De winkelwagen is leeg

Fillers

Fillers

Bij Beauty Centre Jolanda worden alleen fillers gebruikt die degelijk onderzocht en getest zijn op effectiviteit en veiligheid. De meeste fillers die worden gebruikt zijn op basis van hyaluronzuur, een natuurlijk bestanddeel van de huid dat afneemt naarmate we ouder worden met dehydratatie tot gevolg.

Een filler op basis van hyaluronzuur blijft na injectie meestal tussen 6 en 12 maanden zitten, afhankelijk van een aantal factoren waaronder het product en de zone van injectie. Na de behandeling zullen de lijnen in uw gezicht vlakker worden, minder opvallen en krijgt u een mooie gladde huid.

Dit soort fillers zijn ook uitermate geschikt voor de behandeling van de lippen, na de behandeling zullen uw lippen voller en meer uitgesproken zijn.

Wanneer?
•Rimpelbehandeling
•Neus-lipplooi
•Lip volumevergroting
•Wallen/Ogen
•Mondhoeken
•Handen
•Neus

Werkwijze
Er wordt gebruik gemaakt van een specifieke formule van hyaluronzuur (HZ), dat van nature voorkomt in uw huid. Het is een natuurlijke, biologisch afbreekbare gel die vlot en zachtjes in uw huid vloeit en de probleemlijnen onmiddellijk opvult en rimpels zal verminderen na injectie.

Resultaat
Het resultaat ziet er zacht en natuurlijk uit en voelt ook zo aan. Na één behandeling zult u dus meteen een verschil merken. Op de plaats van injectie kan zich soms een beetje roodheid of zwelling voordoen, maar dit is meestal tijdelijk van aard en verdwijnt vanzelf.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis consult.

Volume Radiesse

Een manier om huidveroudering tegen te gaan, is om de huid meer volume te geven. Bij Beauty Centre Jolanda doen we dit met de filler ‘Volume Radiesse’. Volume Radiesse is een filler die afbreekbaar is en dus niet permanent. Radiesse werkt op twee manieren. Het vult rimpels onmiddellijk op waardoor direct resultaat zichtbaar is en stimuleert de huid om nieuw collageen aan te maken wat de huid voller en steviger maakt.

Een Volume Radiesse behandeling is geschikt voor de neuslippenplooi, mondhoeklijn, wangen, jukbenen, traangootje onder de ogen, slapen, kin, kaaklijn en de wat diepere lijntjes rondom de mond.

Het resultaat ziet er zacht en natuurlijk uit en voelt ook zo aan. Na één behandeling zult u dus meteen een verschil merken. Het resultaat blijft echter bij de meeste patiënten een jaar tot anderhalf jaar zichtbaar.

Huidreactie
Met een lokale verdoving wordt de behandeling voor u zo comfortabel mogelijk gemaakt. Op de plaats van injectie kan zich soms een beetje roodheid, een blauw plekje of een lichte zwelling voordoen, maar dit is meestal tijdelijk van aard. Bij blauwe plekjes, gelieve de zon gedurende 48 uur vermijden.

Duur behandeling: 30 minuten

Consult
Beauty Centre Jolanda adviseert een vrijblijvend en gratis consult vooraf aan de behandeling. Tijdens dit consult van tien minuten bespreekt de behandelaar wat u met uw huidtype kunt verwachten.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis consult.

RRS HA EYES

Fijne rimpels onder de ogen en donkere kringen zorgen voor een vermoeide blik. RRS HA EYES is een injectable die speciaal is samengesteld voor de verouderde huid rondom de ogen. Het verbetert de oppervlakkige rimpels en donkere kringen rondom de ogen waardoor u frissere oogcontouren krijgt. Het fillereffect van de hyaluronzuur op rimpels wordt versterkt door de toegevoegde vitaminen, antioxidanten, micro- circulerende en blekende stoffen.

Huidreactie
Na de behandeling is het mogelijk dat er blauwe plekjes ontstaan op de plek van injectie. Ook kan de vloeistof die onder de huid wordt gespoten nog 2 tot 3 dagen zichtbaar zijn.

Duur van de behandeling: 20 minuten

Voor een optimaal resultaat: minimaal 4 behandelingen*

Interval: 2 weken

Wilt u meer over deze behandeling weten? Maal dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis consult.


Afdrukken E-mailadres