De winkelwagen is leeg

PLEXR

Het ongelooflijke alternatief voor chirurgie

De PlexR Plasma Methode – ook wel Soft Surgery genoemd – is toepasbaar op vele huidverouderingsproblemen. Het is een volledig veilige methode en geschikt voor alle leeftijden en huidtypen.

Deze innovatieve behandeling is zeer doeltreffend op tal van indicaties die tot nu toe alleen in operatiekamers uitvoerbaar waren, zoals:

 Ooglidcorrectie – en lifting

 Halsversteviging- en lifting

 Rimpelverwijdering

 Wenkbrauwlifting

 PLEXR ogen

En vele andere klachten als littekens, pigmentvlekken, striae, wratjes, tatoeageverwijdering, ouderdomsvlekken, acne en acnelittekens.

PlexR Soft Surgery is één van de meest effectieve, veilige en baanbrekende technieken van dit moment. De behandelingen worden uitsluitend door speciaal opgeleide artsen en cosmetisch therapeuten uitgevoerd. Omdat deze methode niet invasief is, is de kans op complicaties minimaal.

Resultaten met PlexR behandelingen zijn direct zichtbaar en definitief. Daarnaast heeft de behandeling een tweede lange termijn voordeel; een PlexR ingreep geeft tegelijkertijd een bio-stimulatie in de diepere huidlagen, wat resulteert in nieuwe aanmaak van collageen en elastinevezels. Deze duo-actie ondersteunt een blijvend effect van de PlexR Plasma Soft Surgery behandeling.

Hoe werkt de PlexR precies?
PlexR werkt op basis van plasma dat ontstaat als gevolg van geïoniseerde gasmoleculen. Plasma wordt in de natuurkunde ook wel de vierde ‘aggregatietoestand’ genoemd wat betekent dat het naast vast, vloeibaar en gas de vierde vorm is die materie kan aannemen.

Tijdens een PlexR behandeling wordt de huid op kleine schaal behandeld met plasma. Zonder direct contact met de huid, ontstaat er een kleine boog bestaande uit geladen plasma die de huid puntsgewijs aanraakt. Als reactie op deze aanraking trekt de huid vrijviel direct samen en ontstaat er een liftend effect. Een behandeling met de PlexR bestaat uit een serie van deze aanrakingen, waardoor er met veel precisie gewerkt kan worden op bepaalde probleemzones. De PlexR stelt de behandelaar in staat om gericht te liften en bepaalde gezichtszones te remodelleren.

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de hoeveelheden van huid overschot, de huid type, complexiteit van het probleem en uw individuele wensen. In vele gevallen kan al een keer afdoende zijn, maar in sommige gevallen kan nog een, of zelfs meerdere behandelingen vereisen. Vraag uw behandelaar naar haar/zijn mening.

Na de PlexR behandeling
Het voordeel van de PlexR is dat het een alternatief is voor de chirurgische ingrepen die erg invasief zijn en ook de nodige risico’s en hersteltijd met zich meebrengen. De hersteltijd geassocieerd met een behandeling met de PlexR is minimaal. De behandelde huid kan een lichte zwelling en roodheid vertonen die kort kan duren. Ook ontstaat er na de behandeling de zogenaamde “crusting” van de huid, wat betekent dat er een veelvoud van minuscule korstjes ontstaan. Deze korstjes verdwijnen in de meeste gevallen binnen 4 tot 8 dagen. Het is belangrijk om deze korstjes spontaan te laten afvallen en niet op te krabben of op een andere manier te verwijderen. Onder de korstjes zal de nieuwe jonge huid, roze van kleur ontstaan.

Na 4 weken zal de huid volledig zijn hersteld. Tot die tijd is noodzakelijk om de huid goed tegen de zon te beschermen zodat de jonge huid niet verbrand en beschadigd raakt. Deze plekken kunnen gemakkelijk met een vloeibare foundation worden bedekt,

waardoor het je niet hoeft te belemmeren in je dagelijkse bezigheden. Overigens is het wel belangrijk dat de huid in de dagen na de behandeling wordt beschermd met dezelfde vloeibare foundation tegen schadelijke straling van de sterke UV-stralen van de zon om eventuele hyperpigmentatie op die plekken te voorkomen. Deze foundation dient constant de hele dag op de behandelde plek ruimschoots aanwezig te zijn. Als een belangrijk onderdeel van de nazorg wordt een zinkoxide crème aangeraden om elke nacht gedurende herstelperiode te gebruiken. Het wordt ook aangeraden om gedurende 4-5 weken na de behandeling de huid, ondanks deze preventieve maatregelen, niet aan de felle zon direct bloot te stellen.

De vloeibare foundation en zinkoxide crème zijn bij ons in de salon verkrijgbaar. De behandelingen met PlexR zijn geassocieerd met geen of minimale zwelling van de behandelde plaatsen. Dit is afhankelijk van de grootte van het behandelde huidoppervlak en persoonlijke nijging en gevoeligheid voor oedeem. De zwelling kan 1-3 dagen duren. In vele gevallen ontstaat er helemaal geen zwelling op de behandelde plek, maar in uitzonderlijke gevallen kan er een grotere zwelling ontstaan die enkele dagen langer kan aanhouden.

Zijn PlexR behandelingen pijnlijk?
Voor de meeste behandelingen met PlexR zijn geen zware verdovingsmiddelen nodig omdat de behandeling in principe niet echt pijnlijk te noemen is maar ook niet volledig pijnvrij is. Bij het behandelen van grotere huidzones en gevoelige plekken zal er verdoving worden aangebracht. Dit gaat in de vorm van een crème, waardoor naalden achterwege blijven. Een verdovingscrème kan worden gebruikt bij gevoelige delen als oogleden, mond en lippen en zal ongeveer 30 minuten voor aanvang van de behandeling worden aangebracht.

Voordelen en veiligheid van PlexR
De werking van PlexR is oppervlakkig, wat betekent dat de energetische plasma straal de basaal cellenlaag (de levende epidermale laag) van de huid niet bereikt. Hierdoor is er geen gevaar voor bloedingen of andere ongewenste of permanente huidschade zoals bijvoorbeeld wel het geval is bij (verkeerd) gebruik van lasers.

Lifting van onder andere oogleden, wenkbrauwen en hals zijn erg populair. Evenals het behandelen van rimpels en een verslapte huid. Met de innoverende PlexR technologie zijn er plotseling tientallen nieuwe medisch, esthetische behandelingen mogelijk. Deze methode is in het buitenland beter bekend en heeft nog maar net zijn intrede gemaakt in Nederland en is hierdoor nog relatief onbekend. Bent u geïnteresseerd in een behandeling? Vraag om meer informatie op uw behandel adres over de nieuwe mogelijkheden die ook voor uw problemen een oplossing kunnen bieden.

Voordelen van PlexR op een rij:

GEEN BLOED
De levende laag van de huid wordt niet bereikt. Hierdoor is er geen gevaar voor bloedingen of huidschade

BETAALBAAR
De PlexR behandelingen zijn betaalbaar en vaak goedkoper dan invasieve operaties

GEEN LITTEKENS
PlexR verstrakt de huid zonder agressieve werking op de huid

CHIRURGISCH RESULTAAT
Resultaten zijn vergelijkbaar met dat van invasieve en operatieve ingrepen, maar met minimale risico’s en een kortere hersteltijd

ALLE HUIDTYPEN
De PlexR methode is geschikt voor alle huidtypes en leeftijdsgroepen

KORTERE HERSTELTIJD
Dit is afhankelijk van de grootte van het huidoppervlak en persoonlijke gevoeligheid

 PLEXR neuslippen

Afdrukken E-mailadres