekken te verminderen.

Signature HydraFacial € 150,00 (60 min.)
Deze behandeling reinigt grondig, exfolieert, verwijdert onzuiverheden en hydrateert de huid met gebruik van super serums vol antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

Acne:                                                                Fijne lijntjes:

blank

Pigmentatie/ onzuiverheden:                           UV-schade:

blankblank

Scroll naar boven
Scroll naar top